Kuhanje pod pritiskom

Novi multicookers i Ama pokreću se pritiskom na gotovo jedan gumb.

U 2015. godini tvrtka asa proizvodi dva nova multicookera kako bi pomogla kuharima: asa i ASA s funkcijom rada pod pritiskom. Lako i brzo pripremaju jednostavna i složena jela– pečenje, pečenje, boršč, pilaf. Postoji više od 100 programiranih načina rada i 48 automatskih programa. Osim toga, recepti se mogu prilagoditi pojedinačno. Uređaj pamti kombinacije temperaturnog režima i vremena potrebnog za vaša omiljena jela, a funkcija odgođenog početka omogućuje vam kuhanje hrane u pravo vrijeme.

Tehnologija indukcijskog grijanja smanjuje vrijeme kuhanja. Zahvaljujući funkciji rada pod pritiskom u modelu Iphine, jela se kuhaju dvostruko brže. Dakle, hrana kuhana u ovom sporom kuhaču za umake zadržava više hranjivih sastojaka i minerala. Štoviše, u jednoj zdjeli možete kuhati nekoliko jela istovremeno. Za kuhanje na pari postoji dvoslojni spremnik. Za kuhanje u dubokom prženju predviđen je poseban spremnik i tri načina stvaranja jela s zlatno smeđom korom & # 40; pomfrit, meso, riba, cheburek & # 41;.

Multicooker i IPA izrađeni su u modernom dizajnu. Tijelo i njegovi pojedinačni dijelovi izrađeni su od poliranog nehrđajućeg čelika, a poklopac s prozorom za model Carpino izrađen je od metala. Zdjela također ima čelični premaz otporan na ogrebotine na koji se hrana ne lijepi. Zahvaljujući tome, posuda se može staviti u perilicu posuđa čak i bez prethodnog čišćenja.

* Model Iphine bit će u prodaji u Rusiji u rujnu 2015., Bosch AutoCook Pro– u studenom 2015.
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: