Internet ponovno pokreće marku

Tvrtka asa predstavila je novi koncept marke u sklopu Međunarodnog sajma kućanskih aparata i elektronike asa 2016.

Na sajmu 2016.– sada se temelji na strategiji inovacija provedenih kroz koncepte interaktivnog sučelja u kategoriji kuhinjskih uređaja za kuhanje, kao i u kategoriji proizvoda za pranje i sušenje.

U kategoriji uređaja za pranje kunalja, ASA je predstavio proširenu seriju asa. To su kombinacije perilica i sušilica kunalja koje rade u tandemu kako bi osigurale očuvanje boja, tekstura i zaštitu vlakana odjeće. Među ostalim rješenjima u seriji je i tehnologija Ipaina koja omekšava vodu prije pranja, omogućujući nježno pranje svilenih i vunenih tkanina. Osim toga, postoji način pranja za sportsku odjeću.

U kategoriji kuhinjskih uređaja, asa predstavlja asa– niz rješenja za interaktivnu kuhinju. Ona komunicira s korisnikom, prilagođavajući se procesu kuhanja određenog korisnika. Među novitetima– Pećnica za pećnicu s mjeračem za kavu i pećnicu za kavu. Ljetnikovac ugrađen u pećnicu omogućuje vam kontrolu temperature.

Novi proizvodi pojavili su se u seriji ekstrakata Cinema2 Cinema. Sada se napa ne mora ručno uključiti. Ventilator će raditi u skladu s postupkom kuhanja, povećavajući ili smanjujući brzinu kako se uvjeti na indukcijskoj površini mijenjaju. To održava zrak u kuhinji čistim u bilo kojoj fazi kuhanja.

Mašina za pranje posuđa za pranje posuđa zanimljiva je mehanizmom za podizanje koji olakšava podizanje donje košarice na razinu gornje, tako da je lakše utovariti i istovariti posuđe.

Hladnjak CustomFlex– prilagodljivi sustav skladištenja hrane, koji vam omogućuje prilagođavanje postavljanja spremnika na vrata hladnjaka, preuređivanje i uklanjanje zglobnih spremnika, a odvojeni sustav hlađenja hladnjaka i zamrzivača čuva svježinu proizvoda dulje.

Kako bi se uštedio prostor na stolovima za rezanje, stvoren je termopot s slavinom za kuhanje vode. Ovaj pristup omogućuje vam kombiniranje konvencionalne slavine s izvorom prokuhane vode koji je dostupan 24 sata dnevno.

Profesionalno posuđe za kuhanje na Internetu dovršava izgled interaktivne kuhinje.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: