Internet pere posuđe estetski

Nova generacija strojeva za pranje posuđa Nazira učinkovito čisti posuđe i uklapa se u bilo koji dekor.

Nova generacija perilica posuđa nadopunila je liniju kućanskih aparata 6000. Univerzalni dizajn omogućuje vam da uređaje uklopite u unutrašnjost gotovo svake kuhinje, čak i s glatkim fasadama bez ručki. Zahvaljujući posebnoj funkciji Ama2 Ama, vrata automobila se automatski otvaraju, samo dvaput kucajte na njih. Automatsko uključivanje pozadinskog osvjetljenja i ravnomjerno osvjetljavanje unutrašnjosti perilice posuđa.

Unutra je prikladno smjestiti čak i glomazni pribor za jelo. Za njih je osigurana patentirana inteligentna uvlačiva 3-a-a-paleta a-a koja se može podesiti po širini, dubini i visini.

Programi pranja mogu se lako prilagoditi. Pomoći će nove opcije"ekstra ekonomično" i Extra dry. Prvi vam omogućuje uštedu električne energije, a drugi jamči optimalno sušenje posuđa. Sigurno će sušiti staklo i plastično posuđe funkcija. Na kraju programa vrata će se malo otvoriti tako da višak vlage ispari. Sam stroj spasit će se od onečišćenja novom funkcijom samočišćenja.

Čitaj više  Hladnjaci u boji na internetu
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: