Parfemi noran parfemi

Parfemi noran parfemi

Norgan parfemi ima vrlo bogatu povijest, brand se nalazi u UAE, ali prodaje sve svoje skladbe širom svijeta. Perfumery, odnosno, odnosi se na arap. Osnivač marke parfema je nasljednik arapske fabrike, koji je putovao polmiru u potrazi za inspiracijom za stvaranje budućih mirisa.

U članku ćemo znati više detalja s posebnostima proizvoda parfema Nor’al parfeme, razmotriti najpoznatije okuse, a također naučiti preporuke za izbor prikladnih duhova.

Osobine

Parfem brand Norgan parfemi, u pravilu, odaberite muškarce i žene koji privlače ekskluzivne orijentalne okuse. Brenda parfimerija je dovoljno zasićena, svaka se napomena uspješno otkriva. Unatoč činjenici da brand nudi parfem vodu, cjelina je vrlo koncentrirana i uporna, ne i dalje ne gori od bilo kakvih duhova. Neki stručnjaci kažu da je parfimemija branda, iako se ne odnosi na nišu i selektivnu, u svojoj kvaliteti nije inferiorna od nje. I neki okusi i mogu biti natjecatelji skuplji pripravci iz selektivnih brandova.

Osim toga, brand ima potpuno pristupačnu cijenu – tako da će za 100 ml visokokvalitetnih parfema morati platiti samo 3,5-4 tisuća rubalja. U isto vrijeme, mnogi okusi praktički dupliciraju parfeme vrijedne 15-25 tisuća rubalja. Ali to ne znači da su noran parfemi uključeni u plagiranje, prilično je zabilježeno činjenicom da Brand čini arome dostupnim mnogima, dok ne štedi na visokokvalitetnim sastojcima. Svi aromatski pripravci stvaraju se isključivo od prirodnih komponenti koje se prikupljaju i obrađuju na ekološki prihvatljivim i sigurnim mjestima.

Profesionalni parfumeri s velikim iskustvom u ovoj industriji rade na stvaranju mirisa.

Opis raspona

Razmotrite najpopularnije skladbe parfema iz marke, koji mogu biti zainteresirani za potencijalne kupce, a također se upoznaju s njihovim komponentama.

  • Legendarni miris Suzana, objavljen prije samo nekoliko godina, volio je mnoge kupce iz cijelog svijeta. To je zbog činjenice da je vrlo sličan kultnom mirisu Baccarat Rouge 540 od ​​Maison Francisa Kurkdjiana. Glavna razlika je, naravno, u cijeni. Ženski parfem Suzana je vrlo temperamentalna, bilješke o začinjenim začinima, Ylang-Ylang i Med Rose otkrivaju se u njemu i dobro igraju listove Patcheuli. Miris se proizvodi u crnoj i crvenoj luksuznoj boci.

  • Eau de parfem Mjesec 1947 zlato To je cvijet koketa aroma, pao drvenim bilješkama, kao i liči liči, Bergamota, breskve, božura, jasmina, citrusa i mošusa. Sastav se može nazvati ženskim, posebno će govoriti u sofisticiranoj prirodi. Mnogi kupci vjeruju da je to miris može sigurno uzeti u obzir proračun analogni poznatog unisex parfema FLEUR NARCOTIQUE iz ex nihilo.

  • Također preporučujemo plaćati pozornost na miris Rozana. Unatoč činjenici da ga je brand označava kao isključivo ženski, mnogi smatraju da je uniseks sastav. Rozana je miris je vrlo otporan, duhovit drvo bilješke, med jasmina, ylang-ylang, patchuli i druge orijentalne naglasci su otkrili u njemu.

  • Od uniseks kompozicija brand nudi parfem Norana. To je vrlo svijetao Istočna sastav, otkrivajući bilješke sandala, ylang-Ilanga, pačuli i začinjeno začina.

  • Od dubokih i kovertiranje kompozicije za muškarce, preporučujemo da pogledate Khalidi. Parfem se odnosi na složene i višestrukih pripravke otkriva bilješke o sandalovine, pačuli i klinčića. Ovaj parfem voda je vrlo koncentriran, ima prekrasan dugu petlju sa skupom zvuka.

Parfem se preporučuje za izlaz i posebne slučajeve.

  • Aroma Mjesec 1947 nebesko plavo. Parfem je pao voćem i začinjenim bilješkama. Miris je dovoljno nepredvidljiv, podsjeća na istočnu začinjenu noć. Sastav uspješno svira bilješke agruma, voće, tamjana, patuli, mošus, cedar i jantar.

  • Parfem Mjesec 1947 crveno odnosi se na ženski cvjetni plod. Proizveden u staklenoj boci i crvenoj ambalaži. Ovaj miris je stvoren za žene koje se žele zaljubiti na prvi pogled. Sastav se otkriva aroma jasmina, osmansa, marelica, ruža, gomolja, daffistova, cedra i jantara. Miris je prilično miran, skladan. Morat ćemo okusiti dame preferiraju Tart i začinjene skladbe parfema.

  • Mjesec 1947 Platinum. Svijetla kompozicija parfema otkriva cvjetni aroma s voćnim bilješkama, u kojima marakuy, kruška, slatka breskva, ribiz, dolina, patuli, mošus, vanilija i malina. Nježan i uzbudljiv sastav.

Kako odabrati?

Mnogi stručnjaci tvrde da je nemoguće odabrati njihov miris, jer se isti sastav svake osobe otkriva na svoj način. Štoviše, jedna osoba može voljeti miris, a drugi ga uopće neće opaziti. Zato je vrijedno razumijevanja da je parfem važan za sebe, s naglaskom na vaš ukus, a ne na tuđe. Ne vjerujem da bi miris trebao biti izabran na temelju dobi i karaktera. Naravno, ovi kriteriji su važni za razmatranje, ali uvijek postoje iznimke. To se događa da je krhak pogled na djevojku ne bojte se odabrati orijentalni zapovjednički miris, i obrnuto, naizgled ozbiljna nadmen dama može birati sofisticirani cvjetni parfem s jedva catchable petlje.

Da bi svakako razumjela je li prikladan jedan ili drugi miris, treba ga testirati izravno na koži, na zapešću, a ne na papirnom testeru. Vrlo je važno dati vrijeme parfema za otkrivanje. To nije trebalo ispitati više od 3-4 parfema kompozicija. Za svakodnevnom životu, preporučujemo obzirom svježe, okuse voća-cvjetni, ali svijetle, zasićenih i kolač sastavi su najprikladniji za večernje datume. Ljeti, istočni, med i druge slatke skladbe su izvrsni, a za zimu možete razmotriti varijante čipova.

Odabir skupi parfem, prednost treba dati provjerenim trgovinama u kojima ne postoje krivotvorine. Prije kupnje, neće biti suvišno saznati više o reputaciji parfema butik.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: