Perfumery Alan Bray

Perfumery Alan Bray

Brand Alan Bray započeo je svoj rad na parfem niša 2003. godine. Tvrtka je primila svoje ime od strane osnivača. Francuski parfem Alan proveo je mnogo vremena na putovanjima i njegovi najbolji okusi je izrađen, crtanje inspiracije u dojmovima prirode, raznolikosti tradicija i ljudskih emocija.

Osobine

Alan Bray’s Parfem House nudi Široka asortiman linija muških i ženskih proizvoda u načinu života. Kvaliteta prezentiranih mirisa je mnogo viša od većine marka masovnog tržišta. Unatoč tome, Alan Bray proizvodi pokušavaju održavati dostupnost cijena za kupce.

Iznimna kvaliteta parfimerije ovog branda je posljedica visokokvalitetnih aromatskih sastava iz najboljih europskih poduzeća – izrazi parfumes, Florea i mirisa.

To je nekoliko desetljeća koje su smatrane glavnim dobavljačima sirovina za robne marke Givenchy, Nina Ricci, Guerlain, Lancome i mnoge druge poznate kuće. Proizvodna linija tvrtke je high-tech.

Industrija parfumera je aktivno uvedena ovdje. Sve to osigurava parfeme iz Alan Bray status niša. Nije slučajno da mirisi marke godišnje dobivaju prestižne nagrade FIFi nagrade. Na njegovoj ljestvici i razini važnosti, ova se premija smatra analognim filmskim Oscarom u parfemu.

Pregled parfema

Alan Bray oslobađa nekoliko asortiman serije. U seriji Mademoiselle, najpoznatije arome Mademoiselle Dezira i Mademoiselle Jolie.

Mademoiselle Dezir

To je tanak i duboki miris koji se doslovno omotava mirisnim halo i zagrijava. On mani i zaljubljuje se u prve akorde, čudes svoj vlasnik mistizme, ženstvenosti i nježnosti. Najbolje bilješke su predstavljene breskve, crne ribizle i bijele boje. U srcu su otkriveni vodenim motivima, sandalovom i bijelom ružom, a petlja se sastoji od vanilije, mošusa i heliotropa.

Mademoiselle Jolie

Miris povezuje ljepotu i čistoću. Čini se da ispunjava vlasnik svjetline boja i zrake toplog sunca. Topli, slatki miris nadopunjuje sliku sa svojim pjenušavim sjajem i uzrokuje udruge s najboljim trenucima života. Prvi akordi su otvoreni za mirise marakuy, ličića i crnog ribizla, u srcu – limete, mandarinu i začinjene bilješke. Petlja miriše poput jasmina i mošusa s motivima svjetlosti drva.

Viša popularna serija “Više svjetlo”.

Cote d’azure

Vrlo izuzetan, tanak miris, koji stvara halo šarmantnog i luksuza Mediterana. Parfem uzrokuje asocijativnu seriju s mirisom cvijeća, transparentno disanje morskog povjetarca i sočno egzotično voće. Aroma se otvara s pjenušavim grejpom, jabukom i diljima, koji glatko ulaze u akorde cvjetnog buketa, isprepleteni svježinom zelene trave i vodenih nota.

Majeste

Vrlo senzualan i zavodljiv miris, utjelovljujući ideje o luksuzu i ljepoti. Pripravak se otvara sočnom jagodom i narančastom, njihov egzotični zvuk zamjenjuje se orhideom i jasminom. Baza je baršunasta musk i slatka krema.

Mama serija predstavlja istu toaletnu vodu za žene. Ovaj miris je stvoren posebno kako bi ga predstavio kao dar svojoj rodnoj i bliskoj osobi – mama. Ovo je dobar način da izrazite njezinu ljubav, poštovanje i nježnost. Parfem Haloge se zagrijava, ispunjava brigu, naplaćuje energiju sunčeve svjetlosti i topline obitelji, uzrokuje udruge s mamanim rukama. Kao što su gornje note, lišće zelenog čaja i cvjetnih akorda ljubičice igraju, u srcu njih zamijenjeni su breskve, ruže i bijele jasmine, a kabel se sastoji od sivog jantara, mošusa i cedra.

Osobito za muškarce stvorio miris l’homme avanturu. Ovo je otvaranje orijentalnog mirisa s bergamotom, geranijem i jabukom. Srce zvuči cedder, sandalov i vetiver, a vlak se sastoji od hrasta mahovine, cimeta, karanfila i mošusa.

Kriteriji izbora

Pronađite svoj miris koji će točno pridržavati vlastite manosti, a ne lako. Želim ga da privuče, zavedeni, fasciniran, ali u isto vrijeme nije stvorio osjećaj sugestije. Neki sretni ljudi pronalaze svoj miris “s puno”, drugi moraju birati, odabrati i odabrati.

Ide za kupnju, ne morate glupi, inače se okusi mogu miješati. Ako nemate jasnu ideju o tome koji vam je potreban parfem – bolje je ostati u potrazi za svojim mirisom nekoliko dana. Prema stručnjacima, Za jedan posjet možete čuti ne više od tri okusa.

Odabir parfema, primijeniti pad na papirnoj traci – udisanje mirisa poklopca boce ili miris oblaka ne čini nikakvog smisla.

Još jedan pad treba nanijeti na ručni zglob. U jednom slučaju trljati parfem, u ovom slučaju svi slojevi su pomiješani, parfem će izgubiti svoju individualnost i čak može promijeniti miris.

Nemojte žuriti – bilo koji mirisi imaju složen kemijski sastav. Miris koji se osjećate u prvim sekundi daju vrhunske bilješke – to je svijetli i lagani miris koji stvara zajedničko raspoloženje parfema, održava takav miris ne više od 3 minute. Kako parfem počinje reagirati na toplinu kože, prosječne bilješke se postupno otvaraju. Sastoje se od mekših aroma, njihova melodija zvuči oko 1,5 sata. Nakon toga se manifestiraju donji akordi, nad njima je oko njih da vas će vas odvesti tijekom dana.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: