Kako napraviti izvorni dar od pelena?

Kako napraviti izvorni dar od pelena?

Rođenje djeteta za većinu obitelji je glavna stvar i možda, najugodniji događaj u životu. Nije iznenađujuće da rođaci i bliski prijatelji žele čestitati novim roditeljima. Izvorni i nestandardni dar koji će donijeti ne samo iznenađenje i pozitivne emocije, ali i korist, je sada prisutna, izrađena od vlastitih ruku od pelena, koji će se koristiti u budućnosti koje će biti imenovan od strane novog člana obitelji.

Mnogi se mogu iznenaditi, ali iz pelena, stvarno, možete napraviti mnogo zanimljivih i neobičnih konstrukcija poklona.

Nemojte svi znati kako napraviti izvorni dar od pelena, tako da će članak opisati osnovne metode provedbe ovog zadatka što je prije moguće i uz pristupačan popis potrebnih materijala.

Glavne nijanse i pravila

Za početak, potrebno je odlučiti o tvrtki pelena i njegovih dimenzija. Preporučljivo je koristiti one koji su prikladni za dojenčad, a vi biste trebali kupiti ne samo jednu veličinu, već nekoliko, jer dijete raste vrlo brzo, a s njima se parametri mijenjaju s njima.

Također je važno koristiti te nijanse koje reagiraju na seksualnost djeteta tako da dar izgleda što je više moguće i prikladnije. Na primjer, dječaci odgovaraju zelenim, plavim ili bež nijansama, a za djevojčice koristi ljubičastu, ružičastu, bijelu i neutralnu bež.

Tijekom skupštine poklona mogu biti potrebne i druge komponente ovisno o odabranom obliku. To može biti dječje stvari (kape, sprawers, čarape, antitzapki i klizače), satenske vrpce različitih veličina, pelene, pa čak i ručnike za bebe.

Ukrasite proizvod prema vlastitim pogledima na ljepotu, pa čak i igračke ići.

Postoje i određena pravila koja trebaju slijediti prilikom sastavljanja zanimljivog dizajna za dijete.

  • Ruke trebaju biti čisti, a mjesto za nastavu – sterilne. Ne preporučuje se uključiti pelene, budući da unutarnji dio ima zaštitni sloj, i ne bi trebao dotaknuti ništa osim tijela djeteta.
  • Ako u apartmanu ima kućnih ljubimaca, bolje su ukloniti od sterilnog mjesta i provoditi iz sobe. To se radi tako da nema vune u pelenama, koji se lako može izazvati alergijske reakcije kod djece, a da ne spominjem ne-spominje.
  • Ako skupština koristi dodatne predmete od plastike i tkiva, onda moraju biti pažljivo obrađeni prije uporabe (pranje sapunom ili antiseptičkom, obnovu). To se događa s posebnim vrpcama ili vezicama koje će pričvrstiti cijeli dizajn.
  • Koristite isključivo prirodne i hipoalergijske materijale.
  • Kako bi zaštitili budući proizvod iz bakterija, poželjno je salae tablicu za uobičajeni film za hranu.

Torta

Najpopularnija i najljepša tema koja se može izraditi od pelena je kolač. Daje mnogo mogućnosti za uređenje, dok izgleda kao veliki i nevjerojatno atraktivan dar.

Za početak, odlučiti o broju slojeva. Zlatni standard može se nazvati troslojnim kolačima, koji su ukrašeni dječjim igračkama oko perimetra, zvecke, široke satenske vrpce, pa čak i tako korisne stvari kao što su škare, bradavice i boce za novorođenčad.

Najlakše napraviti jednokratnu tortu od pelena koji će izgledati slatko i šarmantno, U isto vrijeme, bit će vrlo moguće za one koji prvi čine nešto s vlastitim rukama. Trebat će najmanje 11 pelena, prekrasne pelene, široke vrpce, termokon, škare i nužno ukras (u ovom slučaju, male čizme).

Da biste napravili takvu tortu, morate slijediti određene stavke.

  1. Iz jednog pelena napravljena je valjak, koji je fiksiran uobičajenim vrpcom. Baza valjka je instalirana na stolu, a preostale pelene u krugu imaju oko njega.
  2. Zatim se postupno okreću glavnom valjku i popravljaju dizajn s širokom vrpcom tako da ispadne krug u obliku redovnog kolača. Osnova je spremna, a može se urediti prema osobnim preferencijama.
  3. Možete ga u potpunosti zamotati u prekrasnom raznobojnom pelenu, zamotati sjajnu vrpcu i vezati njezin luk. Na katu postavljaju male dječje čizme ili mekanu igračku koja će postati izvrstan ukras.

Postoji još jedan način da napravite sličan kolač. Za to, svi peleni su iskrivljeni malim valjkom, a zatim jedan smješten u sredinu, a ostatak oko njega, formirajući okrugli bazu. Baza je fiksirana širokom vrpcom, koja je nakon još jedne tanke, što je rezultiralo tortom, prilično slično ovome.

Na taj način možete napraviti nekoliko slojeva, ali onda morate učiniti svaku bazu malo manje od prethodnog da se pridržavaju potrebnih parametara.

Za proizvodnju od tri razine na torti, trebat će vam najmanje 80-85 pelena, Ribdove različitih širina, okrugli baze s kartona s papirnatih ručnika (mogu se izraditi neovisno), karton, niti, lijepa tkanina ili papir u pelenama u boji, termoklaji, par igle i ukras.

U odsutnosti okrugle baze s papirnatih ručnika – mora se samostalno izvršiti. Za ovo uklapa debelu karton. Pretvara se u malu usku cijev i gluposti takve duljine da budući kolač mora biti. Zatim, tuba se mora postaviti s prekrasnom tkaninom ili papirom duž cijele dužine dajući estetski izgled.

Nakon toga se također priprema baza za kolač iz istog kartona. Za to je krug takvog promjera jednostavno izrezan, kako želim vidjeti u budućnosti prvi sloj budućeg proizvoda. Karton je poželjan isti kao i tuba, ravnina ili papir za pelene.

Kada su ti koraci iza iza, možete sigurno početi sastavljati kolač. Za to, svaki pelena je presavijena malim valjkom i pričvršćenim nitima, nakon čega je cijev zalijepljen na bazu u sredini. Već u krug, valjci iz pelena postupno će pričvrstiti tako da su ispunili sve baze u nekoliko krugova.

Za drugi stup, baza više nije potrebna. Valjci su instalirani na vrhu prvog sloja i vezani oko cijevi sve na isti način, nakon što je treći sloj se ne mijenja. Svaki sloj se pretvara u široku vrpcu koja će zadržati sve pelene zajedno i istovremeno će dati veću atraktivnost proizvoda. Na vrhu, možete popraviti drugu traku, ali već uži, što će dati višeslojno. Osim trake, možete koristiti pelene za bebe, na kojem je traka već pričvršćena. Torta je gotovo spremna, ali zahtijeva krajolik iz raznih djece, igračke i vrpce.

Na gornjem sloju možete pričvrstiti mekanu igračku ili dječje čizme. Učinite to uz pomoć konvencionalnih igala, jer su tada lako uklonili i ne pokvaru pelene na bilo koji način. Za ukrašavanje vrha također će pomoći u prekrasnom velikom luku, koji je izrađen od raznobojnih traka koje su prikladne za jedni druge pomoću nijansa, uz pomoć pištolja za ljepilo.

Preporučljivo je ukrasiti ne samo vrh, već i svaki sloj proizvoda. U tu svrhu, male lukove satenske vrpce, zvecke, bradavice i boce, male meke igračke, čarape, šeširi. Pričvrstite ih na proizvodu neće biti težak jer se dobro drže i drže se s vrpcama koje se pričvršćuju na široke pelene za pričvršćivanje vrpce.

Druge opcije

Kolači su samo mali dio onoga što se može izmisliti od pelena kao dar za mlade roditelje. Na primjer, Lijepa voda od pelena, pelena i čarapa.

Za rad, trebat će vam: 40 pelena, karton, tkanina, papir, pelene, čarape, par cvijeta, guma, vrtlog, niti.

Za početak uvrtanja 20 pelena u krugu. To se može učiniti u majstorskoj klasi s kolačima i malo različitom metodom kada se pelene postupno uklapaju u poklopac iz okruglog okvira jedan na jedan i na kraju se ispadne oko okrugle baze. S valjcima se ispadne istim dobrim i snažnim temeljima, tako da izbor metode proizvodnje ovisi o osobnoj udobnosti. Na kraju je sve popračeno gumenim trakama.

Za lice sova će trebati 20 pelena. Od 10, jedan dio izrađen i fiksiran s gumenom trakom, a od preostalih 10 – drugi dio, koji je također u odredi gumicu.

Dalje, potrebno je sastaviti sova od tri komponente, držeći ga sve pelene, koja se nalazi iznad glave (nabora na takav način da ispada dugu ravnu liniju u širini od 10-15 cm) , a njegovi rubovi vise sa strane, simulirajući krila.

Zabodena pelene s vrpcom u sredini sova, razdvaja glavu i tijelo. To je vezao gore droplja za ljepotu, te u isto vrijeme između lica i tijela morate sjesti vrtlog, koji će postati prednji dio sova, a mali upletena komad tkanine je budućnost nos. Kao oka, umjetnog cvijeća treba koristiti, koji je učvršćen pomoću termalne. Osim toga, možete napraviti dar s lukom.

Koristeći takve tehničare, možete napraviti razne dizajne od pelena i učiniti njihov dizajn originalan.

Glavna stvar je upotrijebiti ideje predložene u ovom članku i dati im na pogrešan način.

O tome kako napraviti kolač od pelena, možete naučiti iz sljedećeg videozapisa.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: