Ideje crvenom manikura: lijepe tehnike i raznih dizajna

Ideje crvenom manikura: lijepe tehnike i raznih dizajna

Crvena manikura smatra klasik. U vrijeme Velike Inkvizicije, svijetle duge nokte su smatrani znak palih žena. No, puno vode je iscurilo jer. Danas, crvena neveni mogu priuštiti obje poslovne žene, a brucoš.

Tajne dekor

Prekrasne crvene nokte zahtijevaju čarobnjaka kvalitetnih obavljanje posla. Svaka mana i nedostataka će biti jasno vidljiva. Ukrasiti tako svijetli manikuru s dodatnim dizajnom ili ostaviti u monofoniju, svaka djevojka odlučuje. Ovdje se reproducira i razlog za koji se radi o radu. Za svakodnevne slike, mat i monofonske opcije su prikladne u mirnim nijansama crvene (paprika, carmine), a za svečani izlaz, možete dodati svjetlinu i sjaj. Ovdje će biti divno igrati takve nijanse poput plamena crvene ili ruby-crvene.

Modni trendovi

Svake godine pojavljuju se nove trendove u području dizajna noktiju. Igra ulogu ne samo nijanse laka i aparata, već samog oblika nokta.

Prirodne duljine i dalje ostaju u trendu.

Crveni lak izgleda vrlo uredno, bez naznake vulgarnosti.

Višebojni franch

Francuski manikura može se izvesti ne samo u klasičnim bež-ružičastim tonovima. Ako napravite crvenu bazu podataka, a savjeti su obojeni u zlato ili mirnoj boji, dobit ćete vrlo zanimljivu kombinaciju. Iako u području dizajna i postoje određena pravila, ali vas nitko ne zabranjuje da napravite vlastite prilagodbe.

Monofon

Takvo manikura mora se izvesti samo iskusni majstor, jer je čak iu školi dizajna noktiju na njemu da se prolazi kontrolni ispit. Svaka pogreška i netočnost bit će dobro vidljiva na crvenom sjaju. Ako odaberete skromnu duljinu, tada se takva manikura može nositi čak i s strogim uredskim kodom.

Mat

Ideje crvene manikure uključuju i mat završiti na noktima. Ovo je istinski chic večernja verzija. Barvačnost će dati originalnost i stil. Izvorna kombinacija mat i sjajne površine. Možete ostaviti jedan prst u sjaju ili, naprotiv, pokriti sve osim bezimene, mat završne obrade.

Gradijent

Vrlo hrabro kombinacija crvene i crne boje. Ova opcija je prikladna za samouvjerene žene koje vole svjetlinu tužne sivene. Prijelaz iz crvenog do ružičasta bit će mirniji. Osobito ako odaberete mirne nijanse. Gradijent obično ne zahtijeva dodatne odluke. Ako ne želite pokriti sve nokte, ostavite samo jedan za dizajn – to će biti dovoljno.

Odabir tehnologije

Svaka djevojka može biti individualna i svijetla. To doprinosi raznolikosti postojećih tehnika dizajna noktiju. Ako je ranije uzeta samo jedan-fotonski premaz, sada praktički nema ograničenja. Odaberite taj dizajn i tehniku ​​koja vam se više uklapa po prirodi i raspoloženju. Vrijedno je spomenuti nekoliko najpopularnijih.

 • “Feline Eye”. Ova se tehnika pojavila relativno nedavno. Sve zahvaljujući proizvođačima koji se ne umori da nas iznenade zanimljivim tehnikama. Uostalom, nitko nije mogao misliti da će se magnetska prašina koristiti u dizajnu noktiju. Crvena manikura u tehnici “Feline Eye” bit će vrlo svijetla, tako da mislim unaprijed one slike koje možete pokušati na to.
Čitaj više  Inlaudation noktiju stijene i rhinestones

 • Pruge. Ne uzalud u školi tako dugo proučava sve vrste geometrijskih oblika i linija. Ako u stvarnom životu nisu bili korisni, onda će ovdje izgledati vrlo elegantan kao dizajn na noktima. Varijacije ovdje Massa. To mogu biti i jednostavne linije i složena geometrija.

 • Etničke obrasce. Morate biti izuzetno oprezni da ne pretjerujete. Crveni je vrlo svijetao i sočan. Dodatni uzorci ga mogu pogoršati, osobito ako ih ima mnogo njih. Ali svjetlo nenametljiv uzorak u etosalu bit će vrlo prikladno. Možete ga razrijediti zlatom ili srebrom, ali vrijedi napustiti rinjeston, jer ove komponente iz različitih opera.

 • Raznobojni nokti. Ako želite svjetlinu, ali pokriva sve nokte nije crvena za vas. Bolje je izabrati mirniji nijansu (roza, bež), i sa ovim vrištanje ton naslovnici samo jedan ili dva nogot. Tako ćete uštedjeti mirno prirodu manikura i donijeti svjetline. Za svečane večere, možete ojačati učinak crvenog mono manikuru, pokriva sve isti par noktiju ploče s iskre.

 • Cvijeće. Cvjetni motivi uvijek će biti relevantan, jer su ti lijepe biljke uvijek su povezane s ženstvenosti i ljepote. Zašto ne ukrasiti svoje neven prekrasno cvijeće. To može biti svijetle ruže, a natječaj zaboravi-me-ne. Šarmantno izgleda i cvijeće se u akvarel tehnike.

 • Slike. Nemojte misliti da su murali na noktima su pogodni za djevojčice ili ekstravagantne osobnosti. Vješti majstor elegantno consolest i svijetlo crvena baza, i koncizan slike. Ako želite napraviti manikuru u ovoj tehnici, izaberite iskusan majstor (bolje ako ima umjetničku edukaciju i talent). Dakle, vi ste zasigurno dobiti jedinstveni remek na svojim noktima.

Shema boja

Branje gore crvena manikura, možete misliti na te u kombinaciji s drugim bojama. Mogućnosti su ovdje masa, jer je drug ovog strastvenog ton može biti različit.

 • S ružičastim. Ove boje su blizu jedni drugima, tako da se njihova kombinacija izgleda vrlo logično. Osim toga, ružičaste uvodi zarezati romantike i uravnotežuje žarki karakter minusu. Ali sa svim idealnosti, kao duet je bolje koristiti za ljetnu manikuru. Iako ako pokupite prigušenim tonovima, a onda na jesen će izgledati bitno, podsjećajući boje otpalog lišća.

 • Uz bijeloj i crnoj boji. Ovo je klasičan u svoj svojoj manifestaciji. Nitko vas ne može vrijeđaš u nedostatku ukusa. A tri od ovih boja može biti odmah na noktima ili samo dva. Ne bojte se, neće biti dahom. Varijacije njihovog korištenja Veliki set: to je gradijent, a crteži i francuska manikura i bojenje jedan ili dva marigolds u kontrastnoj ton.
Čitaj više  Ružičasta manikura - estetska i harmonija

 • Zlatom i srebrom. To je velika mogućnost za večernji izlazak, proslave ili nove godine. Crvena boja ima mnogo nijansi (oko 100), a svaki od njih ove briljantne nijanse će izgledati drugačije. Na primjer, boja crvena tanga je vrlo strastveni. U kombinaciji sa zlatom na nokat, to stvara šik i svečani sliku. No nijansu crvene minerala je mirnija i možete se s njim svakodnevno slika. Zlato ili srebro naglasci trebali biti u minimalnim količinama.

 • Uz plave i bijele. To je pomorska tema. Kontrast zasićene boje su dizajnirani za dekoriranje prstiju s linijama i valovima. Naglašavate li ga s dodatnim crtežima u obliku sidra, školjki ili vjetar ruža – vaše želje. Ali to je vrijedno razumijevanja da je to tematska manikura i učinite ga u uredu (ako samo vaša slika nije u morskom stilu) nije prikladno.

Dekorativni elementi

Proizvođači u području dizajna noktiju ne umaraju od izmišljanja svih novih ukrasnih elemenata za marigold ukras. Čak se i minimalistički manikura može dopuniti elegantnim burmanima ili nenametljivim sjajnim prahom. A ako želite izgraditi pravo remek-djelo na noktima, a onda bez ovih malih asistenata ne može učiniti. Vrijedi razmotriti najčešći ukrasni elementi.

 • S folijom. Ovo je zanimljiv materijal koji se nije tako dugo pojavio na raspolaganju magistrijskim majstorima. Napravite takav učinak s drugim materijalima će jednostavno uspjeti. Tanak, gotovo bestežinski dio folije pogrešnog oblika primjenjuje se na nokat i pričvršćen s završnim premazom. U isto vrijeme, učinak folije ne uspijeva stvara, tj. Pokriva ploču za nokte, ali ne u potpunosti. Učinite sve oznake u takvoj tehnici vrlo opasno, ali dizajn samo na par prstiju izgledat će elegantan i uredan.

 • S čipkom i mrežom. Crveni manikura s čipkom ili dizajnom mreže izgleda vrlo elegantno. U isto vrijeme, Učitelj neće trebati ih dugo podići na vašim prstima. Dovoljno je da ga pričvrstite lakiju (gel lacise) i osigurajte prozirnu prevlaku. U opciji s gel laka, bit će moguće ne bojati se za trajnost manikura.

 • Rhinestones. Unatoč činjenici da su se već dugo pojavili, ovi sjajni kamenčići i dalje ostaju u trendu. Mogu se naći sve vrste oblika i boja. Učitelj može staviti samo jedan šljunak na bezimetni marigold, a manikura će igrati na nov način. I možete izbaciti i lijepi iskričav uzorak kada koristite rhinestones različitih veličina.

 • S Kamifubikijem. Ako ste još uvijek nepoznati, to je čudno ime, onda pitati o njemu, a od svog gospodara, je to u prisustvu tih pjenušava rundi. Sigurni smo da će vam se svidjeti ove malo sunce odraza na nokat, jer oni ne gube sliku, ali dodajte vrhunac na njega.
Čitaj više  Crew Manikura: Značajke, tehnike implementacije i dizajnerskih ideja

 • S stijenama. Kamenje na noktima može biti predstavljene ne samo poznatim reminestona. Mali mat ili biser elemenata koji imitiraju dragog i poludragog kamenja također mogu naći u specijaliziranim trgovinama (ili u kabini). Nije li to lijepo kad je manikura dopunjena je safir, tirkiz ili ametista.

 • Livenci. Što boja, oblika i tekstura danas neće ispuniti. Oni mogu biti blokiran od strane svih boja, proizvesti holografski efekt, sipati sedef ili jednostavno zračiti glatka svjetlo. Njihova uporaba je raznolika. Oni naći svoje mjesto i oba komplementarne elemente i kao samostalni naglascima na manikuru.

 • Uz ragers i perli. Naravno, da ne bi trebali uzeti u obzir stvarne kuglice. Oni nemaju rupu i oni su mnogo skromniji. To su oni identični u njima, tako da je okrugla oblika. Oni mogu podsjećati bisera ili metalne kugle. Bullys imaju čak i manje veličine. Prilikom rada s njima, majstor mora pokazati uistinu točnost nakit.

 • Naljepnice i matrice. Ne možete uvijek prikazati željeni uzorak na malom nokta. Zatim matrice i naljepnice doći do spašavanja. Pod krajnji premaz nitko neće razumjeti da ne morate crtež na noktima, ali jednostavan film s uzorkom. Neophodan oni postaju kada je potrebno napraviti tematski manikuru ili prikazati smiješne slike za mlade mode.

 • Šećer i Melange. Mala zrna, koja pokriva cijelu nokat ili samo dio nje, stvoriti efekt volumena. Izbor boje ovisi samo o vašoj želji, jer su gotovo sve nijanse pogodne za crvene lakovi. Možete ih ukrasiti samo slobodni rub nokta, a zatim će se stvoriti dojam da ste ga slučajno umočili u šećer ili obojeni pijesak.

 • Piercing. Iako je ovaj dekorativni prijem izgubio svoje bivše pozicije, ali ipak možete zadovoljiti ljepote koje krase njihove marigolds na sličan način. Neuspjeh je često povezan s praktičnom strani. U svakodnevnom životu, radeći s računalom ili večerom za kuhanje može uzrokovati neke neugodnosti.

  • Metalne figure. Stvoriti crtež zlatne ili srebrne paste može biti ručno. Ali ne postoji jamstvo da će Učitelj moći privući male detalje. Ovdje je dovoljno zalijepiti gotov proizvod na noktiju i uživati ​​s glitter. Što će točno biti lik, riješite se. Dostupne su razne opcije: cvijeće, uzorci, križ, zvijezde, životinjska slika i drugo.

  Ideje crvene manikure prikazane su u sljedećem videozapisu.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: