Kako brzo napraviti kovrče kod kuće?

Kako brzo napraviti kovrče kod kuće?

U bilo kojem trenutku, kovrče izgledaju ženstveno, lijepo i moderno. Takva frizura će odgovarati sve slučajeve života – bilo da je praznik ili svakodnevni dan. Možete ih brzo napraviti, sami, ne samo majstor u frizeru ili kozmetičkom salonu, koji je zgodan i praktičan. Ako znate nekoliko tajni, onda će potrajati malo.

Glavni način

Napraviti curls ili jednostavno stvoriti valovite kovrče. Najlakši način je korištenje električnih aparata koji su dostupni u gotovo svakoj ženi u kući. Ovo je sušilo za kosu, željezo, curl. Uz pomoć njih lako možete vježbati kovrče i kovrče bilo kojeg oblika. Neprestano prakticira, možete to učiniti brzo i samo. Kada koristite električne uređaje, slijedite ova pravila:

 • Operite kosu ispred uvijene, suha i izračunajte+
 • Napravite kovrče na mokrim ili suhom, ali ne na mokroj kosi+
 • Prijavite se na toplinsku zaštitu – spasit će kovrče od rezanja i krhkosti+
 • Koristiti prije navijanja šarenice, gelovi+
 • Na kraju, koristite lak kako biste osigurali rezultat.

Stvoriti veliki val prikladan sušilo za kosu. Još uvijek treba kalciniranje, po mogućnosti okrugli oblik. Da bi se frizura držala duže, Koristite pjenu ili pjenu. Oprana, mokra kosa podijelite na niti. Provjerite curl na kalciniranju i osušite sušilo za kosu. Za praktičnost podijelite glavu u nekoliko zona.

Pokrenite prikladnije s okcipitalnim i postupno se pomaknite gore. Nakon sušenja, protresite kosu, dajte oblik rukama i pospite lakom.

Ako se iznenada dogodilo da ne postoji niti jedna ruka, umjesto toga možete koristiti vlastite prste, jedan ili dva.

Ako želite napraviti curls više valoviti, onda okrenite curl na dva prsta, a manji kovrče će se pokazati na jedan prst. Za fiksiranje koristite pjenu ili lak. Osušite sušilo za kosu.

Željezo ne samo da ispravite kosu, već uvijene kovrče. Prije nastavka na formiranje kovrča, vlažnu kosu. Podijelite glavu vodoravno u nekoliko područja, koristeći isječke ili gumene trake. Početi niže. Provjerite na toplom željeznom niti u jedan okret i povucite do savjeta. Savjeti za spuštanje, čime se formira uvijač.

Razrjeđivač strana u početku, kovrče više. Postupno proći kroz glavu.

Plakanje – najpopularniji uređaj za kovrčave. Dizajniran za savršeno curling. Kudriji s njom postaje glatka i elastična. Mogu postojati različiti promjeri. Od koje debljine kovrča ovisi o uvijenom obliku. Napravite kovrče na suhu kosu. Isporučite i na glavi zone.

Počnite s potiljkom, predenje na kovrču, formirajte kovrča. Držite nekoliko sekundi i pažljivo uklonite curl.

Ako je kosa duga, onda galajte curl stezaljku prije hlađenja, tako da se kovrča ne uspravlja pod vlastitom težinom ispred vremena.

Ekspresivna tehnika kose bez curling

Ne uvijek postoji pri ruci sušilo za kosu, željezo ili stado. Osim toga, često koristite električne aparate štetne za kosu. Postoje mnoge metode za brzo grančice kod kuće. Neke metode traju samo nekoliko minuta. Kako bi kovrče ostali na glavi duže, popravite ih nekoliko sati, i bolje je ostaviti stil za cijelu noć.

 • Najlakši i najbrži način je stvaranje pojasa. Kao rezultat toga, ne samo lijepe kovrče se ne dobivaju, već i lijepa frizura za jedan dan. Možete ga napraviti za 5 minuta. Kosa mora biti čista i polulančanica. Napravite uzorak usred glave, skupljajte dva repa i okrenite ih u kabelsku.

Ovdje može biti nekoliko opcija. Na glavi 2 grebena, 4 ili više. Sve ovisi o vrsti kovrčama koje želite, kao i ono što je početna količina kose. Što je više upregnuo pojaseve, više kudrey. Ostavite frizuru 6 sati ili noću. Nakon vrtnje, rastavljajte, tuku i popraviti lak.

 • Pigtails – više pigtails, to će biti kombinacija frizura u konačnom rezultatu i više malih spirala na glavi. Prilikom tkanja dva proteza, ispadne val volumena. Velike pletenice bit će temelj za velike kovrče. Lijepe kovrče dobivaju se iz tkanja s šiljkom i konvencionalnim kosom.

 • Studovi su savršeni za spirale. Polu-pražnjenje, čista ruka kose na petu osam. Popraviti svaku elastičnu i osušiti sušilo za kosu ili ostaviti prirodno sušenje. Onda pospite niti i popraviti lak.

 • Čak i uz pomoć običnog papira možete napraviti slatke kovrče. Trebate papir koji se nekoliko puta prekriži. Trebala bi biti dovoljno dugo tako da se cijeli pramen okrenuo. Širina takve trake može se učiniti drugačijim. Od toga će ovisiti o obliku kovrča. Poluplatabilna kosa spin na komad. Počevši od korijena. Na kraju, pričvrstite vrh i kravata 2. Pa prođite kroz cijelu glavu. Otići za noć ili 6-8 sati. Split, rastavite kovrče rukama i pričvrstite lak.

 • Za lijep val, možete koristiti šal, oblačenje ili čak košulju. Sve to će biti potrebno za curling. Dno crta je da je odijevanje ili majica kravata oko glave, kroz čelo i leđa. Mašice treba ošišati sve nepotrebne i nepotrebne. Uzmite pramenove kose i okrenite vrstu grčke frizure. Deblji dizajn na glavi, formiran je ljepši val.

Što već, više će kovrčasti biti kovrča. Ostavite sve preko noći. Nakon popravljanja laka i formirajte frizuru s vašim rukama.

To su najpopularniji načini bez fluffing čine kovrče kod kuće. Zatim razmislite o tome kako napraviti kovrče za različite duljine kose. Ovdje moram reći da su gotovo svi načini na koje su, te će se raspravljati, može se koristiti na svim kose, bez obzira na duljinu.

Duga kosa

Za duge kose, možete napraviti bilo kose, koji se sviđa. Uz ovu dužinu, možete promijeniti sliku romantična – s tekućom vlasi, za hrabrost – s afričkim kovrče. Na dugom kosom izgleda dobro afrički stil frizure – puno malih uvojaka. Uz njihov volumen je stvorena pomoću boja. Jedna mogućnost da takve kovrče – tkati tanke pletenice.

Više njihove boje, šik frizura volje.

Drugi način da se mnogo malih uvojaka – pomoću folije. Zategnite uobičajene hrane foliju u uskoj cijevi i napraviti od njega nešto poput pin. Zatim uviti uvojak mokru kosu s obje strane osam. Sigurna i ostaviti da se osuši kosu. Uklonite foliju i oblik ruke frizuru. Popraviti spirale laka.

Prekrasne holivudske kovrče mogu se stvoriti pomoću kose zavijače. Oni su različiti – toplinski, s čičak i velurskim valjcima. Glavna stvar je biti veliki volumen, 4 cm. Termobugi se koriste za brzo curling. Upute za korak po korak za stvaranje kovrča s njima kako slijedi:

 • Operite glavu+
 • Suha i izračunajte kosu+
 • Bikuchi izostavlja u kipućoj vodi+
 • Dobiti račune+
 • Vijak u kovrče, ne dopire do 1 cm do korijena, tako da ne gori+
 • Zaključajte stezaljku+
 • Nakon 20 minuta skidate, širite se, prskanje.

Kada koristite obične kose zavijače, vrijedi ih ostaviti cijelu noć. Važno je vjetra kosu u jednom smjeru.

Spiralna kovrča se dobiva pomoću folije i glačanja. Gledajte niti na prstom, zatvorite sve foliju i stegnite željezo nekoliko sekundi. Idite na sljedeće niti, ostavite prethodni da se ohladi. Pa dođite kroz cijelu glavu. Nakon uklanjanja folije i ispravite kosu.

Još jedan originalni način izrade kovrča – uz pomoć čarapa. Za ovo trebamo nekoliko čarapa koje će biti tanke i duge. Napravite frizuru na čistoj, mokroj kosi. Poletjeti. Čarapa stavite okomitu kosu, bliže sredini ravno. Prvi vijak krajeve, a zatim okrenite uvojku duž cijele duljine. U blizini korijena, vežite krajeve čarape, popravljajući curl. Učinite svu svoju glavu i očekujte da ćeš sušiti ili otići za noć.

Možete koristiti foliju na drugi način da biste napravili kovrče. Mali stroj zamotati poput slatkiša. Štand foliju. Stegnite zagrijani željezo nekoliko sekundi. Nakon hlađenja, okrenite lance i formirajte frizuru. Ispada mnogo slatkih spirala.

Srednja dužina

Za kosu srednje duljine, kovrče se mogu napraviti majice, koje će biti u kući i uz pomoć električnih aparata. Dakle, valovita kovrča će ispasti lijepa s glačalom. Važno je pridržavati se nekoliko pravila:

 • niti na licu okrenite s lica – dalje, uvrnuti po volji, u jednom smjeru ili u različitim+
 • Za formiranje lijepih kovrča, morate zadržati željezo desno – dolje do pinceta, s padinom do glave i vjetra na stavu na 180 ili 360 stupnjeva, koniferi za kosu izgledaju van+
 • Željezo vožnja na kovrču s napetošću+
 • Na kraju, napravite dodatni zaokret.

Obrezati kosu bez uvijanja pomoću konvencionalne čarape:

 • Narezao je prednji dio čarapa i napravio bagel+
 • Prikupite čistu, mokru kosu u repu+
 • Uzmi bagel u rep+
 • okrenite svu kosu na pecivu, kraj nevidljivim+
 • Ostavite do sušenja.

Za Kudrey na kosu srednje duljine, možete koristiti sve te metode koje su navedene gore.

Kratka kosa

Male kovrče i mali valovi pogledate kratku kosu.

 1. Možete napraviti male kovrče i uvojke pomoću daske ili plastične couphers. Uživali su više naše majke. Takvi uređaji su prikladne za odlazak u noć, da ne ometaju.
 2. Za stvaranje lijepe valove na kratku kosu, trebat će vam čistu, mokru kosu, pjenu i svoje vještim rukama. Na mokru kosu nanesite pjenu i stisnuti niti po cijeloj dužini. Također možete vjetra kovrče na prstu. To je pristupačan i najlakši način za lijepe frizure. Da biste ubrzali proces, možete koristiti sušilo za kosu.
 3. Ako postoji poseban kosu s difuzorom, a zatim stvorite kovrče su lakši. Osušite opranu, mokru kosu. Pre primijeniti pjenu ili pjenu. Počnite bolje okcipitalnog dijelu glave, polako kreće prema gore.

Koristan savjet

  Da bi se kovrči lijepi i dugo držali, Treba slijediti sljedeće preporuke:

  • Napravite kovrče na čistu, mokru kosu+
  • Da se okrene+
  • tkati pigtails stoje na suhoj kosi – čvršći pletenica, kovrče duže+
  • Za tanku i lomljivu kosu, bolje je koristiti vodu u zamjenu za sok od limunovog soka, a zatim će kovrče postati elastičnije+
  • Kudri na oštećenom, preplavljenom, iscrpljenom kosom izgledaju ružno i neaktivno – trebala bi slijediti zdravlje kose+
  • Tako da kovrče duže drže, vrijedi ih popraviti na duže vrijeme – za noć ili 6-8 sati+
  • Za otpor frizure koristite profesionalne alate – korisno je, a polaganje će se držati duže+
  • Ako odeš u krevet s mokrim glavom, nosite šešir za dušu+
  • Lak Koristite nisku i srednju fiksaciju+
  • Za lijepu frizuru, trebali biste rastaviti kovrče rukama, bez izračuna.

  Kada koristite željezo, sušilo za kosu, loše nužno primjenjivati ​​toplinsku zaštitu.

  Postoji veliki broj načina da samostalno napravite velike kovrče kod kuće.

  Ne nužno koristiti električne aparate i idite u salon. Glavna stvar je da postoji želja – a frizura će moći raditi.

  O tome kako napraviti kovrče bez fluffing i bigady, pogledajte u sljedećem videozapisu.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: