Karamel-kesten boja kose: odabir boje i nijanse bojanja

Karamel-kesten boja kose: odabir boje i nijanse bojanja

Karamel-kesten boja je sada rasprostranjena. U osnovi, zbog činjenice da formira izvanredne prelijevanja na kosi, a također vizualno čini frizuru više voluminoznim. Sjena svjetskog kestena pogodna je za žene i djevojčice bilo koje dobi.

Kombinacija s vrstama izgleda

Karamel-kesten je neobičan, za koji je volio mnoge, uključujući poznate ljude.

Caramel – Shade, u kombinaciji s toplom bojom izgleda. Harmonija je s tamnim, breskvama, maslinovom kožom i zelenom, maticom, jantarnim očima.

Što se vidi da će ova boja kose biti dobra za žene koje pripadaju vanjskoj boji do proljeća i ljeta.

Razne nijanse

Karamel-kesten paleta uključuje nekoliko različitih tonova.

  • Lagano kesten Kapele se dobivaju s nijansama bijele, bež, zlato. Rezultirajuća boja kombinira raznolikost toplih podloga.

  • Tamne boje Stvorena na kosi zlatne i plavoj nijansi. Prikladna ženska jesenska boja.

  • Boja karamela čokolade, nazvana boja od mliječne čokolade. Njegova struktura je predstavljena kombinacijom crvenih i smeđih boja.

  • Karamel-crna boja. Može koristiti hladnu boju.

  • Boja karamela-zlata Slično zlatnim nijansama, on se pojavljuje u većini slučajeva među prirodnim bojama, tako da se ne može bolje naglasiti prirodošću izgleda.

  • Karamel često se koristi za bojenje ili složeno bojenje u stilu Ombre i fašusa.

Ponekad daju vašu izgled novost žena je riješena na kardinalnom pomak boje kose. Obično izbor pada na nijansu plave i neželjeno ide kao boju kestenja. I uzalud! Uostalom, to je prirodno za mnoge.

Light-kesten kapela je jedinstven s niti koje transfiks u jakom svjetlu. Ako ispravno kombinirate nijanse boja, onda rezultat može biti kovrče prirodnih boja.

Kako odabrati boju?

Prirodnost će uvijek biti popularna. Prije nego u potpunosti promijenite boju kose, slijediti određena pravila.

Žene i djevojke s laganom kosom treba pažljivo odabrati željenu boju. Temperatura se mora mijenjati u nekoliko faza. Prvo, tonovi moraju biti Rusia, a zatim odaberite boju na tonu je tamnija, a zatim već možete koristiti smeđu boju. Tako je moguće odabrati glavni ton i već ga odabrati nove nijanse.

Tijekom osvjetljavanja kose, postoji promjena u njihovom sastavu, i stoga odmah mrlje u potrebnom boju kestena, oni će biti loši. Odmah željena boja neće.

Preporučiti da promijenite boju kose da biste počeli proizvoditi bojenje u stilu ombre, dok nije sve kosa obojen, ali prijelaz s jedne boje na drugu.

Brunette koje imaju crnu boju kose u sjenu za nekoliko tonova upaljača također neće biti lako, bolje je koristiti nijansiranje boja.

Nakon što ste slikali kapele u svjetlu-kestenskoj boji, primjenjujući karamelu nijansu, možete stvoriti odsjaj.

Taljenje u Kaliforniji

Ova tehnika višeslojnog bojenja stekla je popularnost. Ova opcija boja kombinira bež, karamelu i histensku nijanse. Kao rezultat takvog bojenja, frizura dobiva luksuz i volumen. Skladan prijelaz iz jedne boje na drugi stvara dojam kose koja gori u sunce.

Taljenje se izrađuje bez upotrebe folije, obojeni kovrče dolaze u kontakt s ostatkom, formirajući skladan prijelaz.

Naoružavanje

Brand Caramel Shade čine karamelu i zlatnu boju kombinacija kombinacija. Osnova za slikanje je izabrana bojom kestena.

Odsjaj

Stvoriti bljesak, nijansa kestena ili svjetla kestena će se uklopiti. Prva opcija će odgovarati ženama, dobitnicima hladne boje, a drugi – za toplo. Prekrasni preljevi mogu se stvoriti kada su tonirani karamel kesten.

Stvaranje skladnog stajališta

Karamel-kestenjanska nijansa – jedinstvena, u kombinaciji s različitim paleti boja. On usklađuje ruž crvene, ružičaste i smeđe boje.

Tonski alat mora biti svjesno odabir. Najprikladniji ovdje će biti nijanse bjelokosti, svijetle, gole, tamne bege. Promjena boje kose poboljšavaju pomak ormare ili njegov odvojeni dio.

Ljepota karamel-kestena sjeni mogu se istaknuti uz pomoć dobro odabrane boje u odijevanju: tirkizna, breskve, terakota, koralja.

Naknadno trudnička skrb

Karamel kestena nijansu kose ne moraju biti oprezni kako je pojasnio. Ali, ako se koristi za pranje prije bojanja, tada niti treba hidratantna, prehranu i obnovu. Kada careing potrebno je koristiti deterdžente i Rinsers za obojenom kosom, koja će im vratiti i zadržati svoju boju.

Većina deterdženata sadrže tvari koje negativno utječu na strukturu naslovnici kose, zbog toga što je kosa izgubljeni sjaj i zdravlje. U ljekarni ili salonima, možete steći terapeutske deterdžente koji ne sadrže štetne tvari. Osim toga, negativno utječe na zdravlje kose pranje toplom vodom.

Preporuča se ograničiti boravak na suncu – neće dopustiti sušenje kose i zadržati boju duže. Kada slikate u karameli-kestenu, morate slijediti savjete za sekvenciranje. Vrlo naglašava nedostatke i daje frizuru.

Prisutnost kemijskih spojeva u vodi može utjecati na boju boje, koja će se postupno pretvoriti u zelenilo. Da bi se spriječio takav učinak, potrebno je nakon pranja glave isprati kosu kiselom vodom uz dodatak octa ili limuna.

Caramel-Checten Shade Universal. Nakon što je to postigao, zadržati rezultat je jednostavan, samo trebate slijediti pravila skrbi.

Kako napraviti kalifornijsku karamelu talište, pogledajte u sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: