Bagra

Bagra

Produžetak kose je postao vrlo popularan s modernim modehimas svih uzrasta. Ali spaljene kovrče zahtijevaju pažljivu skrb. Ne dobivaju prehranu i hidratantnu, kao prirodnu i samostalnu setu. Stoga postoje posebni pribor za brigu o umjetnoj kosi.

Značajke komične kose

Umjetni curls – Materija je vrlo lijepa, ali krhka. I stoga ih postoje posebni smještajni alati za njih. Kombinirajte će se morati uzeti najmanje 2 puta dnevno i nužno češljanje namijenjene za tu svrhu.

Pokušajte češljati lutku. Vjerujte mi, trošite mnogo truda. I većina kose siromašne stvari će ostati na četkici. Da biste to spriječili, trebat će vam poseban češalj.

Ovaj se pribor obično izrađen od mekih materijala, najčešće je silikon ili čekinja. Vrlo je važno da nema masažnih lopti na savjetima. Oni doprinose mirisu vaše “nove” kose, a vjerojatno ne želite reći oprostiti njima nakon nekoliko tjedana nakon proširenja.

Mnogi ljudi misle da je češljevi od prirodnih materijala mnogo bolji i oprezniji za našu kapelu. Ali ne morate zaboraviti da je ova istina istina samo ako se brinete za “izvornu” kosu.

Što su strip?

Spaljena kosa deblja prirodna, jer su vezani uz posebnu kapsulu. I stoga je savršena opcija za njegu tridenti ili grbovi s rijetkim i mekim zubima, kao i posebne četke. I najbolje od svega, imaju cijeli set pribora za njegu trupa. Uostalom, postoje situacije u kojima se jedan češalj ne može nositi, a zatim još jedan, s još jednim principom razdvajanja spina, dolazi na nju.

Češnjak

Proizvodi napravljeni u obliku Tridenta su vrlo korisni u brizi za umjetne kovrče. Imaju široke zube između kojih su mali mekani zaustavlja koji ne daju veliki zub za oštećenje kose luka. Takav uređaj mora biti češljani niti od savjeta, postupno se penjući sve više – tako da ih ne oštetite.

Šiljak

Scallop također najbolje pomoći vam brigu o umjetnoj kosi. Zbog činjenice da su njegovi linkovi na udaljenosti jedni od drugih, ujednačena ravnanje kovrča na ravne lance se postiže duž cijele dužine kose.

Najbolje je odabrati greben od silikona, zubi će smanjiti rizik od rastavljanja s reljefom ljepote.

Četka za masažu

Masaža masaža za umjetne kovrče najčešće je izrađena od mekih, prirodnih čekinja, najčešće od svile. Vrlo je lako i nježno briga za vašu glavu: ne oštećuje vlastitu kosu i pažljivo kombinira razloge.

Vrlo je važno da četka ne podijeli savjete, dovodi do njihovog krhkosti i umiranje.

Kako ga koristiti?

Malo kupiti poseban češalj za umjetnu kosu, morate naučiti kako ga koristiti ispravno. Uostalom, vaše lijepe kovrče su vrlo krhke i stoga trebate izvršiti jednostavne, ali obvezno pravila za njegu:

  • Kada smo sveti, ne samo da otkrijemo niti, već i stimuliramo rast naše kose, masiranje vlasišta.

  • Ni u kojem slučaju ne može češljati mokru kosu. Oni su jači od deformacije, žarulje za kosu oslabiti, kosa postaje krhka. Osim toga, mokri kovrče su jači, a kada se ljuljaju svjetla, potrebno je maksimalno izbjeći oštre pokrete, a možete pokvariti svu ljepotu.

Stoga je bolje unaprijed suho vlažne kose

  • Češljanje mora biti pokrenut sa savjetima za kosu i povratno kopiranje postupno češljanje malih dijelova. To je zgodno za skupljanje niti u repu i početi češća se postupno penjući sve. Vrlo je važno da su mjesta gdje su kapsule pričvršćene jedna s drugom.

  • Koristite samo poseban češalj, pomoći će zadržati kosu u redu za nekoliko mjeseci. Prije pranja glave nužno pažljivo, ali temeljito rasporedite niti.

Inače, u procesu pranja, oni će se još više oduzeti i riskirate gubitak polovice vaših nedavnih kapela.

  • Potpuno treba nekoliko puta dnevno. To je povoljno ne samo na umjetnim kovrčama, već i na vlastitu kosu. Takva česta masaža vlasišta je vrlo korisna.

O tome kako pažljivo voditi brigu o ustrajnoj kosi i kako odabrati češalj za njih, reći sljedeći videozapis:

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: