Crna maska ​​tkanina na lice: svojstva i pravila korištenja

Crna maska ​​tkanina na lice: svojstva i pravila korištenja

Podrijetlo tkiva maske potječe iz high-end lječilišta salonima japanskog krajem 80-tih godina XX stoljeća. Samo u 2004. godini, ovaj kozmetički proizvod predstavljen je u korejskom tržištu i počeo aktivno hvatanje niša lica njegu lica.

Opći pogled tkanina maski

Fabric maske su izvrsna alternativa za svakodnevnu njegu lica lica. Oni se mogu sigurno koristiti umjesto svakodnevnog alata za poboljšanje kvalitete kože (kreme, serumi, ulja, itd). To je celulozni ubrus uklesan u obliku osobe, koji je impregniran s prirodnim serumom i nekim aktivnim tvarima: vitaminima, ulja, antioksidansi, probiotici, polisaharidi, peptidi, ovisno o tome koji učinak želi dobiti djevojku koja slijedi.

Maske tkiva klasificiraju se kao SOS, jer poboljšavaju i toniraju lice lica lica u kratkom vremenskom razdoblju.

Izglađivanje bora, zasićenja vitamina, pojašnjenja, dajući svježe lice i eliminirajući kožu – Savršen proizvod za moderne žene svih godina. Značajka maske tkiva je stvoriti zaštitnu barijeru između aktivnih tvari i okoliša. Dakle, svi korisni elementi učinkovito apsorbiraju kroz pore i rezultat ne uzrokuje sebe.

Popularnih brandova možete dodijeliti najučinkovitije maske tkanine.

 • Garniter – izvrsna francuska kvaliteta, po pristupačnoj cijeni u bilo kojoj trgovini.
 • Mrzovoljan – prekrasne maske, dajući utjecaj oživljavanja vaše kože, kao da ste opet 16 godina, pogotovo dobro nakon obavljanja agresivnih postupaka pomlađivanja, uklonite osjećaj nelagode.
 • Kiehl je – pravi kozmetički naći za sve prigode života s instant rezultata.
 • Lancôme – Oni znaju sve o njezi kože u bilo kojoj dobi. Lancôme – kreatori vlastite kompozicije za maske tkanine, koji sadrže u njegovom sastavu hidrogela i malo magije. Dakle, lice je sjajno, glatkoće i svježe vrste.

Korejske tkanine maske su među najtraženijim kozmetičkim proizvodima u industriji ljepote zbog svoje raznolikosti, demokratske cijene, ergonomije i kvalitete na razini kategorije suite. Korejski tkanina maske To je vrijedan komponente isticanje – favoriti, poput posteljice, kolagen, puževa sluz, konjskih snaga, alge, lastavica gnijezdo, med, disperzije i aktivni ugljen. YouTube nudi puno povratnih informacija o crna tkanina maske, međutim, treba biti upoznat s općim informacijama o njima.

Što je posebnost crne tkanine maske

Uglavnom, tkanina maske specijalizirati više hidratantna, međutim, crne tkanine maske na bazi čišćenja ugljena su usmjerene na asura i čišćenje kože bez rezanja. Ovaj efekt se događa zbog raspoređivanja nekoliko komponenti u jednom proizvodu: ugljen, čaj lišća, crno sjeme algi koja u sastavu hijaluronske kiseline. Ugljen je upija i čišćenje svojstva, tako da je negativni učinak nije predviđeno ni u upotrebi za suhu kožu.

Te se maske koriste jednom tjedno, s trajanjem postupka 20-30 minuta.

Prednosti i nedostatci

Prednosti:

 • Serum sadržan u maski tkivo ima maksimalnu količinu korisnih tvari, vitamina i mikroelemenata+
 • doprinosi poravnanju tona lica, radijaca, vlaženja, uklanjanja umora, eliminirajući promjene u vezi s dobi, hrani kožu+
 • Možete se sigurno primijeniti na dan važnih događaja, međutim, preporuča se da se preporuča testirati neki serum na otvorenom području kože kako bi se isključila alergijska reakcija+
 • Maska crna tkanina doprinosi stvaranju i čišćenju kože+
 • Preporučuje se za problem i masnu kožu+
 • eliminira žarišta upale i iritacije+
 • Nakon uporabe ne morate primijeniti drugu kozmetiku (kremu ili tonik) na vrhu+
 • Higijenska uporaba (sve maske za tkivo dostupne su u pojedinačnoj ambalaži)+
 • Poboljšanje mikrocirkulacije.

Nedostaci:

 • Maske ugljena tkanina nemaju efekt ljuštenja+
 • Moguće neugodne izglede+
 • Čišćenje kože se ne pojavljuje na dubokoj razini, pa ako trebate duboko čišćenje dermisa, koristite glinenu ili kiselu masku+
 • Koristi se samo jednom.

Primjena

Maske za fisure mogu se koristiti i navečer i dan prije nanošenja šminke. Prije korištenja ove maske potrebno je očistiti kožu uz pomoć pjene za pranje, hidrofilnu opremu za Mac. Mjesto na licu maske, glatko i ostavite 20-30 minuta bez naknadnog pranja. Najbolje od svega laganja za puni opuštanje.

Nakon uklanjanja maske s površine lica s laganim pokretima masaže, morate “izbaciti” ostatke seruma, možete obratiti pozornost na vrat.

Upozorenja

Svaka maska ​​za tkaninu koristi se samo jednom, pojedinačna ambalaža štiti od prodiranja mikroba. Aktivne tvari sadržane u serumu prodiru duboko u kožu, ali i izvana maska ​​padaju različite bakterije i mikroorganizme. Stoga se ne preporučuje da ga ponovno koristite iz iste pakiranja kako bi se izbjeglo pojavljivanje acne i druge iritacije na licu. Pažljivo pročitajte sastav i informacije o paketu, mogući su kontraindikacije.

Predstavnici

Na primjer, Garnier se kreće s trendovima otpuštanjem crne maske za crne tkanine “serije” čišćenja ugljena “s crnim lišćem čaja i crnim algama. Prva maska ​​za kožu sklonu masnom sjaju, drugi je usmjeren na sužavanje. I karakterizira čišćenja i susaptability. Treba napomenuti da crni čaj i crne alge imaju efekt pomlađivanja, doprinose usklađivanju površine kože.

Maske iz garnier ne sadrže parabene.

Pregled crne tkanine maske „čišćenja ugljena” iz Garnier u videu ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: