Kako odabrati trepavice kod kuće bez klijega?

Kako odabrati trepavice kod kuće bez klijega?

Zakrivljavanje trepavica daje im lijep zavoj. Mnoge žene pribjegavaju ovom postupku. Za njegovo izvršenje koristi pincete.

Zakrivljena cilija napravi atraktivan pogled, a postizanje takvog učinka doista kod kuće, bez korištenja Kerlera.

Razmislite o čitanju više kako pokupiti trepavice kod kuće bez klijega.

Značajke kovrča bez pinceta

Kemijski curling ne jamči uvijek kvalitativni rezultat. Od takav postupak može biti ne samo dobar, ali šteta. Kosa, nakon kontakta s pincetom, često ispadaju, a sredstva fiksiranje šipke cilija za dugo vremena, izazvati iritacije. Negativne posljedice mogu se izbjeći, Ako uviti trepavica bez pinceta. Sljedeći lijekovi će doći do spašavanja:

 • Topli zrak Plus Thin Wand+
 • Četka za češljanje trepavica+
 • čajna kašičica+
 • želatin+
 • jastučići prst+
 • Aloe sok.

Važno! Pumpa trepavice, trebat će vam samo nekoliko minuta – ne nužno obratiti kozmetički salon.

Veličanstveni trepavice su jedan od glavnih ukrasa od žena, oni transformirati izgled tako što je šarmantan. Ako netko od divne dame prirodi nije odustao luksuzni trepavice – to nije teško popraviti. Pri odabiru tehniku ​​uvijač Zapamtite da pinceta može oštetiti strukturu dlake, to ih može završiti s djelomičnim pada. Podignite bez kerler dlake lakše nego što izgleda. Iskoristite sigurne načine vjetra trepavice.

Curler je jedan od najpopularnijih metoda modeliranja, Postupak koji čini Cilia iskrivljen. Njezin glavni cilj je povećati savijanje. Odlučivanje s smjerom, možete zagrijati trepavice i istovremeno ispraviti oblik očiju. Učinite bez stezaljke pod snagom bilo koje žene.

Na taj način možete postići vizualnu izduženost, čine li trepavice elegantne i dobro uređene i izgledaju – izražajno. U kozmetičkim salonima čine različite vrste bioowaviqueta, uključujući kemijsku i trajnu. Takvi postupci imaju dugoročni učinak. Rezultat se sprema oko 3 mjeseca, ali nakon obrade trepavica, posebna skrb će biti potrebna i tonirana.

Važno! Postoji mogućnost njihove promjene boje zbog obrade kemijskog sastava.

Sredstva koja se koriste za podizanje trepavica u životnim uvjetima, sigurnom. Minus takav postupak – nestabilnost dlačica za vlagu. Plus – financijska ušteda. Postoje komponente, na primjer, aloe, hranjenje dlačica koje sprječavaju njihovu posljedicu, šanse.

Čitaj više  Sve o izgradnji trepavica

Žene koje žele sami okretati trepavice, moraju biti u skladu s takvim sigurnosnim mjerama kao što su:

 • pobrinite se da ruke budu čiste + neprihvatljivo dodiruju oči na sluznicu – može ih uzrokovati da ih zaraze+
 • Nemojte uživati ​​u vrućem zraku tijekom rješavanja sušila za kosu – to je prepuno krhkosti i pada.

Metode

Iskoristite Lifehaki da daju trepavice atraktivnog zavoja. Da biste ih vrtile kod kuće trebat će minimalni skup čvora.

 • Topli zrak s tankim štapićem. Ovo je najjednostavniji način brige o urednom savijanju. Dođite do njihove maskare u nekoliko slojeva. Pomoću baze s police pamuka, pritisnite dlake u gornju dobi. Pričekajte oko pola minute. Uklonite štapić i osigurajte rezultat s toplim zrakom iz sušila za kosu.

 • Četka za češljanje trepavica. Pažljivo proširite dlake. Spustite četku u vrućoj vodi, pritisnite ga do uređaja za grijanje ili zagrijte zrak iz sušila za kosu. Pričvrstite češalj u Cilmu. Moraju povući i pritisnuti za pokretno stoljeće. U tom položaju, Cilia bi trebala ostati oko 30 sekundi. Identične manipulacije nastupaju s drugim okom. Kovrčava trepavice su prekrivene tintom, primjenjujući ga u nekoliko slojeva.

 • Čaj. Ovaj način izrade savijanja trepavica postoje protivnici i navijači. Ne svatko vjeruju da s tim možete postići željeni učinak, ali vrijedi pokušati. Uzmi čajnu žličicu i zagrije ga u vrućoj vodi, a zatim obrišite čistom krpom. Kada radite s okom, zadržite jeložbu tako da je to prikladno. Najbolje držati žlicu na jednoj paralelnoj s licem. Burge mora biti u blizini kože valjanja. Thumb čvrsto pritisnite dlake na topla strana žlice i izvucite ih. Pokriti u maskari. Još jedan način obloga trepavica žlicom je privlačenje konveksnog dijela pribora za pribor za oči i pokrov stoljeća. Dlačice moraju biti pričvršćene na ispupčenje. Zaključajte kapak u ovom položaju. Nakon četvrt minuta, dlake su lijepo savijene.
Čitaj više  Pregled trepavica trepavica trepavica Enigma

 • Prsti. Stavite trepavice i prste. Ovo je brz i jednostavan način. Pokrijte dlake tinte u nekoliko slojeva. Zagrijte prste i pritisnite Cilia u gornju dobi prije nego što zbivati ​​kozmetiku. 15 sekundi, fib savijanja će ispuniti. Učinak se sprema oko 8 sati.

 • Želatina. Možete vrtjeti trepavice na štetu želatinske maske. Ova metoda omogućuje postizanje učinka sličnog keratin laminaciji. 10 g. Želatin se otopi u vodi, mora imati sobnu temperaturu. Nakon 40 minuta, postavite otečenu masu u mikrovalnu pećnicu – 4 minute će biti dovoljno. Ohladiti smjesu i uliti 10 g. Balzam za kosu. Uklonite šminku s očima. Na gornjim kapcima, pričvrstite pojaseve s ubrusa i na dnu za mjesto zakrpe. Pokrijte sastav dlaka. Operite želatinu supstancu nakon pola sata.

 • Alo. Koristite aloe biljni sok ili kupljeni gel koji sadrži ovu komponentu. Stavite malo sredstava na češalj i liječite ga sa sušilom za kosu. Distribuirajte sok s četkom na površini trepavica. Zaključajte kosa alat na gornjim kapcima. Ne zaboravite zatvoriti oči. Sok se može distribuirati i prsti. Na smrznutom sastavu traje samo minutu. Po završetku postupka možete koristiti maskaru.

Aloe stvara trepavice i zasićet će ih prehrambenim komponentama, štitit će od negativnih vanjskih utjecaja.

Preporuke stručnjaka

Vrijedi se pridržavati sljedećih savjeta stručnjaka:

 • Rad s dodiplomskim uređajima, slijedite higijenu, inače možete zaraziti vaše oči + pažljivo, kako ne biste povrijedili očnu jabučicu+
 • Kada koristite sušilo za kosu, kontrolirajte temperaturu zraka, ne bi trebalo biti visoka+
 • Postoji nekoliko tehnika kako bi životinje Cilias, razumjeti koje je bolje, možete samo s eksperimentalnim putem + trepavica za svaku osobu imati pojedinačne karakteristike, recept koji je pogodan za jednu ženu, drugi ne voli+
 • Trepavice moraju osigurati pravilnu njegu, samo tako da možete spremiti svoju ljepotu i zdravlje + kozmetilozi savjetovati da koristite visokokvalitetne kozmetičke proizvode, pažljivo ga odaberite+
 • Preporučuje se da ne primjenjuje kozmetiku dulje od 3 sata + za uklanjanje šminke vrijedi primjene nježnih agenata+
 • Nemojte koristiti ulje za trepavice, jer doprinosi ravnanju, kao rezultat toga, uvijanja se ne održava dugo vremena+
 • Maskara je bolje izabrati silikonskom tasselu kako bi popravila učinak uvijanja+
 • Kako bi se ojačalo Cilia, potrebno je izvršiti svoj laminaciju + postupak se može provesti kod kuće koristeći uobičajeni želatin + učinak laminacije u kabini je dužeg, ali obavljanjem ove manipulacije kod kuće, vi može uštedjeti.
Čitaj više  Ekustocija trepavica s efektima strijelaca

Master Tehniku ​​samo-curling trepavica bez upotrebe pinceta je potpuno jednostavna. O tome kako pokupiti trepavice s žlicom, pogledajte sljedeće.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: