Internet usisava intelektualno

Robotski usisavači nove generacije TV-a opremljeni su inteligentnom tehnologijom i sami obavljaju čišćenje.

SmartPro– dva nova robotska usisavača s interneta. Čišćenje obavljaju autonomno, uz pomoć inteligentnih senzora, higroskopa i akcelerometra, prepoznajući oblik prostora i odabirom optimalnog načina rada. Robotski vakuumski Usisavač lako zaobilazi prepreke– zidovi, komadi namještaja, podne svjetiljke, kabeli. Branik osjetljiv na dodir s IR senzorima pomaže u tome. Funkcija"virtualni zid"dostupna je za model IPHINE8820D stvara nevidljive barijere koje robot ne može prijeći i time ograničava područje čišćenja. Senzor za otkrivanje prašine prepoznaje najzagađenija područja prostor ispod sofe i ormara, uz zidove i ispod stepenica. A kompaktni Usisavač visok samo 6 cm probija se na ta teško dostupna mjesta i temeljito čisti. Modeli Ipa8810 i Ipa8820 opremljeni su dugim četkama i uklonjivom mlaznicom za mokro čišćenje.

Robotski usisavači Na internetu rade autonomno do 120 minuta zahvaljujući snažnim litij-jonskim baterijama. Za modele Ipa8810 i Ipa8820 predviđena je funkcija rasporeda: možete programirati raspored čišćenja za cijeli tjedan. Daljinski upravljač i LCD koriste se za upravljanje usisavačima. Daljinski upravljač sa svjetlosnim snopom stvoren je za model IPHONE8820, koji može postaviti smjer i mjesto čišćenja. Uključena priključna stanica pohranjuje i puni Usisavač, 10 minuta prije nego što se baterija isprazni, Usisavač se automatski vraća na priključnu stanicu.

Čitaj više  Početak prodaje novog bežičnog vertikalnog usisavača u TECHNOPARKU
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: