Kako brzo ukloniti gel laka s noktima kod kuće?

Kako brzo ukloniti gel laka s noktima kod kuće?

Od gela laka, u stvari, možete se osloboditi 2 metode: izrezati i otopiti. Pružamo vam nekoliko različitih uputa, kroz koje ćete biti u mogućnosti, bez izazivanja štete, uklonite gel laka u kućnom okruženju i uštedite novac na ovom postupku.

Uklanjanje gela laka kroz remurver

Počnimo s klasičnom metodom – otapanjem gela laka. To će zahtijevati sredstvo za uklanjanje gela laka (remouver), bau ili mekog pila ploče noktiju (abrazivnost od 180 do 240 grit), folije, pamučne diskove.

  • Uklonite sjaj razmazivanjem završne premaz pomoću bafla ili meke pilane. Oštećenje cjelovitosti vrha omogućuje sredstvo za uklanjanje gela dublje dublje da se difundiraju u višeslojni premaz. Ne zaboravite piti brtvene krajnje površine.
  • Izrezati i podijeliti pamučne diskove u male komadiće – tako da je bilo koji od njih potpuno pokrio ploče za nokte. Zalijevanje komada u Remouver, pokriti ih noktiju ploče. Dobiti svaki od prstiju folije.

  • Drži propisano vrijeme (od 10 do 15 minuta), uklanjanje jednog navijanje i pokušati ukloniti omekšanu gel – lako brišu sa štapićem narančastog stabla ili manikura shabra (Pusher). Pomicanje na rast nokta, kako bi ga se ne secira.
  • Pustite što ostaje mekom Baff. Nakon – operite ruke i stisnuti zanoktica uljem. Zatim uzeti manikuru.

Korisni savjeti: Prije nanošenja pamuk kotača, podmazivanje zanoktica sa vazelina ili kremom kako bi se smanjila agresivnog utjecaja otapala.

Ako je moguće, koristite specijalizirani sredstva za uklanjanje gel laka.

Ako nemate to znači, pokušajte tekućine sadrži aceton za uklanjanje laka, alkohol, razrijeđen s vodom u omjeru 1: ili votke 1.

Stvaranje pamuk diskovi na noktu mogu koristiti specijalizirane isječke (Drugo ime – štipaljka, uklještenje), medicinska nepropusni mijeh žbukanje ili folija brandiranih uređaja.

Čitaj više  Matrica za nokte: Opis, graditeljstvo i uzroci oštećenja

Ne razbiti namota iz svih prstiju u isto vrijeme. Omekšanu lak je sposoban gnjavi, a postupak s namakanjem će trebati učiniti opet. I to ne samo u velikoj mjeri, ali ne i bezopasan.

Uklanjanje laka za gel stimen

Motityable uređaji dinamički se uvode u kozmetičke procedure za obradu noktiju, te ako je uređaj za uredan bojanje noktiju ploča još nije dostupna, uređaj za wresting gel lak već provodi.

Postao, ako ste zainteresirani za pitanje kako ukloniti gel lak bez upotrebe folije, Odgovor na to može biti stiment – uređaj koji obavlja funkciju „oblog”.

Simpar, umetnite prste u rupe uređaja, nakon vremena, izvadite i uklonite tvar omekšavanja s narančastim štapom. Funkcije instalacije zbog hlapljivog otapala oklijevaju u njemu.

U nastavku dijaloga o tome kako ukloniti gel laka, morate reći o uređaju pomoću posebnih rezača. Rezanje manikura pomoću rezača Majstora za nokte Razmotrite najteži način uklanjanja.

Što se tiče pitanja od kojih glodanja mlin za uklanjanje gela laka, najbolje je izvršiti testove na ne-krutih mlinica s žutim pojasom.

Važno: Majstori koriste plave keramike rezači ili karbid – crveno. Ako govorimo o obliku, odaberite prikladan – obično konus, “kukuruz” i cilindar.

  • Nakon što je uspostavio potreban broj okretaja (pri radu s keramičkim mlinom – 10.000-15000, a za karbidne mlinove najmanje 20.000), početi izlijevati manikuru, glatko se kreće iz kutikula na rub ploče za nokte.
  • Nemojte ostati na jednoj stranici. Ravnomjerno rasporedite push snagu. Odvojite premaz, a ne ploče za nokte. Uklonite premaz u bazu, koja se smatra pokazivačem za zaustavljanje procesa.
  • Na kraju uklanjanja oslikane formiranja, temelj se može zaplijeniti s mekom mjehurić, a zatim napraviti manikuru ili poliranjem, kako bi se osigurao noktiju “odmor”, obrade ih i zanoktica ulje.
Čitaj više  Kako rastu noktiju u tjedan dana?

Uklanjanje gela s pilanom

Uklonite lak od gela s pločama za nokte moguće je uobičajenom pilom, ali ova metoda je prilično dugotrajna. Će biti dobro kada druge mogućnosti nisu dostupne, a postoji slobodno vrijeme.

Potrebna pilot abrazivnost – od 100 do 140 grita. Prilikom rada na lice, ne ugrožavaju kožu. Djelovati kao u varijanti sa rezačem, na bazi.

Kako bi se promatrati razine izlijevanja, puhnuo prašinu s vremena na vrijeme i rukovanje nokta s odmašćivanje. Uklonite osnovu pomoću meke Baff ili štedite poliranjem odvajanje i ne-uniformnost.

Što učiniti nakon završetka uklanjanje gel laka?

Nakon skidanja laka gel, noktiju ploče jednostavno može izgledati zastrašujuće, jer postoji velika šansa da ih smanjiti. Ne boj se, samo širiti na druge nokte ploče i kutikule specijalizirana ulja. Možete ga kupiti u bilo kojoj trgovini prodaje kozmetike. Kada to nije pri ruci, ona će se roditi i obični. Rezultat neće biti toliko vidljiva.

Understatell, dati nokte na odmor od laka za par dana. Ako je ideja se čini neizvedivo, koristite bezbojnu pažljivo farmaceutsku lak.

Kako ne ukloniti lak od gela?

Najveća pogreška – ručno razdvajanje gela laka iz ploča za nokte. Na taj način možete povrijediti nokte koji su napravljeni od takvih utjecaja razrjeđivača i slabijih.

Druga zabluda se koristi za uklanjanje gela laka na lijekove bez naprednog usavršavanja aspekata događaja.

Strogo je zabranjeno ukloniti gel laka s pločama za nokte koristeći građevinsku aceton, čiji je utjecaj na ploče za nokte prilično destruktivan.

Takve propuste u rješavanju pitanja o tome kako ukloniti gel lak za nokte u kućnom okruženju dovesti do pojave negativnih mitova o opasnostima gela premaz, koji su, zapravo, napuhani. Uklonite gel lak na svojim mogućim i bezopasne metode. Neki od njih su predstavljeni gore.

Čitaj više  Zlatna manikura: Modesne ideje i savjete o kombinaciji boja

Sada kada znate kako brzo izbrisati ili oprati gel premaz iz ploča za nokte u uvjetima kuće, treba se otkriti jedan mali noktiju tajna – ne mogu se otopiti svi pripravci. U tom smislu, prije nanošenja gela laka na ploče za nokte, preporučljivo je postaviti svojstva korištenog fonda.

Kako jednostavno i brzo uklonite gel lak kod kuće, pogledajte video ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: