Manikura u crnoj i tirkiznoj boji bojama: Ljepota i stil

Manikura u crnoj i tirkiznoj boji bojama: Ljepota i stil

Stanje noktiju, naime, njihov dizajn (ili manikura) igra veliku ulogu u percepciji općeg izgleda djevojke. Dakle, žena, odjevena u većini moderan odjeće i ima prekrasan šišanje, neće imati potpunu sliku ako se njezini nokti su u nečistom stanju. To je razlog zašto je tako važno obratiti pažnju na još malim detaljima svoj izgled. To posebno vrijedi za manikuru.

Jedan od zanimljivih i prilično spektakularan način oblikovanja noktiju je manikura koja kombinira tirkizna i crna nijanse.

Zvukovi kombinacije

U biti, ove boje može sama obavljati ulogu samostalnog osnovnih monotonih premazom.

  • Dakle, tirkizna hlad će odgovarati nježnim i lomljivim djevojkama. Dizajn noktiju u takvom opsegu može se koristiti u bilo koje doba godine: u tirkizno proljeće i ljeto na noktima će vas podsjetiti na more i odmoriti, a zimi u zimskim mjesecima će biti kao okolni snijeg.
  • S druge strane – crna manikura pogodna je za hrabre i samouvjerene žene. To će biti savršeno u kombinaciji s oba poslovnog odijela i povremene haljine. Jedina stvar koju preporučuju stilisti koriste ovu nijansu u hladnoj sezoni (u jesen i zimu), au toploj sezonama (u proljeće i ljeto) drže najsjajnije boje.

Na prvi pogled može se činiti da je kombinacija ova dva praktički suprotna nijansa nemoguća, ali je potpuno pogrešno. “Duet” crne i tirkizne – prilično popularno danas je opcija za izradu noktiju.

7

Fotografije

Modni trendovi

Postoji veliki broj različitih varijanti kombinacije crnih i tirkiznih cvijeća na noktima. Razmotrite ih najzanimljivije.

  • Equiftful Korištenje cvijeta. Na primjer, koristeći oba tonova, možete prikazati ukrase, apstraktne ispise ili geometrijske oblike na noktima.
  • Izlušenje naglasaka. Drugi način je korištenje jedne od boja kao naglasak. Dakle, stvaranje manikure, jedan nokat na svakoj ruci mrljamo u suprotnoj boji. Na primjer, 4 nokte su obojeni u crnoj boji i jedan – u tirkiznim. Ovo je prilično zanimljiva i raširena dobrodošla. Najčešće kao naglasak koji se koristi ne-ime prst.
  • Prevladavanje nijanse. Također se jedna od boja može koristiti kao baza za drugu. Osnova vašeg manikura može biti crni premaz noktiju, na vrhu na koji ćete se prijaviti s crtežom tirkiznog laka. Istupa se prilično elegantno.

  • Dodatni ukrasi. Manikura u tirkiznim i crnim bojama može se razrijediti s rinestones, kristalima ili umjetnim kamenjem. Stručnjaci savjetuju korištenje srebrnih nijansi takvog nakita i izbjegavajte zlatno. Kamenje se može staviti na rubove ili u središtu nokta. Također pomoću kristala možete učitati male slike.
  • Korištenje drugih nijansi. Osim crne i tirkizne, možete dodati još jednu boju. Idealna opcija bit će bijela.
  • Tekurmalna raznolikost. Možete “igrati” s teksturama. Metoda kombiniranja sjajnih i mat površina postaje sve popularnija. Na primjer, sjajna tirkizna “kapi” se može primijeniti na mat crni premaz. Također uz pomoć posebnog alata možete stvoriti baršunasti učinak na nokte.

  • Franja. Francuska manikura napravljena u tirkiznim i crnim bojama izgledat će vrlo impresivno i neobično. Promjena boja na nekim mjestima (prvo možete koristiti crnu kao osnovnu i tirkiznu kao naglasak, a zatim naprotiv), možete stvoriti izvorni manikuru svaki put.
  • Ombre. Ova metoda je prilično nova i neobična. Njegov zadatak – stvoriti glatki prijelaz između različitih boja. Ako sanjate o takvom dizajnu, trebate potražiti pomoć od profesionalnih stručnjaka za nokte. Sam kod kuće ovaj učinak neće uspjeti.

Treba napomenuti da se kombinacija podataka o cvijeću može koristiti i na dugim i kratkim noktima različitih oblika.

Kao što možete vidjeti, kombinacija crnih i tirkiznih boja na noktima je prilično zanimljiva opcija za njihov dizajn. A oni koji žele više raznolikosti, stilisti nude korištenje dodatnih elemenata: rhinestones i dekoracije, druge boje ili prebacivanje tekstura. U svakom slučaju, oslanjajte se na vaš zajednički stil i način života.

Dakle, koristeći svoj kreativni potencijal i fantazija, možete stvoriti šik manikuru i organizirati nokte s originalnim i neobičnim putem. Glavna stvar se ne smije bojati pokušati i eksperimentirati.

7

Fotografije

U sljedećem videu, naučiti napraviti univerzalni tirkizno-crne manikuru.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: