Kako ljepilo klizače na gel lak za nokte?

Kako ljepilo klizače na gel lak za nokte?

Trend nokte klizači danas ukrašavanja je jedan od najpopularnijih noktiju-art. Oni su svijetle i lijepe, a ponekad izgledaju kao ručno oslikana. No, unatoč činjenici da su se pojavili dosta dugo, koristite ih pravilno ne mogu sve. Zaustavimo se detaljnije o tome kako pravilno ljepilo klizače na gel lak za nokte.

Značajke materijala

Često klizači poziva sve vrste noktiju naljepnice, što je samo na prodaju. Međutim, to je voda slike sa zaštitnim gornji sloj i supstrata za papir. Oni su tanke, osim za sloj zaštite, imaju radnu film s drawdrid. Ovisno o vrsti, film može imati jasna boja kao i jednobojnoj podlozi.

Klizači se može pružiti punu preklapanje cijelog naglasak noktiju ili uređenje nekog dijela. I zato oni su podijeljeni u dvije vrste: photodizayne i različiti predmeti na prozirnom pozadinom. Proces prijenosa slike će ukloniti foliju iz baze papira i popraviti ga na površinu nokta pripremio za dizajn. Nije bitno boju na slici, niti njegov učinak ili veličine.

Klizači prodavati po setovima, od kojih se razlikuje po određenom spektar boja i tema. Često se povezuje sa simetričnom uzorak slike, što je povoljno za odabir posebna ostvarenja u akcentima nokta. Zaštitni znakovi proizvode zasebne skupove rukama i nogama, koji se razlikuju u broju i veličini klizača.

Potrebni alati i materijali

Za rad s kliznim mehanizmom će trebati plosnati kist i pincetu. Osim toga, wizard može pripremiti posebnu gumenu papaka, koja se brisanje potokshy pripravak prema aqua Naljepnica. Treba razumjeti da je tijek rada će također uključiti stupanj higijenske manikuru. Dakle, veziva i uređaja u radu će biti:

 • sušenje lampa+
 • narančasta štap ili potiskivač+
 • manikura salvete+
 • degradator+
 • osnovni materijal+
 • Završiti premaz+

 • pigment sloj supstrata+
 • Dekor (izborno)+
 • nakozhnitsa+
 • Alat za uklanjanje kutikula+
 • Škare za nokte+
 • mekana brusilica i piljenje+
 • kupelj topla voda.

Kuhanje noktiju

Beskorisno ljepilo klizače na nespremnim noktima. Higijenska manikura mora biti obvezni korak za izvođenje dizajna. Prvo, noktiju daju pravi oblik i dužinu, primjenjuju se na sredstvo za omekšavanje za uklanjanje kutikule. Nakon toga, prsti se spuštaju u kadu nekoliko minuta, a zatim obrišite i podignite kutikulu, sulfice u pesigi.

Čitaj više  Izvorni Pedikura Dizajn Opcije boje breskve

Šupak prolazi oko nokata provjerom kvalitete posla, po potrebi da se ponovno odrezati ono što je prošlo po prvi put. Nakon toga, prsti su podmazani uljem. Ako ulje ne koristi, odmah počinju uklanjanjem sjajnog buba. Dalje, četkica je uklonjena Opil, nakon četke, za iste svrhe, koristite ubrus i dehidrator. Osim toga, nokti su odmašteni za poboljšanje lanca.

Stvoriti podlogu

Slike ne lijepi na neotkriveno nokat. Odmah procijeniti stanje ploča i, ako je potrebno, ojačati poseban sastav. Suši se u svjetiljci. Nakon toga, nastavi nanošenja temeljnog sloja. Je češće transparentna kompozicija s karakterističnim ljepljivosti. Ona se primjenjuje u tankom sloju kako bi se spriječilo visinu bočnih valjaka i zanoktica.

Osnovni sloj se osuši u svjetiljku, a zatim budući supstrat nanosi na njega. U pravilu, to je bijeli gel lak, jer će i druge tonove iskriviti jasnoća i zasićenost početnih tonova klizača. Međutim, ako se pozadina od aqua-naljepnice prozirnim, što se primjenjuje na pozadinu boje, za koji je odabran pigment željenu boju. Masters i debljina klizača: ako je film tanka, bijela podloga je potrebno za to. Kada naljepnica je densitous, to je dovoljno za jednu bazu.

Vedro klizač može biti na 4 vrste materijala: prozirnim dnom, bijela podloga, top i ultrabrond. U isto vrijeme, svi oni će dati trajan i pouzdanu vezu, što će omogućiti da se izdržati naljepnicu na nokat cijelo vrijeme dok domaćica je njegovanim. Međutim, ako želite koristiti bijelu bazu podataka, ne morate nanositi dva preliminarna sloja, zamijenit će ih oboje.

Povratak na upute korak po korak, napominjemo da će standardni proces popravljanja klizača uključiti uz bazni i pigmentni sloj, drugi sloj osnovnog materijala. Međutim, ovaj put nije potrebno osušiti, jer je na račun njega i održat će Aqua-naljepnica. Potrebno je primijeniti materijal uredno i dobro, jer s daljnjim okvirima slike njegovog viška može teći iznad ploče za nokte.

Čitaj više  Brazilska manikura: što je i kako to učiniti?

Radimo sa slikom

Postoje dvije mogućnosti za kuhanje klizača za dizajn. U prvom slučaju, izrezati na jednoj strani na približnom obliku baze nokta i širine, a zatim ukloniti zaštitni film i spušta se u kapacitet vode kako bi se radni film lako razdvojio od papira podloge. Međutim, ne-art profesionalci primijetite da je ova tehnika nezgodna jer je moguće navlažiti prednju stranu naljepnice. To je nepoželjno, jer može utjecati na trajnost pričvršćivanja.

Najbolja opcija, po njihovom mišljenju, je vlaženje izrezbarene slike na mokroj tkanini 30 sekundi. Ovaj put je dovoljno da se film s uzorom odmaknuo od podloge. Osim toga, njezina strana lica ostat će suha, što je važno za trajnost dizajna. Steže se za pincete i odmah prelazi na naglasak. Ne možete se brinuti da je duljina klizača veća od nokata, jer nakon sušenja bit će moguće ukloniti, pretplatiti rub ploče pile.Trčanje klizač, važno je ukloniti što više nabora koji se formiraju s dugom radom s filmom. Nakon toga, premaz se suši u svjetiljci.

Važno je uzeti u obzir da je nijansa koja pod filmske baze, na vrhu ili ultrabond će suho polako, a budući da je vrijeme sušenja može se udvostručiti.

Ako ne uče dekorativni sloj, premaz će se početi jeftino za par dana od dana podnošenja zahtjeva.

Tako da klizač ležao na površini točno, potrebno je koristiti plosnati kist u radu, udaranje sa svojim pomoć zračnih jastuka koji mogu nastati kada se prenosi. Sloj od unusted podloge će igrati veliku važnost. Potrebno je da ne nacrtaju, ali da ga slikam, traži uniformu i glatka premazivanje bez nabora.

Sve je suvišno ukloniti rezanje (na bazi) i pilota (na rubu). Da ne bi rezati rub sa slikom, morate držati piće pod kutom. Ako su tijekom rada formira manje nabora, oni mogu dobiti osloboditi od primera. Međutim, ovaj sastav nije tako jednostavna i mogućnosti da u potpunosti otopiti naljepnice. Za uklanjanje samo torove, morate jedva dodirivati ​​kist sa sastavom radne površine.

Čitaj više  Kako napraviti istezanje iskre na noktima?

Dekor i brtvljenje dizajn

Čarobnjaci su često radije dati slideshos. Pogled na ruke slikano. Da biste to učinili, oni koriste posebne akrilne boje u obliku gela, kao i pigmentirane gel lak, koji se uzgajaju sa vrhom za pripremu sastava sastava praktičniji. Ricovka je cijeli isticanje nekih uzoraka uzorak, za raspršivanje, na primjer, u Pearl laka, kao i za pripravu pojedinih fragmenata sa bojama.

Nakon što je došlo do korekcije, majstori suši dizajn u svjetiljci i nastavite brtvljenje. Češće se sastoji od dva sloja: baze i vrha. U isto vrijeme, baza će se lijepiti sve prethodne slojeve s vrha, a vrh sastav će biti konačna materijala u radu s klizačima. I baze, a na vrhu treba primijeniti kaznu, jer je ukupan broj slojeva i tako dovoljan. Što će biti deblji, to je veća vjerojatnost smanjivanja miniranje manikuru.

Baza se primjenjuje na klizač i suši, nakon što isto je učinio s vrha. Međutim, oboje, i drugih materijala vam je potrebno da se ne zaboravi da ide uz nokat. Ako se planira mjesto u nekim mjestima primijenjene bezvrijedna klizač, oni su postavljeni na noktu do sušenja. Nakon sušenja trebate popraviti rhinestones primjenom još jedan sloj.

Zaključak

Rad s noktiju klizača nije teško, ali zahtijeva preciznost. Važno je odabrati veličinu, tako da se supstrat ne razbiti strane. Osim toga, potrebno je povezati sliku s postojećim cvijeće gel lakovi, postizanje skladne kombinacije. Čak je i pridošlica u Neil-art može primijeniti, ali ako možete popraviti dizajn bez sukladno svim stepenicama dosljedan tehnologije, ne može računati na dobar rezultat. Kako se ne bi trpjeti s dolikuje veličini, možete pripremiti predložak unaprijed veličini vašeg nokta i izrezati na naljepnici upravo dodavanjem duljinu.

Tri načina primjene klizačima prikazani su u sljedećem videozapisu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: