Pregled kozmetike Smashbox

Pregled kozmetike Smashbox

Smashbox kozmetika je popularna širom svijeta, na mnogo načina povezana je sa svojom prvoklasnom kvalitetom i širokim rasponom proizvoda. Ovaj brand se odnosi na profesionalce, jer nudi makeup umjetnike i navijače visoko-ravna sredstva i široke palete nijansi. Naravno, brand Smashbox nije tako pristupačan kao i mnogi masovni tržišni brandovi, ipak to nije prepreka za mnoge kupce.

Nadalje ćemo više detaljnije pročitati s posebnostima kozmetičkih proizvoda američkog branda, razmotriti ga širokim rasponom i saznati kako odabrati pravu dekorativnu kozmetiku sami.

O brandu

Američki brand Smashbox Smatra se dovoljno mladim jer je osnovan tek 1996. Njegovi osnivači – Brothers Davis i Dean faktor, su pradjedovi najvažnijeg faktora koji je osnovao max max faktor.

Smashbox je dobio ime po foto studiju u Americi, gdje je braća radila. Primijetili su više od jednom da kozmetički proizvodi tih vremena nisu prikladni za profesionalne fotografije. Ima relativno dugačak, ton krema i sjena, što je posebno vidljivo prilikom postavljanja pravog svjetla. Kao rezultat toga, nesretni su bili i fotografi i modeli koji nisu bili takvi proizvodi. Kao rezultat toga, braća su zaključili da bi trebali stvoriti vlastiti kozmetički brand, koji će proizvesti dekorativnu kozmetiku najviše kvalitete, a što je najvažnije, moći će izdržati sjaj bilo kojeg sofita.

Osobine

Mnogi profesionalni make-up umjetnici koji rade s celabritima na raznim događanjima i modnim rekcijama koriste proizvode američkog kozmetičkog branda. Sva sredstva iz ovog branda u potpunosti u skladu s međunarodnim kriterijima kvalitete.

Čim se pojavio brand, nije bilo aktivnog promocije svojih proizvoda, ipak, dekorativna kozmetika raspršuje se s police trgovina poput vrućih kolača.

Danas u rasponu proizvoda možete zadovoljiti visokokvalitetne alate za bilo koju vrstu kože, koja se sastoji samo od komponenti sigurnih za epidermis.

Glavni brand zaustavljanja radi na otpornosti svojih proizvoda i njegove udobnosti na koži dugo vremena. U širokom rasponu možete pronaći svijetle nijanse sredstava i opuštenije, koje su najprikladnije za uporne svakodnevice. Marka ima masu modernih i win-win opcija za kozmetiku, koja će sigurno doći na tuš žene od svih godina.

Paleta proizvoda

U rasponu robnih marki možete pronaći mnogo proizvoda prvog razreda za stvaranje najsavršenije šminke. Razmotrite ih detaljnije.

Za osobu, Smashbox nudi:

 • Tonski fondovi, uključujući kreme, osnove za šminkanje, prah, eksplozive i SS kreme+
 • Primimeri+
 • Konzelera+
 • Korektori+
 • Naglasci.

Za oči:

 • Palete sa sjenama+
 • Laž+
 • Oluja, obloge, olovke+
 • Alati za obrve, uključujući prajmere.

Za usne:

 • Ruž+
 • Olovke za usne+
 • Brisks.

Pročitajte s nekim relevantnim sredstvima u više detalja.

U ogromnim sorti predstavljeni prajmeri. Najpopularniji u makeup umjetnicima i ljubavnicima smatraju se sljedećim proizvodima.

 • Ispravljanje boje prajmera Smanjite crvenilo. S ovim fondom možete sakriti pigmentne točke i druge nedostatke na licu, uključujući nepravilnosti kože. Ovaj agens je predstavljen u zelenoj boji, koja savršeno pokriva crvenilo, i vizualno smanjuje bore.

 • Također preporučujemo pažnju na prajmer s učinkom radija. Ovaj agent također savršeno vlaži kožu lica, skrivajući glavne nesavršenosti. Ovaj temelj je nepoželjan za masnu kožu.

Nema parametana, ftalata i štetnih blagajnika u prajmerima.

Od vrhunaca mogu se donijeti do transfisiranja biserne tekućine Označite kristalizirane klimačke kapi. Ovo sredstvo se može koristiti samostalno ili preko šminke. Također u asortimanu možete pronaći suhe broncere i oznake za radijance kože.

U velikoj paleti su zastupljene nijanse Taln krema Studio Skin Full pokrivenost s najtežim teksturom. Ovaj premaz može se držati na licu tijekom dana bez manifestacije neželjenog masnog sjaja. Ovaj agent je savršen za posebne prigode i svakodnevnu uporabu.

U sjenila se može odabrati u tekućem i suhu formatu. Brand nudi razne teksture, uključujući mat i briljantno. Za svakodnevnu uporabu savršeno prikladno Paleta u goli nijansa.

Gnjavi za usne predstavljena u širokoj paleti nijansi. Također možete pronaći mat i sjajne opcije. U širokom rasponu dostupnih boja Vodootporan tekući ruž uvijek uključen.

Brand proizvodi opsežne opcije i sredstva za stvaranje super-uporabe. Također u asortimanu dostupna je vodootporna maskara, koja ne samo da se produžuje, već u isto vrijeme uvijene trepavice.

Kako pokupiti?

Odabir potrebnih sredstava slijedi iz potreba i značajki kože. Dakle, na primjer, za masnu kožu s vidljivim porama je bolje stjecanje Krema za matiranje. I za normalno i kombinirano savršeno prikladno Jednostavno svjetlo i vlažnije. U prisutnosti eksplicitnih nedostataka na licu, najbolje se ispravljaju pomoću prajmera u željenoj boji.

Bljesak bi trebao biti izabran na temelju boje lica i vlastitih preferencija. Tako se, na primjer, djevojke s vrlo laganom kožom preporučuju breskve i ružičaste nijanse, a tamni britatirani s svjetlucama savršeno su prikladni za tamne dame.

Sjene za dnevnu šminku ne bi trebale vrištati nijanse, najbolje je koristiti gole opcije, ali za blagdane možete pogledati tekuće sjene s glitter, koji su upravo dostupni u robnom asortimanu.

Preporuke za uporabu

Prije korištenja ovoga ili to znači za osobu, preporučljivo je upoznati se s njegovim uputama, u kojima postoje savjeti za nanošenje šminke za prijavu.

 • Prajmeri za lice Najbolje je primijeniti nije četkicu, već vrhove prstiju prije primjene tonske kreme.

 • Krema može se primijeniti pomoću spužve ili četke, ali samo pre-oguljena i pripremljena osoba. Za popravak šminke najbolje je koristiti poseban sprej-držač, koji je također dostupan u asortimanu ove marke.

 • Za pripremu trepavica za primjenu trupova, preporuča se koristiti Prajmer za trepavice. Služi kao osnova.

 • Kao prsten, možete koristiti nekoliko sredstava. Na primjer, prvo se možete prijaviti Tekućina, I nakon sušenja, naglasite konturu jagodike Bronzor.

Uklonite otpornu šminku s uljima s uljima u sastavu, posebno za vodootpornu kozmetiku.

Recenzije

Većina razmatranih recenzija Smashbox je pozitivna s rijetkim iznimkama kada korisnici pišu o precijenjenim cijenama za neke ukrasne proizvode.

Mnoge djevojke ostavljaju zadovoljne recenzije o tonskim kremama, tonskim osnovama i prajmerima koji savršeno nose sa svojim zadacima, eliminirajući vidljive nedostatke na licu.

Smashbox Cosmetics Pregled Pogledajte sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: