Značajke u produžetku slomljena noktiju

Značajke u produžetku slomljena noktiju

Gotovo svaka žena o lijepom manikuru i dugim noktima. No, ponekad je problem dogodi, a u većini neumjesan trenutku, nokat može biti navodna. Hodanje sa slomljenim marigold ne samo ne vrlo estetski, nego i neugodno, a ponekad i bolno. Kako mogu izgraditi slomljena noktiju, to može biti fiksna?

Što učiniti ako je nokte slomio?

Slomljeni nokat – to je malo tragedija u životu žene. Postoji nekoliko opcija što učiniti u ovoj situaciji, Da biste se riješili nelagode i spremili duljinu manikure:

  • usrežite sve marigolds ispod duljine slomljenog+

  • Pokušajte popraviti nokat kod kuće+

  • Kontaktirajte Učitelju Neil-industrije.

Izbor rješavanja problema ne ovisi samo o osobnim preferencijama, već i od ozbiljnosti kvara. Dakle, popravak nokta, koji je slomljen više od trećine, to je neprikladno, jer će dizajn biti krhak, uskoro će mragold i dalje odletjeti. Ako je pukotina mala, možete pokušati nametnuti zakrpu. Ova metoda je prikladna ako je pukotina plitka i pojavila se uz liniju “osmijeh”.

Ako je nokat razbio sami korijen, bolje je skrenuti matičnom manikuru, onda će vam profesionalac pomoći da povećate željenu duljinu uz pomoć čvrstog ili korištenja konvencionalnog gela. Ali postoje postupci koji se ne mogu provoditi u svakom slučaju. Na primjer, stavite pukotinu s super ljepilom. Ovaj materijal sadrži agresivne tvari koje padaju na ploču za nokte, jedu ga, traumatsku površinu još više. Ovaj se materijal može koristiti samo na akrilnim savjetima.

Ako nevena razbio i ozlijedio kožu, onda ni u kojem slučaju ne može se koristiti za korištenje sredstava sa skupa acetona za liječenje ispucati, jer je ova tvar ne smije pasti u ranu. Ako je pukotina je mali, da ne bi trebali odgoditi popravak, kao što može ići na. Zatim vratiti nokat samostalno, bez pribjegavanja usluge stručnjaka, nećete uspjeti.

Popravak noggle kod kuće

Ako je nastala pukotina na nokat sa strane, možete pokušati uzeti. Takav postupak će pomoći zadržati duljinu manikura dok možete posjetiti salon. A ako je kvar je mala, to će omogućiti da rastu noktiju, bez rezanja.

Za popravak je potrebno proizvesti sljedeće manipulacije.

  • Poslastica za nokte za dezinfekciju. Da biste to učinili, možete koristiti vodikov peroksid, otopinom klorheksidina ili drugi antiseptik.

  • Prikupiti crack sa pilane poliranje. Neven bi trebao postati još, da ne bi smio prilijepiti.

  • Pripremiti zakrpu. Da biste to učinili, koristite komad tankog tkiva, posebnu krpenu traku ili čajnu vrećicu. Veličina prve zakrpe trebala bi biti nešto veća od parametara pukotine. Drugi mora odgovarati veličini ploče za nokte.

  • Koristite ljepilo za naslov. To treba primijeniti na noktu i manji patch. Ljepilo platno, dati malo suho. Zatim ponovno pokrijte površinu nogot i zalijepite veći komad tkanine. Odoznik ponovno napravite ljepilo za oblaganje. Dalje, morate se ugrijati na površinu nokta pomoću BAFE-a i napraviti željeni dizajn

Produženje

Ako je marigold slomio, ali je slobodni rub ostao, onda je nastavak nastao na uobičajeni način. Ako se nokti pokvari do korijena, a zupčanik prsta nastupa preko tanjura, tada će se tehnologija proširenja ovdje promijeniti. Od akrilnih savjete je sada praktički ne koristi za povećanje dužine manikuru, moguće je izgraditi slomljena noktiju i gel. Da biste to učinili, prvo trebam pripremiti marigolds.

Ako, kada se noktiju pokvari, vi ste prolazili kožu, a zatim u početku morate izliječiti ranu. Da biste to učinili, potrebno je rezati nokat duž crte za pukotinu, tretirati dermis od antiseptičkih. Sljedeće bi trebalo zaustaviti krvarenje. Pritisnite ranu pomoću pamučnog diska i držite nekoliko minuta. Prvo stavite prst u hladnu vodu i držite tamo 15 minuta. To će pomoći smanjiti bol. Zatim premjestiti prst u toplu otopinu kuhati ili morske soli (1 litru vode, dodajte žličicu soli). Ovaj postupak će ubrzati sušenje rana.

Navlažite ruke s suhim ručnikom i nametnuti mast s antibiotikom, potok rana s žbukom. Ostavite najmanje lak za tri dana, tako da je rana je odgođen, nakon što može ići za izgradnju. Izrada manikura: Očistite PERIGI, odrežite kutikulu, polirajte kožu oko nokta. Uz pomoć bafe, uklonite sjajni sjaj s ploče noktiju. Odmagnite i primijenite premaz, ostavite površinu 20 sekundi.

Sada nameće gel. Da biste to učinili, uz pomoć četkice rastegnite sloj do samog nokta, kao i na toranjskom podlogu iznad njega. Ovaj sloj bi trebao idealno poravnati ploču za nokte, kao i stvoriti slobodan rub, za koji će kasnije biti moguće popraviti obrazac. Gel splavarenja u lampu. Uz pomoć metalnog praha koji odvaja kožu od gela.

Instalirajte obrazac papira. Sada možete konstruirati potrebnu duljinu i oblik budućeg nokta. Da biste to učinili, možete koristiti bilo koji kipar gela, bilo da je to transparentan ili materijal u boji. Opet u svjetiljci. Primjenjujemo dizajn na opsežan nokte i popravite ga s ciljem gela. Sada imate lijepe široke nokte potrebnu dužinu.

Kako popraviti slomljeno čavao, pogledajte u videu ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: