Virtualna stvarnost AMA3 i Ama

Za kupce novih pametnih telefona, AVINI3 pristup virtualnoj stvarnosti bit će besplatan.

Internet & # 40; internet & # 41; i internet čine iskustvo virtualne stvarnosti & # 40; internet & # 41; pristupačniji širokom krugu korisnika. Kupnjom novog smartphone ACIPRAIN3, kupac će dobiti naočale-kaciga za aiprain kao poklon. Stvoreni su na temelju modela Iasin & # 40; možete ga sami sastaviti od kartona preuzimanjem sheme na internet & #41;.

Kaciga vam omogućuje da uživate u aplikacijama i igrama kompatibilnim s oceanom iz trgovine. Za razliku od svojih kolega, koji su opremljeni vlastitim procesorima i ekranima, koristi video i audio mogućnosti APOSINA3– dovoljno je samo staviti pametni telefon unutar kacige.

Iskustvo uranjanja u virtualnu stvarnost osigurat će najbolji u klasi zaslon pametnog telefona. A zahvaljujući neodimijskom magnetskom prstenu sustava asa za asa 3, Možete odabrati aplikacije i pomicati se kroz izbornike bez dodirivanja zaslona.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: