Ideje dizajna ružičaste mat manikure

Ideje dizajna ružičaste mat manikure

Matt Manikura uvijek privlači pozornost drugih, naglašavajući ženu iz gomile. Danas, ova vrsta računa je trend u nail industriji. Izgleda plemenita i elegantna, s njegovom prirodnošću i izražajnošću pobijedi mnoge sorte s neobičnim učincima. Ali matirani premaz ima vlastite karakteristike. Kako napraviti najbolji dizajn se temelji na mat premaz ružičaste boje, će se raspravljati dalje.

fakulteti tekstura

Danas, mat lak – teško premaz. Majstori manikura saloni nude svojim klijentima uporabom hibridnih lakova. Oni su izdržljivi i atraktivni, izgleda svježe gotovo cijeli vaš život, što je u prosjeku od dva do pet tjedana. Ovi proizvodi laki dizajnirani su za rad s posebnom lampom, pod kojim se svaki sloj materijala koji se primjenjuju na nokte.

Matte gel lakovi danas imaju 4 vrste tekstila. Njihova površina može imitirati saten, velveteen, velur ili baršun. Gledanje takvih premaza su skupi i status, a posebno atraktivni u senzualnoj ružičastoj boji. Međutim, tako da je manikura s mat laka besprijekoran, morate uzeti u obzir neke suptilnosti, na primjer:

 • Površina nokta se mora savršeno razviti, bilo koji nedostatak će utjecati na teksturu premaz+
 • Svaka zakrivljenost nokta bit će vidljiva ako je pogrešno primijeniti lak+
 • Kada radite s početno mat pigmentom, nemoguće je koristiti uobičajeni vrh s sjajem, budući da će učinak Matness će nestati+
 • Isuši mat premaz duži sjajni, s određenom važnom važnom izborom pigmenta i vrste svjetiljke za sušenje.

Kako se stvara premaz?

Ako nema mat premaza kod kuće, ali želim napraviti mat manikuru, možete koristiti nekoliko tehnika za postizanje željenog rezultata.

Mat

Na primjer, možete koristiti uobičajeni sjajni premaz ružičaste boje i poseban mat vrh s baršunastim učinkom. U pravilu, sama tehnika ne mijenja svoju bit: nakon dva sloja pigmenta, vrhovi za matiranje se nanose na nokte, a premazivanje ispod posebne svjetiljke se osuši.

Izvođenje takvog dizajna, vrijedno je s obzirom na činjenicu da će završna prevlaka učiniti nijansu pigmentiranog ružičastog svjetlije.

Akril prah

Izvorna tekstura s matiranim učinkom može se dobiti pomoću akrilnog praha. U isto vrijeme, površina će se činiti ne samo mat, već baršunasta i spektakularna. Ako koristite poseban prah transparentnih boja, možete postići učinak “baršunastičkog pijeska”. Pooh se može naručiti na internetu ili kupnji u specijaliziranoj trgovini, radeći s njom na glavnoj metodi manikure.

Da biste dobili neobičan tvornički učinak, to prska na vrh, nakon čega se suši ispod svjetiljke. Oslatnici za potiskivanje očišćeni su četkom.

Prah

Postoji još jedan način za matiranje laka. Dati prekrasnu teksturu, takozvanu prašinu ili još jedan pogled na korištenje praha. Baš kao i akril prah, to je ekonomičan i može imati različite boje palete boja. Međutim, ne pospite na ljepljivom vrhu, ali se distribuira na taselu, nakon čega se suše u svjetiljci.

Čitaj više  Kako slijepiti rhinestones na gel laka?

Mljevenje

Postoje slučajevi kada nema mat gel lak, niti na vrhu s mat učinkom. U ovom slučaju, možete učiniti drugačije: učinak mat površine može se dati noktima rezanjem ili baflom. Postupak, naravno, bit će besprijekorno daleko od svakog od nas, međutim, ako i dalje uspijete u djelomično ukloniti sjaj s pigmentom, premaz će izgledati baršuna. Nakon mljevenja, morate obrisati spužvu za nokte i rukovati dezinfekciju.

Škrob

Možete promijeniti teksturu laka uz pomoć kukuruza ili krumpira škroba. U ovom slučaju, površina premaza će se ispasti lijepa i baršunasta. Da bi se postigao željeni učinak, jedan prstohvat škroba je dovoljan.

Međutim, ovaj agent se ne koristi za gel laka, ali najčešći premaz koji ne trebaju svjetiljke za sušenje. Dodavanje škroba malo će promijeniti zasićenost laka (to će biti lakši), dok je mala promjena i tekstura.

Promijenite fakturu u boci

Ako kod kuće nalazi se prekrasan ton ružičaste, koja hitno treba pretvoriti u mat pigmenta, to se može učiniti pomoću praha ili čak lackless sjenilo. Tako da ovojnica ima homogenu teksturu, potrebno je da ga dobro protresti nakon dodavanja rogozina tvari. Međutim, dodati prašak ili sjena treba dozirati, jer u suprotnom možete pokvariti proizvod koji je.

Modni opcije dizajn

Pink manikura s mat teksture otvara puno mogućnosti za dizajn. Pogodan je za najpoznatije tehnologije za projektiranje nokte, i također omogućuje razne kombinacije od njih. Najjednostavniji, nego plemeniti dizajn opciju – dizajn svih noktiju s mat lakom. Klasična manikura bez slike ili dekor će izgledati spektakularno, donoseći plemstvo i aristokracija na žensku slike.

Supercrace izgleda mat manikuru u tehnici gradijenta. U tom slučaju, dizajn može biti od nekoliko povezanih tonovima, koji će dati roza gadan manikuru. Ako želite igrati kontrasta tonove, možete kombinirati ružičaste boje s nijansama pastelnih skala.

Ako napravite istezanje tonova kao neprimjetan, ispada jedan jak dizajn koji se može koristiti kao osnova za daljnje uređenje.

Moderno kombinirati mat teksture sa sjaja. Na primjer, osnova dizajna može se uzeti tradicionalni ili obrnutim francuski. Glavni pozadini može biti mat, a osmijeh je izrađen od strane sjaja. Ako želite nešto novo, umjesto osmijeh možete napraviti tanku Contour hod nokta. Ista boja može biti prikazan na noktu jednostavan uzorak.

Čitaj više  Kako bi se prikrilo potiska gel?

Moderna ideja je dizajn na mat podlozi s prozirnim kapima. On stvara kiša djeluje na mat nokte.

Ako želite nježnost, možete izvesti dizajn s čipkastim uzorkom. U tom smislu, najbolja verzija opreme bit će stembling. Poštanske marke sa raznim uzorcima i ornamentima u kontrastne boje na mat roza, će izgledati nježno i profesionalno.

Skladna kombinacija mat teksture i pjenušava dekor. Ako mješavina s sjaja može činiti kao vulgaran i okusa, duet iz baršunaste roza lak sa malim rhinestones će se luksuza i estetike. Naravno, volumetrijska i veliki kristali nisu pogodni za roza, međutim, relevantne i doziranje usklađivanje naglascima u obliku sitnog šljunka će omogućiti izražajnosti i fine ukus u dizajnu.

Akcenti

Mat mogućnosti oblikovanja svjež izgled, u kojem jedan ili više prstiju imaju naglasak dizajna. Na primjer, mat manikura ružičaste boje može biti uređena:

 • Naljepnica sa marshmallow+
 • Sjajni lak sa sigurnosnim praškastim obrascem+

 • Sjajna srebrna lak gel+

 • Bulcony, uređenje microbistant sve površine noktiju+
 • Rukotvorina od malih rhises, naglašavajući Cuticula zona+

 • Cvjetni uzorak na kontrast osnovi ton+

 • mort ili volumetrijski slike (ljuska, cvijet)+

 • Manikura folija bilo koje vrste, uključujući i folije viski.

Ideje uređenje roza mat manikura ima puno. Na primjer, ako je dizajn je izabran s uzorkom, možete dopuniti fokus rhinestones. Čak i nacrtana pero na akcent noktiju, ukrašen sa samo malim rutinu, učinit će izražajnost u mat manikuru.

Što trebate znati više?

Mat boja je dobra za nokte različitih oblika. Pink simbolizira nježnost, a time i forma u ovom slučaju treba biti prikladno. Veliki izgleda ružičastu boju na ravne i ovalne nokte. Takav manikura će izgledati dobro i na badema u obliku nevena, koja danas postaju popularni. Ali očite kandže akutnog oblika i ogromne duljine – tabu za ružičasti dizajn.

Čitaj više  Modni ideje o kombinaciji plave i bijele boje u manikuru

  Prilikom odabira dizajna s mat tekstura, morate uzeti u obzir stupanj zasićenja tona. Na primjer, svijetli ružičasti tonovi su dobre za odmor i rekreaciju. Za svakodnevne slike potrebno je odabrati prigušene ili svijetle, blijedo ružičaste nijanse ružičaste laka. Dobro u ovom slučaju će biti ružičasti sivi kontrasti pomoću svijetlo sivog tona.

  Što se tiče šljokica, dekoracija s rinestonskom i svjetlucavim dodacima matičnog manikura, takav je dizajn dobar za večernje lukove. Obilje sjaja nije prikladan za svaki dan, bolje je koristiti brisanje, dajući naglasak nokte neobičnom teksturu.

  Najmanji livenci ovog praha omogućuju vam da dajete naglasak matične manikure jedinstveni učinak. Takav dizajn ne izgleda vulgarno ili neukusno.

  Glavni razred na stvaranju mat ružičaste manikure s gradijentom i brisačem.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: