Apsolutne i vremenske kontraindikacije za laminaciju trepavica

Apsolutne i vremenske kontraindikacije za laminaciju trepavica

Mnoge djevojke ne znaju što je laminacija trepavica. Odlučivanje o takvom postupku, važno je imati na umu da u nekim slučajevima negativne posljedice proizlaze. Kao što znate, laminacija se odnosi na kozmetičke postupke, tijekom kojih su trepavice prekrivene keratinom: hrani ih, stvarajući zdravo, lijepo i neodoljivo. Danas je laminacija na vrhuncu popularnosti, stoga je vrijedno razmotriti koje apsolutne i privremene kontraindikacije postoje takvoj tehnici.

Apsolutne kontraindikacije

Laminacija pomaže trepavicama da postanu jači i zdraviji. Nemoguće je govoriti o određenom svjedočenju za laminaciju, kao i izbor ostataka za svaki najboljih predstavnika, ali s kontraindikacijama treba biti vrlo pažljiv.

Za početak, naglašavamo to Laminacija trepavica gotovo nema apsolutne kontraindikacije. Oprezno je vrijedno liječenje postupak za one koji imaju alergije na sve komponente potrebne za rad. Postoje slučajevi u kojima je lijepši spol se žale netolerancije u serumu, što uključuje keratin i druge tvari.

Najčešće u serumu koriste tijekom laminacije trepavica pripada hypoallergenicm, ali da ne bi trebali biti potpuno sigurni u njih, jer postoje slučajevi kada se pojavio osip i svrbež.

Obično takve reakcije se mogu naći u djevojke koje su vlasnici osjetljivu kožu. Zatim alergijska reakcija se može pratiti na bilo koju komponentu u serumu.

Prije postupka laminiranja, trepavice moraju biti provjereni. Standardni postupak izgleda. Morate se prijaviti samo nekoliko kapi tvari na unutarnjem nabora lakta. Pričekajte dugo vremena još ne: za samo 30 minuta bit će moguće sigurno reći, je li vrijedno napraviti laminaciju trepavica. Ako je došlo do bilo kakve vrste crvenila ili svrbeža, tada se postupak treba zaboraviti jednom i za sve.

A Također je potrebno obratiti pozornost statusu trepavica, jer je ovaj faktor drugi pri donošenju odluke o postupku. Vrlo kratke trepavice ne bi trebale biti podložne stresu, jer će vidljivi rezultati i dalje uspjeti postići. Serum djeluje tako da trepavice počinju vrtjeti, tako da bez da će ta kratke dlake gledati još manje.

VAŽNO: Ako je koža oko oka karakterizirana suhoćom, od postupka laminiranja bolje odbijte.

Treba podrazumijevati da će serum dovesti do još većeg sušenja kože u ovoj zoni. Iritacija će se pojaviti na kapcima, kao i piling.

Čitaj više  Kada se možete oprati nakon laminiranja trepavica?

Privremena ograničenja

Osim apsolutnog, postoje i privremena ograničenja na proceduru laminiranja trepavica. Treba naglasiti da su obično kratkoročni, kao i povezani s različitim patološkim uvjetima. Ako se eliminiraju, onda neće nastati nikakve prepreke za laminiranje. Razmotriti u kojim slučajevima postupak se ne smije provesti.

  • Oftalmološke bolesti (to je tijekom razdoblja pogoršanja). Na primjer, keratis ili konjunktivitis, druge bolesti, suze.
  • Bolesti kapka, koje su prikazane u akutnom obliku: na primjer, blefaritis ili ječam.
  • Potrošnja hormonskih lijekova kako bi se liječile različite bolesti. U tom razdoblju od laminacije koje treba odbiti, kao i iz produženja.
  • Obnova nakon oftalmičke kirurgije ili blefaroplastike. Nakon takvih intervencija bolje je čekati najmanje 7 mjeseci.
  • Trudnoća i laktacija. Studije koje bi potvrdile negativan učinak seruma na razvoj fetusa, ali je bolje ne eksperimentirati s zdravljem budućeg klinca. Desno će zadržati laminaciju trepavica nakon završetka razdoblja dojenja.
  • Ako se keratin ranije primijeni na trepavice, laminiranje će skratiti.

Neki stručnjaci tvrde da se tijekom menstrualnog ciklusa ne treba mijenjati u postupak, bolje je čekati nekoliko dana. To je zbog činjenice da promjena hormonske pozadine često dovodi do gubitka trepavica. U tom slučaju, laminacija se može smatrati kratkoročnim.

Ali ne postoji kategorička zabrana, tako da svaki predstavnik lijepih seksa samostalno odlučuje.

Preporuke

Stručnjaci primijetite da postoje i neka druga ograničenja, koji se javljaju isključivo nakon laminacije trepavica.

  • Potrebno je napustiti lice lice za jedan dan, treba primijeniti ni obična voda. Kao što znate, u serumu se ne boji vode, ali je u prvom danu nakon nanošenja keratina, dlake aktivno hrani, prožima s vitaminima. Ako serum je ranije pocrveni, učinak njegove primjene može se smatrati samo dekorativno.
  • Na formiranje potrebne odgovarajuće zavoja nije dovoljno jedan dan. Obično se ovaj proces traje od 2 do 3 dana. Stručnjaci savjetuju da ne spavaju na trbuhu, gori lice u jastuk. To je nepoželjno trljati oči ili brisani svoje prste, jer možete razbiti savijanje s takvim akcijama.
  • U prvih 24 sata, trebali zaboraviti kalciniranja dlake. Naravno, nakon primjene seruma na trepavice, učinak lijepljenja ili stezanjem će se osjetiti, ali je kratak. Nakon što je dan, situacija će se znatno poboljšati.
  • Ako često koristite kozmetiku za oči i maskaru, bolje je napustiti opcije koje sadrže alkohol. Nisu se ne smiju primijeniti sredstva na bazi masti, jer dovode do raspada seruma. Ne preporučuje se obojiti dlake u prvih nekoliko dana nakon zahvata.

Neke vrste trupova dovode do činjenice da trepavice počinju ispadati ili promijeniti svoju izvornu boju.

Još više o postupku laminacije za trepavice, pogledajte sljedeći videozapis.

Čitaj više  Bijele trepavice: Značajke novog trenda
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: