Kako napraviti ballwear na ravnoj kosi?

Kako napraviti ballwear na ravnoj kosi?

Posljednjih godina, popularnost tehnike boje kose, nazvana “Balliz”. Izumljen je u Francuskoj 70-ih godina prošlog stoljeća. Brave naslikane njegovom uporabom izgledaju što je moguće prirodne. Najčešće, kada koristite ovu tehniku, kosa ostaje tamna, a na kraju stječu svjetliju nijansu – za 2-3 ili više tonova. Ballow vam omogućuje da postignete najpravitiji prijelaz s prirodne boje na najlakši.

Osobine

Inspiracija za pojavu ove tehnike poslužena Spaljena kosa. Prirodni bljesak, lagani savjeti, igra svjetla u niti, zdravi sjaj i sjaj – bio je takav učinak u početku bio je glavna svrha bojenja. Trenutno popularan Ne samo kombinacija boje u redaterima nekoliko tonova, već i kontrastno bojenje S rješenjima svjetlije boje.

Jedna od karakterističnih značajki ove tehnike je Univerzalnost takvog bojenja. Savršeno je pogodan za vlasnike izravne i kovrčave, tanke ili debele kose. Duljina u slučaju Ballizhem također ne igra veliku ulogu – bojenje će stati gotovo bilo koji frizuru. Uobičajeno bojenje jednog tona često izgleda previše “ravnim” u usporedbi s balzizhemom, koji Dodaje kosu kose Na štetu svjetlosnih niti.

Za vlasnike tanke ili ravne kose, Ballozh može biti pravi “sjeckanje-mljevenje”. Uostalom, to je takva kosa, pogotovo ako kombiniraju dva od tih svojstava u sebi, najčešće pate od nedostatka volumena. Uz pomoć ove tehnike bojenja, možete dati frizuru s vidljivim puff, pa čak i vizualnim gustom.

Ballozh – Vrlo višenamjenska tehnika. S njom, ne možete promijenite sliku i tužite se s novom silom.

On će također doći do prihoda onima koji su se susreli s neuspješnim bojanjem ili žele izaći iz višegodišnjeg kruga trajnog nijansiranja korijena za preokretanje.

Preporuke za odabir nijansi

Ballica izgleda sjajno na tamnoj i laganoj kosi. Ova tehnika se ne obvezuje samo za bojenje Prirodne boje, Tvornička prirodna boja. Iako takvo bojenje izgleda najsklasnije i dati vrlo učinak spaljenih niti. Ipak, široka distribucija sada ima spašavanje lijepe Svijetli cvijeće, Stvaranje nezaboravne slike na temelju oštrih kontrasta boja. Postoji nekoliko savjeta za odabir prikladne nijanse za takvo bojenje.

Čitaj više  Kako napraviti kovrče noću?

Ako govorimo o harmoniji, Sljedeće nijanse su najprikladnije za Rusim i kosu laganih tonova:

 • Gray i Ash – za one koji vole hladnu plavušu, ali žele izbjeći oštro kontrast boje s prirodnim, koji se javlja u procesu rasta kose u korijenima, a također želi pažljivo obojiti kosu+
 • Biseri i biseri – takve nijanse se odlikuju svjetlucavom i sjajem, što daje niti posebne.

Tamna kosa U pogledu odabira boje su opcija povoljnija, jer se kombiniraju s velikim brojem tonova. Dark Curls su vrlo zanimljivi s bakrenim nijansama. Takvo bojenje će osvježiti sliku i dodaje je svijetle iskre.

Također, tamne boje su savršeno u kombinaciji s opcijama koje su predložene od strane vlasnika plavuša i svijetlih kovrča. Kava, karamela i zlatna Nijanse jednako dobro će gledati na tamnu i laganu kosu.

Što se tiče kontrastnih nijansi za balabiju, sve ovisi isključivo od fantazije i osobnih preferencija. Plava, zelena, malina, crvena – Sve te boje su oštro suprotno od prirodnih tonova, a pozornost drugih će uvijek probuditi.

Izbor palete nije ograničen. Glavna stvar je da je bojenje točno i sa znanjem slučaja.

Također, Ballozh izgleda vrlo impresivno i na crvenim kovrčama Bilo koje nijanse. Redhead kosa u sebi su vrlo svijetli naglasak, a dodavanje odsjaja i prijelaza omogućuje vam da postignete više prirodnosti, ako, na primjer, crvenokosa nije prirodna boja niti.

Bojanje kose različitih duljina

Svestranost buquaquoule je zbog činjenice da je prikladna za bilo koju boju, ali iu tome je moguće izvesti na kosi bilo koje duljine i frizure bilo kojeg oblika. Kosa može biti ravna ili kovrčava – slika neće izgubiti.

Kratak

Ballozh na kratkom kosu ne prestaje biti relevantna nekoliko godina. Frizura obojena na ovaj način izgleda Malo nepažljivo, ali uvijek pobjeđuje. Metoda bojenja za kratku kosu je prilično jednostavna, što ga čini da ga ispunimo sami, kod kuće. Ali još uvijek preporučuju slične postupke u kabini.

Čitaj više  Kako se riješiti kose kemijskog curling?

Bojenje se sastoji od nekoliko faza:

 1. Da biste odredili niti koje će se primjenjivati ​​boja svjetla+
 2. Boja se primjenjuje na vrhove pomoću folije i izdržava se nekoliko desetaka minuta+
 3. Slikani korijeni kose (ako je potrebno)+
 4. Nakon nekog vremena, boje s korijenima proteže se bliže gomilama kovrča za tonirano, ali ne do kraja+
 5. Izdržati boju oko deset minuta, mora se oprati.

Sredina

Na kosi srednje duljine, Balazh ne izgleda manje učinkovito. Međutim, metoda bojenja izgledat će nešto drugačije nego na kratku kosu. Bit će teže, a već je vjerojatno da će ga ispuniti.

 1. Kosa je podijeljena Nekoliko kvadrata na zonama (vremenski, tamni, okcipitalni i vrhunski) i lanci s frizerima u snopovima ili repovima – glavna stvar je da oni ne dolaze u kontakt jedni s drugima u procesu bojenja.
 2. Paint se primjenjuje Na vrhovima niti, gdje je ostao neko vrijeme, ovisno o željenoj nijansi i uputama proizvođača boje, onda se mora isprati s vodom.
 3. Unaprijediti Boja se primjenjuje na pojedinačne niti, potezima četkica trebaju biti što je moguće lakši za prijelaze stola. U ovoj fazi morate izdržati boju za ne više od 15-20 minuta kako biste postigli tamniju nijansu nego na curl savjete.
 4. Dlaka Pažljivo oprani iz sastava bojenja.

Dugačak

Najteže u boji boje bit će buket za dugu kosu. Da ga ispuni snažno Preporučuje se upućivanje na iskusnog majstora. Metoda bojanja je slična tehnici, prikladna kosa srednje duljine, međutim, s dugim kovrčama koje trebate biti pažljiviji, tako da se obojeni niti ne drže zajedno i nisu pokvarili rezultat.

Na penjanje kose, balzizh gotovo uvijek izgleda vrlo prirodno, jer su svi prijelazi tonova izgubljeni u kovrčema i kovrče.

Prije slikanja kose Budite sigurni da ispravite. Crtanje boja na kovrče mogu dovesti do neočekivanog i nepoželjnog rezultata.

Balow na dugim ravnim kosom zasluženo smatrao jednom od najljepših varijacija. Sa stajališta tehnologije, takva kosa je mnogo lakše slikati nego kovrčava, jer nema potrebe provoditi neke preliminarne manipulacije. Na ravnim prijelazima za kosu Boje se mogu napraviti vrlo mekane ili oštrije – Bit će vidljivi mnogo više različiji nego na kovrčavu.

Čitaj više  Kada i kako možete obojiti kosu nakon pojašnjenja?

Bojenje u ovoj tehnici će odgovarati vlasnicima duge kose koja bi željela ažurirati svoju sliku. Često ne žele biti dio duljine ili rade neke temeljne promjene u frizura kao što su kaskade ili šiške. U takvim slučajevima, bojenje dolazi do spašavanja. Obojiti u jedan ton ako se razlikuje od prirodne ili činjenice da se djevojka obično događa. Ali korištenje opreme ballwax će omogućiti da se postigne mnogo izražajniji rezultat.

Skrb nakon postupka

Nakon balabija, kosa ne zahtijeva nikakve posebne postupke brige. Šampon je bolje koristiti za obojenu kosu. Takvi šamponi su usmjereni na brtvljenje kose vage i spriječiti brzo ispiranje boje. Nesseser klimatizacija sa svakom pranjem glave i jednom ili dva puta tjedno – Maska. Prednost je najbolje dati maske s hidratantnim ili vraćanjem, budući da najčešće boje dehidrirane niti.

Najjasniji plus balabyige je potreba za naknadno bojenje nakon prilično dugog razdoblja.

Obično Ponovljena boja održava se oko tri mjeseca. Međutim, ovisno o tonu korijena, to se može učiniti mnogo manje.

Vlasnici Sjemenast, Za koje je važno maskirati, morat ćete ažurirati bojenje s uobičajenom frekvencijom jednom mjesečno. Ali u slučaju Ballizhem, to će biti dovoljno za ažuriranje boje samo na korijenima. Ninasni niti duž cijele duljine mogu biti mnogo manje vjerojatno, a ne nužno na frizeru.

Da biste održali svježu vrstu bojenja, nećete uvijek morati ići u salon. U slučaju Ballizhem savršeno pristaje Šamponi ili balzami, koji bi se trebali koristiti jednom ili dva puta tjedno. Oni će spasiti nijansu u izvornom obliku i dobiti sjajnu i zdravu kosu bez dodatnog bojenja.

O tehnici bojenja Ballozh će reći sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: