Tkanje Koshek tkanja za djevojčice s kratkom kosom

Tkanje Koshek tkanja za djevojčice s kratkom kosom

Kratka kosa Nedostatak Mnoge žene smatraju nemogućnost diversifikacije frizure. Oni ne sumnjaju da postoje mnoge mogućnosti za izradu pletenica, pa čak i volumetrijske pletenice na niti male duljine. Osiveći nekoliko jednostavnih tehnika, možete početi svaki dan s nove slike.

Pogleda

Pljuvanje na kratku kosu ima jedan oblik ili drugi ovisno o tome kako kratke frizure imaju djevojke. Možete pleteniti male pigtails, a možete više voluminozno ako duljina kose dopušta.

Izjava pletenica na sljedeći način:

 • U obliku šiljaka (francuski pletenica)+
 • “Slap”+
 • RIM (ili kruna)+
 • Zhgutami+
 • Tkati tip “riblji rep”.

Asimetrične kratke frizure omogućuju vam da izvedete pletenicu samo na jednoj strani glave, frizura kratkog kara, omogućuju da napravite dvije pletenice ili više.

Da biste osjetili novosti, možete izbrisati jednostavne pigtail s postupnim uključivanjem novih niti iz mase kose na bangs.

Na zagrade žene s kosom nereda pokušati naglasiti teksturu i volumen kose. To vam omogućuje da napravite sve vrste tkanja.

U slučaju složenih varijanti, ima smisla koristiti sheme koji vam omogućuju da brzo shvatite načelo stvaranja pletenice.

Početnici mogu ovladati jednostavnim tehnikama kako bi stvorili šiljke. Kada se ruke sjećaju postupka, možete se premjestiti na stvaranje neobičnog dizajna kratke frizure s mesingom.

Svrha

Frizure s pletenicama s kratkom kosom, kao i drugi, moraju odgovarati namijenjeni. Neki – za svakodnevno nošenje, drugi su prikladniji za večer, kao i za odmor.

Ponekad je kratka kosa lemljena kanchelonom koja vam omogućuje da “povećate” niti i stvorite fantazijsku frizuru, kao što je duga kosa.

U tom slučaju, ne-suđenja su sposobni drastično promijeniti izgled.

Za stvaranje dugih pigtails, na primjer, na afričkim pla, možete koristiti i obične niti.

Najbolje izabrati akrilnu pređu. Ne rasteže se i ne gubi boju.

U isto vrijeme, djevojka sama neko vrijeme zaboravlja da ima kratku frizuru.

Neke frizure s pletenicama mogu se izvoditi vlastitim rukama, pomoć potrebnim za druge.

Povremeni

Za svakodnevne čarape možete napraviti dvije pletenice u obliku Spikeks. Ova metoda je dobra u tome kada se tkanja svinja, nepotrebne pramenove su dobro fiksirani.

Izvesti takav frizura sama je apsolutno nije teško.

Okomita kirurgija kako bi se kosa podijelila na dva dijela. Označite tri niti, napravite prva dva kolača, kao u konvencionalnom BRAZU, a onda je teško iskopao svu kosu u šipi. Popraviti gumenu traku. Zajedno s drugom pola kose.

Pljunak može biti bliže središnjem uzorku ili zrakama. S vrlo kratkom kosom na taj način možete izvoditi uske retke pletenice. Frizura, ovisno o mjestu tkanja, mijenja izgled i s njom i sliku djevojke općenito.

Diverzificirati svakodnevnu slaganje tkanjem pletenica na bangs.

Čak i ako frizura ne podrazumijeva svoju prisutnost, možemo tkati kosu, posebno za to odvojeno od ukupne mase čela.

Namjenski set za podjelu na tri dijela i prenosi ih, kao i za konvencionalnu pletenicu. Sada trebate niti, koji se nalazi dalje od lica, pričvrstite kosu iz mase odabrane za tkanje. Dovedite pletenicu na uho, popravite gumenu traku. (Možete koristiti silikon, koji praktički nije vidljiv na kosi). Tako da pljuvanje ne visi, vezan je za većinu kose nevidljivog.

Nije teško pletirati kratke okuse kose. Pogledaj takva frizura bit će elegantna. Prikladna čak i zrela žena.

Korak po korak shemu tkanja izgleda ovako:

 • samo iznad hrama istaknute dvije niti iste debljine+
 • jedan uvijanje u smjeru kazaljke na satu, drugo – u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, a zatim ga zategnite+
 • Držite se dodavanjem u kabelsku vrstu s dvjema strana na način na omot i nastavljajući voziti dva glavna niti+

 • U sredini glave, unaprijedite tkanje+
 • Napravite još jedan pojas s suprotne strane glave na isti način+
 • Spojite i pigtails i podesite krajeve tako da se ne drže+
 • Ako dopušta duljinu kose, formirajte snop, okrećući se u kosu.

Pletenice se mogu koperati krunu oko glave, ako za ovo postoji dovoljno duljine kose .Potrebno je podijeliti cijelu masu kose u dva dijela s horizontalnim vozilom. Prednji dio vaganja francuske kose (takva metoda tkanja također se naziva nizozemski).

Stranci dolaze pod središnjim pramenom odozdo, a ne odgovaraju na katu, kao u konvencionalnom pljuvanju.Tkanje se radi iz uha do uha. Spit je fiksiran gumenom trakom.Druga pletenica također se izvodi – kroz leđa. Obje se povezuju, savjeti za kosu se skrivaju i fiksiraju s klinovima.

Ako se ne daje tkanje na kratki kosu, možete koristiti veliki broj transparentnih silikonskih gumenih traka.

Uz njihovu pomoć stvoriti teksturiranu pletenicu ili nekoliko na različitim dijelovima glave, ako je duljina kose minimalna. Načelo tkanja je jednostavno.

Odvojite malu niti i prikupljajte ga u repu, pošaljite unaprijed. Odmah za nju da se prikupi u drugom repu pramen iste debljine.

Sredstva prvog razrjeđivanja na bočnim stranama, a kroz nastali put do bacanja drugog repa, zakačite ga sa stezanjem, tako da se ne vrati u svoj izvorni položaj. Pramenovi prvog početka repa. Za treći rep ponovno odaberite lance i spojite ih na rep zajedno s dva dijela prvog.

Zatim podijelite treći rep i kroz rezultirajući “prolaz” za prijenos drugog repa. Da biste radili i spojili repove dok duljina kose dopušta. Na kraju, pričvrstite gumenom trakom i dovršavate frizuru.

Pramenovi iz dobivenih pletenica koje trebate malo povući kako biste joj dali svoj volumen.

Ako nema vremena za stvaranje frizura, a kosa vam omogućuje da odmjerite pigtail iz hrama do sredine glave, prikladno je izvesti dvije “vrpce” iz tankih niti i kombinirati ih s gumenom trakom. Ispada udobnu frizuru, zahvaljujući kojoj se kapele tijekom dana neće popeti u oči.

Večer

Večerne frizure se ne razlikuju u poteškoćama od svakodnevice. Njihovo stvaranje mora platiti malo više pozornosti, usredotočiti se na detalje. Zahvaljujući ovom polaganju percipirane kao elegantnije.

Ako je čak i kosa jedva prevladana u dužini rasta 10 centimetara, možete napraviti originalne večernje frizure s tkanjem tipa “riblji rep”. Pljunak se može postaviti kao što vam se sviđa:

 • oko opsega+
 • Okomito ili horizontalno+
 • Dijagonalan+
 • cik-cak.

S obzirom da je duljina kose prilično mala, preporučljivo je razmaziti kosu na pjenu. Zahvaljujući tome, niti se neće raspasti.

Morate odabrati dvije lijepe volumetrijske niti iste debljine u dijelu glave gdje će početi tkanje. Nazovimo ih 1 i 2. Iz slobodne mase kose sa strane 1, odabire se tanki nijansa i izbacuje na označenom dijelu kose 2. Tada se isti tanak posland odabire iz mase kose od 2. dijela i povezuje se od 1.

Na taj način, tkanje se dovodi na pravo mjesto. Krajevi kose su fiksirani gumenom trakom i skrivaju se pod preostalim ili čine lik, podsjećaju na cvijet, okove s klinovima ili drugim bravama, ovisno o značajkama frizure i kose.

Tako da je tkanje bilo oprezno, važno je odabrati lopatu iste debljine.

Da biste dali frizuru otvorenog rada, mogu se izvući iz pletenice prstima ili ručkom češljama.

Uz pomoć kočnice na kratki kosu, ako frizura nije baš dječaka, možete staviti kosu s “vodopadom”.

Za početak, trebali bi se temeljito reproducirati. Napravite kovrče na njih s dlakom, glačalom ili okruglim češljama (difuzor). Zahvaljujući tome, vodopad će biti spektakularniji.

U hramu kako bi se istaknuo tanak posland i podijeljen u tri dijela iste debljine.

Početi se rješavati kao konvencionalna tri stalna pletenica. Od željene udaljenosti za početak stvaranja vodopada. Gornji dio za spuštanje i ostavite slobodno visi. Umjesto toga, dodijelite drugu kosu u slobodnoj masi ispod pletenice i. Na taj način dovedite tkanje u drugi hram kroz glavu i popravite pletenicu.

Možete tkati “vodopad” samo do sredine, popravljajući kosu s gumenom trakom i šale na većinu malih kapela za kosu. Kao i dobra opcija – tkanje dviju pletenica s pramenicama objavljenim jedni drugima.

Kosa koja ne dopire do srednje duljine je sasvim moguće organizirati pletenice prema vrsti “lanci”. Ispada i odjeću. Morate istaknuti dva lanca iz hrama i vezati labav čvor od njih. Sljedeće uključuje u tkanje dodatnih niti, kao u šipiretu, dovodeći pletenicu na pravo mjesto. Na kraju, kosa je lijepo polagati i popraviti s gumenom trakom, nevidljivim ili klinovima.

Veseo

Večernja frizura se automatski pretvara u svečanu u prisutnosti svih vrsta pribora. Moglo bi biti:

 • dijadema+
 • Vedro bogata sat+
 • Klinovi s ukrasima u obliku kamenja, boja i tako dalje+
 • Lata nevjesta+
 • vijenac+
 • Elegantan rub+
 • Vrpce i lukove.

A svečane nusporedke krase s iskra, koriste se za frizuru.

Da biste stvorili najspektakularnije frizure koje se neće zanemariti na korporativnu stranku, vjenčanje ili slavlje obljetnice, često koriste nakit ručno.

Možete preplaviti kosu s bilo kojim od gore navedenih metoda, ojačati ih s Stilettom s autorskim dekoracijama – a svečana frizura za svaku prigodu je spremna.

Savjet

Tako da se polaganje s pletenicama ispalo lijepo i zadovoljno svojim pogledom, Potrebno je promatrati jednostavna pravila za rad s kosom:

 • Ne morate pokušati tkati pletenice na revernu ne prvu svježinu – neće primati ropni volumen i neće izgledati previše atraktivno+
 • Prije tkanja bolje je dati kosu dodatni volumen s željeznim curling, au nekim slučajevima, zahvaljujući laganoj tekućini+
 • Kovrčava kosa Prije početka stvaranja frizura, bolje je nositi se s frizurom za prskanje ili šašave, a ako nema takvih sredstava, barem prođite kroz češalj s mokrim zubima+
 • Kada tkanja nema smisla gurati kosu – frizuru će se izgledati gore, a kosa i koža na glavi će patiti+

 • Tijekom tkanja potrebno je pridržavati se simetrije kada uključivo u pletenicama novih niti+
 • Ako se tkanje dogodi na kratkoj kosi, trebaju se koristiti stezaljke, omogućujući vam da držite kosu u pravom položaju do kraja rada+
 • Stvorena frizura mora biti ojačana lakom snažnim fiksacijom, omogućujući da se izbjegne izgled isturenih krajeva kratkih niti+
 • Trebalo bi imati na umu da se različiti ukrasi koji se koriste za kosu vizualno čine pletenice više voluminoznim.

Prekrasni primjeri

Košer “Riba rep” čini sliku kratkih dlaka mekše. Dovoljno je koristiti takvo tkanje je potrebno čelo u području šiški. Takav mali barkod će primjetno promijeniti sliku.

S frizurom vrste kare, “riblji rep” može se ukrasiti glavom u tamnoj zoni. Spit izgleda teksturirano. Kosa nije izbačena ispod njega i ne zbunjena.

Kratki niti, ukrašeni tankim francuskim pigtail, podignutim i položenim diljem glave, mogu dati sliku snage i neovisnosti. Za djevojčice s karakterom, takve frizure upravo desno.

Na kratke frizure zamislite da izgledaju impresivno. Ove pletenice omogućuju vam da “napišete” fancy figure na glavi, privlačeći univerzalnu pozornost na čestitke.

“Vodopad” od blago uvijene i obojene kose izgleda posebno elegantno, naglašavajući volumen nije čak ni na preveliko debelu kosu.

Dva šiljaka radikalno mijenjaju sliku kratkoj kose djevojke. Neko vrijeme se osjećala kao njezine duge niti. Zbog večernje haljine, možete se osjećati kao prava princeza s kratkom frizurom.

Uobičajene pletenice iz hramova na stražnju stranu glave u kombinaciji s “razbarušenim” niti kratkotrajne kose “igraju” kako bi stvorili Booho stil. Vlasnik takvih frizura izgleda ženstveno i dirljivo.

Niti na tamnom dijelu glave, samo nekoliko puta preklapaju jedni s drugima u obliku pletenica, mogu promijeniti uobičajenu frizuru i omogućiti vam da osjetite ažuriranje. Stvara takvu ljepotu sa svjetlosnim pokretima tijekom nekoliko minuta.

Uz pomoć RIM-a i lanca, potrebno je da čelo dovedene u pletenicu, izvorni sastav vlastite kose je utjelovljen u životu. Na taj način, uobičajena frizura može se pretvoriti u lijepu večernju frizuru.

Nekoliko redova pletenica koje završavaju malim zrakama stvaraju dojam uredno očišćene duge kose. U isto vrijeme, uopće stvoriti frizure, nije potrebno steći luksuznu kapelu ispod ramena.

“Vijenac” iz “riblji repa”, ukrašen cvijećem, može pretvoriti bilo koju frizuru, uključujući i kratku kosu. Djevojka s takvim slaganjem izgledat će prirodno i jednostavno, čak i ako je boja kose daleko od prirodnog.

Kako napraviti frizuru s pigtail na kratku kosu, pogledajte sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: