Kada i kako možete obojiti kosu nakon pojašnjenja?

Kada i kako možete obojiti kosu nakon pojašnjenja?

Uljepšajte svoje kovrče žene u dva slučaja – nakon neuspješnog bojenja, kada želite promijeniti boju kapelama, ili dati svoju prirodnu nijansu više svijetlim tonovima. Pojašnjenje se izvodi uz pomoć prilično agresivnih kemijskih sastojaka, a rezultat koji je u apsolutnom većinom slučajeva struktura kose je pretrpio – kosa šipka se gurne, pauze, ispadne. Osim toga, može se pokazati da je očekivani rezultat će biti potpuno u krivu kako bi ste željeli vidjeti u mojoj glavi.

Najbolje je razjasniti prirodne pramenove kose. Ako želite uljepšati nakon uporne stalne boje – rezultat nikada nije nemoguće točno predvidjeti. Nadležan i odgovoran stručnjak vjerojatno neće pristati na pružanje usluga odbojnosti na kosu ako je Henna ili Basma utjecala na njih.

Na prirodnim niti nakon pojašnjenja, problem je obično žutan. Ako je promjena boje podvrgnuta prethodno obojenoj kosi, onda mogu postati bilo koja boja – zelena, plava, smeđa, crvena. U takvim slučajevima, ići u drugu fazu pojašnjenja mnoge žene nisu riješene, ali pokušavaju obojiti neuspješnu nijansu s upornim bojama.

Koliko vremena treba proći?

Nakon primitka nezadovoljavajućih rezultata pojašnjenja, žene odmah nastaju koliko brzo možete obojiti kovrče u drugoj boji. Naravno, svaka žena želi izgledati lijepo izgledati lijepo, ali nije sve tako jednostavno. Prije svega potrebno je procijeniti status svojih šefova nakon pojašnjenja. Ako ste sušeni i krhki, moguće je utjecati na njih s kemijskim bojama ne ranije nego za 10-14 dana. Zanemarivanje takvih rokova može podrazumijevati ukupni gubitak kose – oni će se jednostavno slomiti i pasti.

Da bi se ta dva tjedna osjećala više ili manje mirno, ne ustručavajte se izaći, iskusni majstori daju brojne korisne savjete.

 • Iskoristite sjenčanje šampona – Oni će pomoći ne samo da eliminirati žutiovu, već i lagano toniranje kovrča koje odaberete u bilo kojem. Vuča šampon ne overpand kosu i više nego što se dogodilo, ali će vam pomoći da prilagodite boju. Osim toga, rezultirajuća nijansa preko nekoliko glava pranja glave. Obični šampon će se isprati od vaše kose. Još jedna prednost scenskih sredstava je da nakon njih možete sigurno obojiti niti na bilo koju otpornu boju. Ta dva fonda ne ulaze u sukob – boja će uvelike pasti na vašu kosu i blokove koje su hlad koji je ostao nakon toniranja šampona.
 • Pripremite kosu na nadolazeću boju – Za ta dva tjedna koja treba uzeti u obliku stanke između pojašnjenja i naknadnog bojenja, morate pokušati vratiti vaše kovrče. Da biste to učinili, moraju osigurati pravilnu njegu i liječenje. Obratite pozornost na šampon – sada je vaša kosa najprikladnija za konfuziju. Voda za pranje glave mora koristiti mekanu – filtriranu i kuhanu. Nakon pranja isperite kovrče hrabre biljaka – kamilica, koprive, kadulja, metvica, korijena. Budite sigurni da dvaput tjedno, primijenite maske za hranjenje i ulja.
 • U tom razdoblju morat ćete napustiti korištenje sušila za kosu, glačanja i lijeva, koji ste koristili za prijavu za sušenje i styling frizure.
Čitaj više  Ripped frizure na srednjoj kosi: Značajke, sorte, odabir, polaganje

Nakon dva tjedna nekoliko dana prije bojenja, vaše kovrče moraju biti navlažene. Za to će biti prikladna posebna hidratantna industrijska industrijska proizvodnja ili kućno kuhanje.

Kako odabrati alat?

Nakon što ste pripremili kosu, morate odlučiti o boji i ton u kojem želite da slikaju. Jer oštećen nakon rasvjetnih niti, stručnjaci preporučuju primjenu Polu-perforiraju boje. Razlika između takve boje iz trajnih analoga je da ne postoje amonijak u poluizvodne proizvode, a proces bojenja se pokreće s 6% vodikovim peroksidom uključenim u njihov sastav. Bojenje će izgledati svijetle i zasićenih, ali otpor takvih boja je znatno niža, ali oni ne uništavaju već oštećenu strukturu kose.

Mnogi polu-performent boje sadrže u svom sastavu rezbarenje sastojaka – vitamina, ulja. Dakle, za oštećene vlasi, to će biti dodatna zaštita tijekom postupka bojenja i rehabilitaciju.

Ako ste navijač prirodnim bojama, onda nakon postupka pojašnjenje, mogu se voditi na kosu najviše neočekivan način. Dakle, oni koji se koriste za slikanje kosu kanom ili Basma, vrijedi ih napuštanje. Kane i Trajna prilikom bojenja može ležati s mrljama, ili kao rezultat toga, možete dobiti potpuno ne nijanse koje ste očekivali.

Osvijetljeni kosa je sigurnije od svih stisnuti infuzije školjke od odgovorila luk, čaj varenje ili jake kave, infuzija hrastove kore ili cimeta. Naravno, ne biste trebali računati na otpor primljenih nijansa, moći će dati samo laganu tekućinu zlatnih ili smeđih tonova na kovrče.

Kako se provodi slika?

Slikati osvijetljene niti kose, Pažljivo morate izvršiti postupak, slijedeći sljedeća pravila:

 • Kosa podijelite na 4 radna područja i stavite boju prvenstveno na pečenje područja kose, tako i sa svakom zonom+
 • Sada trebate brzo distribuirati boju duž cijele dužine niti+
 • Za ujednačenu raspodjelu boje, kosa je iskrivljena s grizom+
 • Izvodimo upute za izlaganje bojama za kosu+
 • 5 minuta prije kraja vremena ekspozicije potrebno ga je prebaciti – kosa je lagano navlažena i distribuiramo boju masažnim pokretima+
 • Operite boju vodom pomoću šampona+
 • Primjenjujemo hranjivu balzam za cijelu dužinu kose.
Čitaj više  Ombre boje: Značajke i tehnika izvršenja

Nadalje do dva dana, kosa je nepoželjna, jer je tijekom tog razdoblja boja fiksirana unutar strukture šipke za kosu.

Bojanje kose nakon pojašnjenja može biti i za još veće pojašnjenje iu smjeru prijelaza na tamnu boju.

Sve ovisi o vašoj želji, navikama, računovodstvu slike i boji.

Prijelaz na svjetliju nijansu

Da bi se postigla čiste nijanse plavuša, potrebno je pojašnjenje s posebnim prahom, a nakon toga, dati željenu nijansu, kosa je tonirana bojom. Samo u ovom slučaju slikanje je moguće u plavuša, pepelu ili medu plavušu. Uklonite žutinu od pročišćene kose pomoću neamatnih boja. Da biste riješili ovaj problem, morate uzeti nijanse pepela.

Postoje neka pravila koja korove koriste kada je potrebno napraviti prijelaz u boji na svjetliju nijansu:

 • Pojašnjenje treba obaviti u isto vrijeme ne više od 1-3 tona+
 • Ako izvorna boja kose ima žutu podtonu, tada bi boja trebala biti izabrana sa sadržajem ljubičastih pigmenata+
 • Odredite izvornu nijansu – toplo ili hladno+
 • Za hladnu nijansu, odaberite boje hladnog spektra, za tople nijanse – topli spektar.

Stezaljka prethodno obojana kosa ponekad pada u nekoliko tehnika – Postupak se mora ponoviti s dvotjednim intervalom.

Prijelaz na svjetliju nijansu je samo jedan ton će zahtijevati nekoliko postupaka pojašnjenja.

Prijelaz na tamniju boju

Ako ste razočarani u sjeni kose nakon njihovog pojašnjenja i žele ponovno povratiti tamnu boju, možda ne tako radikalno, kao što je izvorno bilo, ali samo malo tamnije od onoga što se dogodilo nakon promjene boje, morate obaviti Postupak zadatka. Preciziranje je potrebno za, Tako da vaša kosa nakon bojenja ne iznenada bude zelena, plava ili smeđa zbog žutog pigmenta.

Proces zastupljenosti je da se kosa tretira s posebnim pripravkom, koji sadrži kombinaciju crvenih, žutih i narančastih pigmenata. Postoje spojevi koji sadrže samo jedan od tri pod nazivom pigmenata. Tek nakon postupka pripreme je majstor boje vaše kovrče s otpornim amonijakom boje odabrane nijanse.

Zahvaljujući takvoj tehnologiji bojanja, boja pada ravnomjerno, a učinak je otporan.

Savjeti za profesionalce

Ispravno obojiti kosu nakon postupka pojašnjenja, Frizeri – kočici savjetuju pridržavanje jednostavnih pravila.

 • Bojanje bezbojnih niti u tamnijim tonovima je najbolje početi s tonovima pepela. Tek nakon toga možete proći ponovljene faze boje i već koristite tamne nijanse. Ako odmah počnete s tamnim tonovima, postoji rizik da će se boja raznijeti s mrljama, i neće stajati stajati na kosi.
 • Nakon osvjetljavanja, odaberite nijanse prirodnih tonova, izbjegavajući radikalnu – crnu, crvenu, bakrenu crvenu boju. Na cut-off kosi, ovi tonovi izgledaju loše, često padaju neravnomjerno i mogu dati nepoželjne nijanse.
 • Ako želite vratiti kosu prirodne boje, a zatim nakon osvjetljavanja boje potrebno je odabrati 1 ton lakši nego što pretpostavite da biste dobili kao rezultat. Činjenica je da će na obojenoj kosi poznati ton izgledati malo tamnije.
Čitaj više  TALING VOIL + : Značajke, prednosti i mane, odabir nijanse

Kako bi se uspješno nositi s zadatkom ispravljanja neuspješnog bojenja, najbolje je vjerovati kompetentnom coloristu. Nemojte se ponašati neovisno, jer konačno možete pokvariti kosu, ali ne dobiti željeni rezultat.

Pogledaj ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: