Kako se brinuti o opsežnim trepavicama?

Kako se brinuti o opsežnim trepavicama?

Moderni predstavnici prekrasnog spola u želji za ljepotom spremni su otići u bilo kakve procedure kozmetike. I najpopularniji danas je ekstenzija trepavica. Dakle, da je izražajan izgled ukrasio žensku sliku što je duže moguće, dame trebaju pravilno brinuti za umjetne dlake, inače, nakon tjedan dana, sva ljepota će pasti, onda morate ponovno obaviti postupak.

Glavna pravila skrbi

Moderni kozmetički saloni podijeljeni su ne samo u njihov status, već iu odnosu na posjetitelje. U skupim studijima nakon svakog pojedinačnog postupka, klijenti su opremljeni posebnim dopisom, u kojem je oslikan jer je potrebno brinuti se za stečenu ljepotu. Prije svega se odnosi na opsežne trepavice. U više proračunskih salona, ​​majstor će reći o tome. I onda klijent mora ili zapisati ili zapamtiti sve upute. U početku, glavni korak po korak kaže da je nemoguće učiniti nakon postupka produljenja.

 • Prvog dana potrebno je izbjegavati kontakt s vodom. Ljepilo još nije suho, odnosno, umjetne dlake mogu se kretati.
 • Nemojte koristiti kremu s hrabrom teksturom. Isto vrijedi i za kozmetiku na naftnoj osnovi.
 • Za češljanje cilija Važno je koristiti posebnu četku.
 • Prilikom stvaranja šminke nanesite maskaru na bazi vode. Međutim, može se koristiti dva dana nakon postupka produljenja.
 • Strogo je zabranjeno brisati opsežne trepavice.

Osim toga, Učitelj mora obavijestiti svoje upute za klijente za brigu o Ciliji u prvih 24 sata nakon postupka.

 • Na kraju čarobnjaka potrebno je češljati Cilia. Dakle, vlasnik izražajnog izgleda će moći provjeriti kvalitetu rada. Prije svega, potrebno je obratiti pozornost na prisutnost rukavica i kvržica. Ako su to prisutni, to znači da majstor nije profesionalac.
 • Prvih nekoliko sati nakon povećanja očiju može se pojaviti malo crvenilo. Neplašiti. Promjena boje očne jabučice pojavljuje se zbog isparavanja adhezivnog sastava. Primijenite sve umirujuće kapi očiju ne mogu. Najbolje iskoristiti uobičajeni ventilator da raznese oko.
 • Važno je pratiti vodu u očima. Ne radi se samo o pranje, već i o kišnom vremenu. Nakon postupka produljenja, moguće je oprati ga samo nakon dana. Ali putovanje u saunu ili bazen treba odgoditi tri dana.

Posebna pozornost mora biti posvećena opsežnom ciliji u zimskom razdoblju.

Hladno se negativno odražava na strukturu prirodnih trepavica, vrijedi govoriti o umjetnim dlačicama. Prije izgradnje zimi trebate provoditi posebnu obuku očiju i trepavica.

 • Očuvati umjetne dlake od pada u zimskom razdoblju, potrebno je prije dolaska hladnoće, kompleks vitamina skupine A i E. Dakle, moći će ojačati prirodne trepavice koje će podržati opsežne dlake.
 • osim, Da bi se ojačalo prirodne trepavice, važno je koristiti ulje zraka. Međutim, ova metoda je potrebna za korištenje ove metode za postupak proširenja.
 • Spremi umjetna cilija će pomoći Poseban ljepilo.
 • Kada se naknadna skrb nakon postupka povećanja ne preporučuje da koristite kremu masti. Kao zaštita od iskušenja, vrijedi odabrati mineralni prah.

  S jedne strane, može se činiti da je briga za opsežne trepavice vrlo težak dnevni proces. Ali u stvari, sve je vrlo jednostavno. Čak i prije početka samog postupka, svaki klijent se može upoznati s posebnim dopisom, koji visi u proceduralnom uredu za lashmeter. Slijedeći sve svoje preporuke, to će biti dugo nositi ljepotu koju je stvorio majstor.

  • Kada pranje, važno je koristiti kozmetiku na bazi vode.
  • Strogo je zabranjeno oprati hladnu ili toplu vodu. Temperatura bi trebala biti soba.
  • Ne mogu trljati trepavice.
  • Nakon svakog pranja potrebno je koristiti trier ručnik. Štoviše, obrišite lice slijedi u pomičnim pokretima, a ne jako trenje. Ne bi trebalo biti dotaknuta oku.
  • Za svakodnevnu njegu kože potrebno je koristiti kreme koje ne sadrže ulja.
  • Dakle, da se opsežni Cilias nisu zbunjeni i nisu zalijepljeni zajedno, moraju se češljati na češljati s posebnom četkom nekoliko puta tjedno.
  • Da biste izbjegli krhke umjetne dlake, potrebno je primijeniti posebne tretmane za njih.
  • San slijedi stranu ili natrag.
  • Prekrasni spolovi nakon obrade trepavica trebaju se smiješiti i radovati se.

  Uostalom, negativne emocije u ženama vrlo često uzrokuju suze, a njihov sastav uništava za ljepilo.

  Pranje

  Za svaku osobu svako jutro započinje standardnim postupkom pranja. Ali predstavnici prekrasnog spola koji su napravili izražajni pogled na proširenje trepavica, Morat ćemo se sjetiti nekoliko pravila, bez korištenja koje će umjetne dlake pasti.

  • Za pročišćavanje lica morate odabrati mekani alat. Njegov sastav ne smije imati ulja i alkohol. Najbolje je napraviti izbor u korist pjene za čišćenje ili mekani sapun. Možete koristiti i šampon za djecu. Međutim, mora biti oprezan s njom, jer šampon može sušiti dlake. Pjena za pranje treba razrijediti temperaturom za vodu. Kozmetolozi i lespeker savjetuju da kupuju sredstva pogodna za opsežne trepavice. Samo ih možete kupiti u specijaliziranim prodavaonicama ili u salonu gdje je izvršen postupak proširenja.
  • Potrebno je isperiti izuzetno nježno. Cilia treba pomiješati s temperaturom vode, nanijeti sredstvo za čišćenje do prstiju, a zatim isprati dlake s pokretima smijeha. Ni u kojem slučaju ne možete trljati oči.
  • Ne možete ispirati šminka s oka čišćenje salvete ili pamučne diskove. Čišćenje spmekins oštećuje strukturu umjetnih trepavica, držeći ih i izvucite ih. Vikendica diskovi su mirisni, njihova vlakna zaglavljena između dlačica.

  Češljanje

  Briga za učvršćivanje cilija također uključuje ispravan postupak češljanja.

  • Prije nastavka s češljanjem potrebno je čekati da se dlake prirodno osuše. Ako nema prilike za čekanje, dopušteno je koristiti toaletni papir. Omotajte malu komad oko prsta, nakon čega ćemo se riješiti nepotrebne vlage. Međutim, najbolje je staviti ovaj komad papira pod trepavicama. Dakle, to će se pokazati da zaštiti dlake od slučajnog oštećenja.
  • Može kapati cilia koristeći sušilo za kosu na najnižoj temperaturi. Trebao bih raznijeti oči ne više od 10 sekundi. Sušilo za kosu treba biti smještena na udaljenosti izdužene ruke. Dakle, ispada da se osuši Cilia i izbjegne oštećenje adhezivnog sastava.
  • Nakon sušenja trepavica, možete nastaviti na postupak češljanja. Da biste to učinili, potrebno je zatvoriti 1 oko, uzeti četkicu za trupu i nježno ga trošiti uz Cilia.

  Ispejati dlake će pomoći istom alatu.

  San

  Svaki predstavnik prekrasnog poda zna da opsežne trepavice imaju veliku duljinu i zakrivljenu uniformu, koja ne zahtijeva dodatno curling. Ako se nepravilnosti pojavile na umjetnim gredama, dlake se počele držati zajedno u različitim smjerovima, pojavili su se zavoje ili šanse, to znači da žena ne spava. Naravno, za vrijeme spavanja, osoba ne može kontrolirati sebe, međutim, predstavnici poštenog spola su spremni raspravljati s njom. Ako je potrebno, mogu spavati čak i stojeći. Međutim, ne preporuča se ići na takve žrtve za ljepotu i integritet opsežnih trepavica. Dovoljno da se pridržavaju nekoliko zasebnih pravila.

  • Ni u kojem slučaju ne ne može spavati na želucu. S takvom pozicijom, lice se pojavljuje na jastuku. Prema tome, trepavice spadaju u zonu rizika rizika.
  • Kao što znate, blagovaona san nije jak, zbog onoga što osoba može kontrolirati njegovu pozu. Ovo razdoblje dopušta ženama da dodiruju stranu. Glavna stvar je da cilija u kutovima očiju nije dotaknuo jastukom.
  • Jastučići na jastucima moraju biti izrađeni od kliznog materijala. Dakle, sa slučajnim dodirom, dlake se neće držati tkanine. Kozmetolozi, zauzvrat, savjetuju korištenje prirodnih svilenih jastučnica. Prvo, oni štite povećanje cilije iz deformacije. Drugo, svila je uhvaćena kosom, sprečavajući ih od zapetljavanja i presjeka savjeta. Treće, svileni materijal podržava ljepotu kože.
  • Prije nego idi u krevet, Potrebno je ukloniti s očnim sjenama, olovkom i drugim kozmetikom.

  U kadi i sauni

  Profesionalni lashmeters savjetuju svoje klijente da ne posjećuju kupke i saune 3 dana nakon postupka proširenja trepavica. Čak i prije odlaska na takva vruća ustanova, potrebno je slijediti neka pravila za očuvanje ljepote stajališta.

  • Prije nego što posjetite kupku ili saunu ne smijete biti izrađeni od šminke za oči.
  • Maksimalna temperatura u parnoj sobi trebala bi biti 70 stupnjeva.
  • Ljubitelji kampanja u kadi i sauni trebaju biti napušteni postupkom nakupljanja snopa ili previše duge dlake. Nažalost, visoke temperature negativno se odražavaju u ovim mogućnostima za Cilia.
  • Izlazi iz pare, žena treba pažljivo ukloniti ručnik za vlagu, formiran na trepavicama.

  Nositeljima opsežnih trepavica ne smiju se pohađati biljke više od 1 puta mjesečno.

  Na moru

  Najčešće, fer seks stvara izražajni pogled na uoči svečanog događaja ili putovanje u tople zemlje. Ako je u prvom slučaju, briga za umjetne dlake je jednostavna, onda Putovati u more, morate se pridržavati određenih preporuka. Dame trebaju zapamtiti da se morska voda i visok indikator klimatske temperature negativno odražavaju na adhezivni sastav trepavica. Zbog ovog razloga Strogo je zabranjeno zaroniti ispod vode bez posebne maske, kao i jako dugo biti na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Osim toga, za pomorsko putovanje se ne preporučuje da učinite previše glasno i duge trepavice.

  Uobičajene pogreške

  Profesionalni laspatori su dužni reći svojim klijentima što se može učiniti s ekstenzivnim trepavicama i koje su aktivnosti kategorički zabranjeno primjenjivati ​​na umjetne dlake. Međutim, mnoge djevojke, unatoč upozorenju majstora, dolaze na istoj granici. Naravno, nije tako teško brinuti se za umjetnu ciliju. Mnogo je teže promijeniti vaše navike. Na primjer, zaustaviti rubing oči, dodir kapke ili naslanjanje na očima ruke. osim, Potrebno je smanjiti minimalno bilo fizičkog utjecaja oko očiju.

  U slučaju jakog svrbeža, najbolje je pristupiti ogledalo i čistu prst ispočetka samu mjesto. U isto vrijeme pokušati da ne utječe na regiju i sami čilija. Zatim se predlaže da se pogled na mali popis najčešćih pogrešaka koje se kasnije moraju ispraviti gospodara na štetu klijenta.

  • stalni pranje. Prema pravilima skrbi za velikim trepavicama, prva 24 sata od oka ne mogu gledati vodom. I umij lice je potrebna pamuk disk, navlaženom u vodi sobne temperature. U isto vrijeme izbjeći područje oko očiju.
  • Česti posjete saunama, bazenima i plažama. Nije tajna da žene čine izražajan pogled ispred značajnog događaja ili u očekivanju putuju u toplim zemljama. Međutim, klimatske promjene, temperatura, učinci klorirane ili slane vode negativno se odražavaju na vijek trajanja ekstenzivnih dlaka. U početku, Cilia gubi svoju atraktivnost, a nakon što počnu padati.
  • Samo uklanjanje opsežnih trepavica. Naravno, kod kuće se ovaj postupak može provesti, međutim, morate znati ispravan slijed akcija. Nažalost, dame najčešće jednostavno skida umjetne grede, čime se uništavaju strukturu prirodnih trepavica.
  • Suze. Nakon postupka produljenja, i nakon naknadne skrbi, predstavnici lijepog spola su kontraindicirani plakanje. Tekućina za suzu sadrži veliku količinu soli, koja je destruktivna za adhezivni sastav. Iz tog razloga, nakon produženja trepavica, potrebno je pogledati svijet širom svijeta samo s pozitivnog stajališta.
  • Kontaktne leće. Ova značajka nije kontraindikacija za postupak. Prije početka proširenja objektiva potrebno je ukloniti da se čestice ljepila ne padnu na njih.

  Okretanje objektiva trebaju biti izuzetno oprezni, pokušavajući ne utjecati na Cilia.

  Savjeti za make-up

  Stvorite prekrasnu šminku na vrhu opsežnih trepavica nije tako teško. Glavna stvar je pridržavati se preporuka lesheker, Zahvaljujući na koji će biti moguće sačuvati ljepotu i milost gledišta, bez kvarenja strukture umjetnih dlačica.

  • Prije izrade šminke, morate se oprati. Nakon čega je čekati da se Cilija prirodno osuši prirodno. Onda se moraju češavati.
  • Zatim se primjenjuje od strane konzor ili ton osnova. Tada se sjena postavlja posebnom četkom.
  • Na vrhu sjena možete primijeniti tekući kap. Kategorički je zabranjeno istezanje oko. Kada se primjenjuje, to bi trebalo biti vrlo pažljivo da ne bi se na temelju dlačica.
  • Ako je maskara potrebna za stvaranje šminke, Trebali biste odabrati onaj u kojem nema masti. Primijenite ga samo u 1 sloj.
  • Nakon sušenja trup trepavica treba češa, Zatim nastavite do dovođenja obrva.
  • Po povratku kući morate ukloniti kozmetiku s očima. Za to možete koristiti micelarnu vodu. Uz to, vrlo je lako ukloniti šminku, a sastav micelarne vode ne šteti opsežnim dlačicama.

  Pregled kozmetike

  U modernoj kozmetologiji još nisu pronašli savršene proizvode za njegu za povećanje Cilia. Međutim, treshvjedici još uvijek ne razumiju zašto se uglavnom razvijaju. Ako čestice prašine padnu na izdužene trepavice, jednostavna sobna sobna temperatura pomoći će ih ukloniti. Za brigu o licu i koži u području oka, kozmetički sastav se temelji na vodi. Glavna stvar je da u njemu postoji niska masti. I najbolje je da masti u kremi apsolutno odsutne.

  Leshekers savjetuje svoje klijente da koriste posebno mlijeko, tonik, emulziju. Strogo je zabranjeno koristiti kozmetička ulja. Ako barem kapljica ulja pada na liniji pričvršćivanja dlačica, ljepljivac se sruši, a cilija će pasti. Nakon prerade ekstenzije trepavica, Učitelj pažljivo proučava strukturu kože svojih klijenata. Upoznaje obilježja strukture prirodnih trepavica, nakon čega daje savjete o izboru pravilne kozmetike skrbi.

  • Žene S masnom kožom Redovito korištenje kozmetike odmašćivanja.
  • da mama Sa suhom kožom Trebate koristiti kremu s debelim osnovicom.

  Ali oni bi se trebali nanijeti na visokoj udaljenosti od područja oka.

  Kako povećati čarape trepavica?

  Svaki predstavnik finog poda nakon postupka za izgradnju trepavica se pita – koliko dugo za održavanje stečene ljepote? Leshekers za to u obzir pružaju nekoliko korisnih savjeta.

  • Potrebno je redovito čistiti opsežne dlake. Da biste to učinili, dovoljno je uzeti malu količinu vodene sobne temperature, lagano isperiti cilija i nakon sušenja.
  • Potrebno je osigurati da kapljice ulja ne spadaju u ekstenzivne trepavice. Dakle, to će biti u stanju sačuvati sastav ljepila za dugo vremena. Također se ne preporučuje da šamponi, kose i druga sredstva glicerina padaju na liniju liniju. Dok uzimate dušu, morate nagnuti glavu natrag. Dakle, bit će moguće izbjeći pad tekućine s deterdžentom. Osim toga, potrebno je posebno pažljivo tijekom kampanje u teretanu. Od fizičkog opterećenja na koži glave, označen je znoj, tzv. Izbjegavanje da uđe u trepavice omogućit će 70% alkohola. Primijenite ga jednom tjedno.
  • Strogo je zabranjeno utrljati oči. Ni u kojem slučaju ne može povući i povući opsežnu ciliju, oni zahtijevaju poseban odnos. Ako iznenada neće biti moguće izbjeći ovu podmudbu, opsežne dlake će oslabiti i početi dolaziti.
  • Ako predstavnik prekrasnog poda ima osjećaj nelagode, svrbež i bilo koju drugu nelagodu, Potrebno je kontaktirati lashmeiker tako da uklanja proširenje.
  • Prilikom primjene šminke potrebno je pokazati posebnu točnost s obzirom na umjetnu ciliju. Da ne bi oštetili strukturu dlačica, važno je primijeniti sjene na većinu uglova kapka. Preporučljivo je da se izbjegne tekući eyeliner, jer to može biti na bazi opsežnih trepavica.

  Ako se pridržavate ovih pravila, to će biti moguće sačuvati ljepotu i milost gledišta za dugo vremena.

      O tome kako da se brinu za velikim trepavicama, pogledajte sljedeći videozapis.

      Ocijenite članak
      ( Još nema procjena )
      Dodaj komentare

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: