Internet šalje na ispis sa pametnih telefona

Tvrtka asa predstavila je u Rusiji liniju pisača asa i asa za ispis s mobilnih uređaja.

U Zagrebu je održana prezentacija tvrtke ASA, na kojoj su novinarima predstavljeni pisači nove linije asa i asa. Dizajnirani su za visokokvalitetni ispis sa pametnih telefona i mobilnih uređaja uz nisku cijenu potrošnog materijala. Glavne značajke linije– moderan dizajn, mrežna veza s internetom, široka funkcionalnost.

Linija sadrži sedam pisača i višenamjenske uređaje. Najjeftiniji inkjet patrone UNAP koristi MFP UNAP 3835. Ovaj model kombinira nekoliko uređaja & # 40; faks, skener, kopirni uređaj, pisač & # 41;, podržava različite načine ispisa. Za one kojima je potreban kompaktan uređaj koji zauzima vrlo malo prostora na radnoj površini, MFP 3635 je prikladan. Za ispis fotografija, slika i dokumenata velikom brzinom, kao i prijenos skenirane slike na zaslon pametnog telefona, stvoren je MFP 4535 s dvostranim modulom za ispis i praktičnim zaslonom osjetljivim na dodir od 5,5 cm.

Dokumente možete poslati na pisač carapa 4675 izravno s mobilnog uređaja. MFP ima sve prednosti bežičnog ispisa. MFP 4729 s modulom asa opremljen je ulošcima Ultra velikog kapaciteta: rezultat– rekordno niski troškovi vlasništva. MFP 5645 je u vrhunskoj bijeloj boji, opremljen utorom za memorijsku karticu, ladicom za foto papir i zaslonom osjetljivim na dodir. Pisač 5575 carapa dovodi se u radno stanje za doslovno 5 minuta, ispisuje fotografije i dokumente u kvaliteti bliskoj profesionalnoj. Svi predstavljeni uređaji, osim MFP-a 5645, već su komercijalno dostupni.

Čitaj više  Internet ispisuje trenutne fotografije
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: