Balow na plavoj kosi srednje duljine

Balow na plavoj kosi srednje duljine

Da biste stvorili vlastitu jedinstvenu sliku, moderne žene vrlo često pribjegavaju takvom proceduru kao bojanje kose. Industrija ljepote ne stoji još uvijek – paralelno s razvojem novih nijansi boja u svijet mode i nove tehnologije za obavljanje njihove uporabe za bojenje. Jedna od ovih metoda je Ballozh, koji podrazumijeva stvaranje određenog intenziteta kontrasta boja na nijanse na njezinoj kosi zbog osvjetljavanja nekih niti. Monofonska boja kovrča gotovo privlači – želim stvoriti svijetle odsjaj, igru ​​boja, ali to bi trebalo izgledati prikladno i prirodno. To je bojanje metoda balizer i pomoći će vam da ispunite ovaj zadatak.

Jedna od značajki procedura bojanja je to Samo donji dijelovi pramenova kose, bez utjecaja na cijelu dužinu kovrča i pečenje područja. Takav štedljiv pristup ne pruža samo pažljiv stav prema kosi, već i stvara dodatni učinak frizura. Osim toga, razjašnjeni niti izgledaju najrealniji, stvarajući dojam da je vaša kosa samo izgorjela na suncu prirodno.

Balow se može obaviti na kosi tamnih plavuša, laganih i tamnih nijansi. Pa, ova metoda gleda na duge kovrče i kose medija.

Usredotočimo se u više detalja o tome kako odabrati nijanse boje boje pomoću balear za srednje kose plavuša.

Osobine

Prilično veliki broj žena koje imaju plavu boju kose vjeruju da ova boja izgleda neuro, neizravno i čak dosadno. Iz tog razloga, plava kosa najčešće dame nastoje poboljšati na ovaj ili onaj način. Bojenje tehnološkom platformom savršeno se pohranjuje s zadacima dodijeljenim njima. Činjenica je da S ovom metodom, boja se koristi 2-3 nijanse u kombinaciji s glavnim tonom kose. U isto vrijeme, sama boja može dotaknuti sve ravno ili se usredotočiti na kosu viskov i na poleđini glave.

Kako bi dobili najprirodniju vizualnu sliku, stilist bi trebao uzeti u obzir ne samo osnovni ton vaše kose, već i obratiti pozornost na nijanse kože i boju vaših očiju. Dakle, obavljajući balozh na plavoj kosi srednje dužine držača tamne kože i tamnih očiju, stilist može ponuditi da koristi paletu Amber ili Caramel. A ako imate sive oči i bijelu kožu – bit će vam ponuđena ash ili platinasti tonovi. Dakle, glavna i ključna uloga u odabiru nijansi boja za balabiget će igrati vašu prirodnu boju:

 • Ako je vaš kololotip usredotočen na takozvane hladne nijanse – za bojenje morate odabrati srebro, pepeo, platinu, ljubičaste, plave i druge nijanse “hladnog” spektra+
 • Ako je boja vašeg izgleda da “topli tonovi” – bit ćete prikladni solarni, jantar, orašasti plodovi, smeđa, pšenice i drugi tonovi “toplih” spektra.
Čitaj više  Philips sušilo za kosu: redak modela i izbor

Na kosi srednje duljine, bojenje u stilu Balložbe jednako je dobro i gleda na izravno, a na kovrčavim niti i kovrčavu kosu nakon takve boje izgledaju najatraktivnije. Nitko više nije tajna da kovrčava kosa ima više poroznu strukturu od ravnih niti. Stoga, kada je bojenje, oni su aktivnije iu većem volumenu apsorbiraju sastav bojenja, a nakon bojenja, duže vrijeme je sačuvano u pagivnoj strukturi kose.

Međutim, to se mora pamtiti Valovita niti su više trauma – lako ih je izrezati boja, tako da morate odabrati boju samo visokokvalitetne dokazane kompozicije i iznimno točno u skladu s vremenom njihovih odličnih kose. Nakon postupka bojenja, kovrčava kosa treba posebnu skrb – moraju pružiti dobru prehranu i hidratantnu.

Kada se boje u tehnici baleža izravne kose stručnjaci savjetuju da ažurirate vrhove niti i napravite svježe mlinove za njih. Dakle, vaša frizura će gledati glasnoće, a kosa je dobro uređena. I još jedna točka – za lijepo bojenje, morate imati zdravu kosu, bez Splitskih savjeta. Prije bojenja, oni su obloženi ili brušenje.

Izbor chonda

Kada se bojanje svjetlo kose, više kontrastičnih varijanti boje bojenje dobivene su na tamnim plavim kovrčama. Međutim, lagana plava kosa može biti šarena na ovoj tehnici, postižući dobre i zanimljive rezultate. Kvalitativno napravljena slika podrazumijeva korištenje suglasnika jedni s drugima i razjašnjavanjem glavne boje nijansi kose. Što se više takvih nijansi iste boje koristi, najizrazitiji će izgledati kao gotov rezultat.

  Obično se koriste sljedeća rješenja u boji za plavuša i plavu kosu:

  • Koristeći cijeli niz nijansi plavuše+
  • nijanse platine, bakra ili bronca, a ne samo najsjajnije, već i duboko+
  • Sve nijanse karamela+
  • Puna paleta pšeničnih nijansi od svjetla do mraka+
  • Sve svjetlo zlatne tonove+
  • Gotovo cijela linija boje pepela+
  • Bilo kakvu dubinu tona srebrnih boja+
  • Najsjajnije tonove kestena i oraha+
  • Lagani tonovi čokoladne nijanse.

  Često profesionalci – stilisti uljepšavaju niti na najsnažniji tonovi, a onda su tonirani u željene nijanse. Dakle, oni dopiru do mekših prijelaza od jednog tona boje u drugu, kao rezultat toga, bojenje izgleda vrlo sjajno i istovremeno.

  Postoji još jedan mali trik – stvoriti visok kontrast iz rorske zone i srednjeg dijela niti potamniti čokoladom ili tamnim tonovima oraha, protiv kojih se razjašnjeni lanci raznih nijansi izgledaju posebno svijetle i izražajne. Međutim, ova metoda će naknadno zahtijevati redovito podešavanje abnormalne kose u području Bordeana.

  Prilikom odabira nijanse boje za bojenje u stilu Ballozha, potrebno je zapamtiti da će lagani tonovi vizualno pomladiti vaš izgled i tamne nijanse, naprotiv, mogu vam dodati dob. Nakon pokušaja o tome ili onu nijansu, potrebno je uzeti u obzir sljedeće:

  • Sdence za čokoladu i kave najbolje koriste one koji imaju tamnu plavu boju kose+
  • KOPSET se smatra univerzalnim, jer su prikladni za bilo plavušne kovrče+
  • Gray i tonovi pepela su prikladni samo za one koji imaju sive ili plave oči, inače će te tonove dodati dob+
  • Nijanse nevjerojatnog spektra – plava, ružičasta, ljubičasta – mogu se koristiti samo za stvaranje ekstravagantne slike, a ne za bilo koju dobi, kao što je šok će biti prikladan.
  Čitaj više  Shatuch na ravnom kosom: mogućnosti i izbor hladu

  Odabir boje u tehnici izvršenja Ballozh treba zapamtiti da će na dugim kovrčama prijelazi boja izgledati glatko, jer duljina kose omogućuje vam rastezanje boje i učiniti ga najrealnijim. Ali na kosi srednje duljine, Ballizh će napraviti frizuru vrlo bacanje i istaknuti, ovdje će svi prijelazi biti glatki, ali se više koncentriraju.

  Budite spremni da u ovom slučaju, Ballozh može jednostavno drastično promijeniti vaš izgled čak i ako ste napustili uobičajenu frizuru ili frizuru.

  Kako napraviti kod kuće?

  To je odavno primijetio da čim se neka vrsta usluge pojavljuje u frizerskim salonima, tako da nakon kratkog vremena ova usluga pokušava ponoviti samostalno kod kuće. Srećom, tehnika bojenja Balluzh se odnosi na one koji se mogu reproducirati s određenim vještinama.

  Da bi rezultat, doista, bio zanimljiv i impresivan, Takva boja je najbolje učiniti na bob frizura, kvadrat ili kaskadna – kosa može biti ravna ili kovrčava. To je najlakši način da se samostalno obavljati bojenje Ballozh na svjetlo-plave kose, jer u tom slučaju ne postoji opasnost od onoga što bi previše oštre prijelaze boja s obzirom na činjenicu da se odlučite previše intenzivan pojašnjenja ili abathelate boju.

  Nakon što osvježiti svoju frizuru, a također je odlučila o nijansama koje će se koristiti, morate se pripremiti alate za bojenje:

  • Staklo ili plastični kontejner – posude za kuhanje / miješanje oksidans i boju+
  • Kombinirani plastike i kistovima+
  • Folija trake (veličina trake ovisi o dužini vaše slikano ravno)+
  • porozna spužva+
  • Isječci za kosu.

  Na čistu i dobro osušene kose morate odabrati tanke niti koje će biti oslikana, a ostatak kose je pun isječaka, tako da ne ometaju vas. Prije ovog postupka napravite kosu. Zapamtite da će tanji biti odabrani nit, da će se sigurno izgledati. Na samom početku se pripravak boja primjenjuje na okcipitalnu regiju, a nakon toga se prenose na vremenska područja i ostatak volumena kose.

  Zapamtite da kada se boje u tehnici balozha, to znači korištenje različitih boja boja i nekoliko subtatilnih nijansi jedne boje.

  Pripremite nekoliko nijansa spojeva bojanja prema uputama. Stavite gumene rukavice kako biste zaštitili kožu ruku i počeli slikati. Stavite boju na krajeve niti, a ne rastući više nego prije njihove sredine. Za praktičnost i zaštitu ostalih pramenova koji ne sudjeluju u procesu pojašnjenja, pod radnom niti morate staviti folijsku traku. Pripravak za bojanje može se donijeti četkom ili uz pomoć spužve, a potrebno je to učiniti “swept” pokretima, istezanje boje od dna prema stražnjim niti.

  Čitaj više  Frizure koje ne zahtijevaju styling za djevojčice s tankom kosom

  Najveći volumen boje bi trebao biti na kraju niti, au procesu istezanja količina boje se smanjuje. Izmjenjivati ​​što više nijansa na niti među sobom.

  Svaki obojeni pramen mora biti umotan u traku folije. Vrijeme ekspozicije boja ne smije prelaziti 15 minuta. Sada se folija treba ukloniti i spajati kosu, kao da je boja izbačena od sredine niti do njezina kraja, to jest, dolje. Nakon što pročitate svaki niz, nakon 3-5 minuta, kosa treba temeljito isprati i osušiti.

  Kako bi se olakšalo primjenjivanje boje, stručnjaci savjetuju da pleše vrlo tanke pigtails i već primjenjuju boju na njih – tako da ćete dobiti više glatkih prijelaza i zanimljivih kombinacija boja.

  Nakon završetka bojenja, podržite kosu s prehrambenim balzama ili maskom. Na to je završen postupak za bojenje. Možete položiti kovrče u frizuru.

  Prekrasni primjeri

  A sada pogledajmo prekrasne primjere kako bojenje može izgledati kao tehnika balear na plavoj kosi različitih nijansi s prosječnom duljinom kose.

  • Čokoladna nijansna i hladna traka.

  • Tamna plavuša izvorno se u kombinaciji s svijetlim i izražajnim karamelom.

  • Za usporedbu, dvije opcije za korištenje nijansi: nijanse “topla spektra” se nanosi na lijevo, a na desnoj strani – “hladni spektar”.

  • Vidjeti kako nijanse medena na tamnoj plavoj kosi izgledaju skladno.

  • Ako se odlučite koristiti svijetle nijanse bakra, napravite kontrast svih izgleda na tamnoj plavoj kosi ili s zatamnjenim slikarom.

  • I to izgleda kao nijansa, nazvana “jagoda plavuša”. Njegovo ispunjenje zahtijeva posebnu vještinu za postizanje pastelnih i čistih nijansa ružičasta.

  • Najprirodniji i najprikladniji izgleda kao buket za laganu kosu koristeći lagane prirodne nijanse pšenice.

  Suvremena i moderna tehnika slikanja zasebnih niti kose u stilu Balliar. U svakom slučaju, nezapaženo nakon takvog bojenja nećete. Pokušajte ovaj štedljivac na boju – i pobrinite se da ste sami.

  Tehnologija boje kose tehnologija Ballwear na plavoj kosi s toniranjem je dan u video ispod.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: