Izvorne kutije s darovima

Izvorne kutije s darovima

Ako ne znate što dati odmor u blizini osobe ili kolege, obratite pozornost na kutije s gotovim darovima. Postoje posebni poklon kutije za muškarce, za žene i za djecu s različitim punjenjem. Možete odabrati gotovu opciju ili kupiti lijepu kutiju i ispunite ga sami. Takav izvorni dar će se svidjeti svima bez iznimke. Razmotrite zanimljive ideje o tome što se može staviti u kutiju.

Za muškarce

Punjenje poklon kutije mogu biti bilo koji. Na primjer, možete odabrati skup lovca ili ljubitelja ribolova. Ili zaustavite svoj izbor na kutiji, koji je namijenjen poslovnoj osobi ili putniku. Do danas je lako pronaći sve vrste gotovih opcija, kao što kažu, za svaki ukus i novčanik. Može biti boks za staru osobu ili mladić.

Ali također takav poklon kutija može se obaviti neovisno. Glavna stvar je odabrati prikladnu ambalažu, lijepo je staviti sve što vam je potrebno i neuobičajeno pobuditi dar. Tada će pokloni prikupljeni vlastitim rukama sigurno će ugodno iznenaditi primatelje.

Muškarci, za razliku od žena, ne plaćaju posebnu pozornost na pakiranje. Ali da je čovjek lijepo dobiti dar, kutija treba napraviti u strogom i sažetom stilu. Trebali biste odabrati opcije iz tamnih tonova. Sasvim je prikladno za kompaktnu drvenu kutiju ili mali kovčeg s ručkom. I što bi trebalo biti u kutiji ovisi o tome tko je sadašnjost namijenjen za koga. Važno je uzeti u obzir značajke starosti, profesije i strasti.

Za stariji čovjek možete popuniti boks praktične i korisne darove. Na dnu kutije možete lijepo ležati topli šal ili par rukavica. Zatim stavite čopor dobrog čaja, staklenku mirisne džeme i staklenka korisnog meda.

Osim toga, možete dodati više čokolade ili kolačića u prezentaciju. Takvi prefabricirani darovi će umetnuti bilo koji djed.

Za poslovni čovjek koji većinu svog vremena provodi u uredu, možete prikupiti i praktičan dar. Na primjer, ovo je dnevnik u elegantnom kožnom pokrovu, dobru ručku u slučaju, registrirana stezaljka za novac u prekrasnoj kutiji, izvorni posjetitelj i tako dalje.

Auto entuzijast će sigurno cijeniti poklon kutiju, unutar kojeg će biti sve potrebne dodatke za njegov automobil. Na primjer, ovo je telefonski stalak, univerzalno punjenje za gadget, udoban jastuk automobila i termalnu uslugu.

osim, Možete okupiti poseban skup, koji će cijeniti aparat za kavu bilo koje dobi. Poklon kutija treba staviti registriranu šalicu, posudu od mirisne kave i čokolade. Isti set može se prikupiti za čaj amater. I čokolada se može zamijeniti s ukusnim kolačićima ili neobičnim džemom.

Svaki će čovjek svakako cijeniti boks, u kojem neće biti samo posuda piva, već i razne grickalice, orašasti plodovi i čips. I za poznavatelj kina možete ispuniti boks: kokice, staklenku vašeg voljenog pića, čips i disk s odabirom omiljenih filmova. Ogoložnik zdravog načina života definitivno će cijeniti boks u kojem će biti sportska boca, trošak, nominalna majica, fitness barovi i tako dalje.

Čovjek koji se često događa na lovu ili ribolovu, svakako će cijeniti praktični dar. Da biste to učinili, morate staviti sklopivi nož, termokreirati ili sklopivo staklo, tikvicu, preklopnu žlicu i vilicu. Osim toga, možete dodati sadašnjost i druge korisne dodatke, na primjer, to je vodootporna lanterna, multitool ili džepni navigator.

Za žene

Za žene možete odabrati svijetlu ili nježnu nijansu. Okvir oblik može biti bilo. Velika kutija okruglog oblika ili u obliku srca poklon kutije. Osim toga, možete ručno dar u originalnoj kutiji u obliku kuće s prozirnim prozorima. Ili biste trebali odabrati prostranu drvenu kutiju, u kojoj se još uvijek može pohraniti razne sitnice.

Sasvim je moguće da se sastaviti Kozmetički set za žene. Ali samo ako znate točno ono kreme koristi, a što je alat upravo. Takav poklon kutija može lako sakupiti promišljena kćer za mama ili najbolja djevojka. Osim toga, možete staviti u kutiju za aromalamp, set eteričnih ulja i disk sa svojim omiljenim melodijama.

U slučaju da su se bojali da ne pogodite s izborom kozmetike ili kreme, bolje je da se ispuniti kutiju s nečim neutralnim. Na primjer, možete staviti poklon kutiju ručno izrađenih sapuna, aromatičnih ulja, “bombardiranje” za kupanje, boce s morskom soli. I dodatak sadašnjosti može biti mali front ručnik.

Žena će biti zadovoljna da dobije kao dar Kutiju koja je ispunjena zanimljivim predmetima za dekor ili unutarnje uređenje. Na primjer, to su prekrasni svijećnjaci i ručno izrađene svijeće. Izvorni porculanski suveniri ili fengshui figurice.

Čaša će cijeniti praktični skup u kojem će svi potrebni dodaci uključiti. Na primjer, može biti poseban skup za kuglice vezenja ili stvoriti slike s šljokicama. Ako žena voli plesti, ona će biti drago da dobije kao sadašnji skup pređe različitih boja.

Nijedna žena neće odustati od lijepog i ukusno iznenađenje. Kao punjenje možete odabrati razne čokoladne bombone ili ekskluzivne ručno izrađene čokolade, korisne marmelade, marshmallow i neobične kolačiće – na primjer, možete odabrati blagi badem ili original, unutra koji je obavijest o napomenu.

Ugodno iznenađenje za djevojku ili kolege može se kuhati samostalno. Ako znate kako kuhati, možete samostalno kuhati muffine, mini cupcakes, medenjaka ili kovrčave kolačiće.

Možete spakirati svoje domaće kolače u kompaktnim kutijama i ruci kolegama, djevojke za odmor.

Čaj ili kava Lover Set – klasični poklon opcija za bilo koju ženu. To mogu biti klasične sorte čaja, biljne ili egzotične opcije. Kao ugodan dodatak jednom ili drugom piću, možete staviti staklenke s neobičnim džemom ili medom. To može biti krem-med ili neki rijedak stupanj meda, na primjer, cornflower, grimizna, tinta ili čak melišal. Možete odabrati klasičnu verziju zaglavljivanja, zaglavljivanja ili zaustaviti izbor na egzotične verzije.

Obratite pozornost na džem iz KIWi i Banana, na trešnju u čokoladi ili džemu od čunjeva. Ova verzija poklon kutija je savršena za ženu svih godina.

Za djecu i adolescente

Za malu djecu morate odabrati svijetlu i neobičnu opciju. Djeca će biti zadovoljna da dobiju dar ne u običnom okviru, ali, na primjer, u svijetlim prsima. Ili može biti mekana kutija koja je obrezana posebnom tkaninom, a poklopac je pričvršćen za gumbe. Osim toga, sasvim je moguće pronaći neobične kutije u obliku kuća, voća ili čak poznatih likova crtića. Bolje je izabrati takav okvir da dijete tada može koristiti za pohranu igračaka i njegovih malih stvari.

Poklon kutija za djevojku može biti ispunjena svojim omiljenim slatkišima, prekrasnim dodatnim opremom u obliku kose i gumenih traka. I također možete staviti malu lutku ili meku igračku.

Dječak će rado dobiti grudi ispunjen čokoladnim kovanicama i malim automobilima.

Ako želite dati djetetu samo slatkiše, onda se to može učiniti i originalan. Na primjer, možete kupiti nekoliko paketa čokoladnog dražeja u glazici, raspakirati ih i štipati u jednu kompaktnu posudu.

Na posudu i zalijepite natpis “slatki san”, “Dream Slatki zub” ili “slatkiši za raspoloženje”. Možete uzeti nekoliko staklenka i ispuniti ih raznim slatkišima. Na primjer, to može biti marshmello, marmaliti i kolačići u obliku figura. Dijete će biti mnogo zanimljivije za otvaranje takvih staklenki slatkiši nego samo poznato pakiranje. Osim toga, možete samostalno pripremiti razne Keik POPs i staviti ih u kutiju.

U slučaju da želite nekako spriječiti dar za tinejdžer, onda Budite sigurni da koristite moderan okvir. Glavni dar, na primjer, bilo koji gadget, može se staviti u središte, a ostatak prostora je ispunjen raznim slatkišima, grickalicama ili čak mandarina.

Poklon kutija za tinejdžer može biti ispunjen korisnim dodatkom. Na primjer, ovo je bežični računalni miš, kompaktni stupci, flash pogon, elegantne slušalice i tako dalje. Punjenje se može u svakom slučaju, glavna stvar je uzeti u obzir pojedinačne značajke i preferencije svakog tinejdžera.

Savjeti i preporuke

Konačno, imamo još nekoliko korisnih savjeta koji će vam biti korisni. Budući da je poklon kutija ispunjen najrazličitijim objektima, a mnogi od njih su krhki, onda bi se trebali pobrinuti da su svi pokloni sigurno i očuvali korisnici. Osim toga, poklon kutija s dekorativnim punjenjem izgleda mnogo zanimljivije i učinkovitije. Koji popunjavanje odabere ovisi o tome što i tko dajete.

U suvenirima je lako pronaći poseban papir punilo, ali se mogu koristiti i drugi materijali. Na primjer, papirnate čipovi, drveni čipovi ili čak slama savršeni su za muške darove.

Valoviti čipovi ili vlakna palmistih listova također su savršeni kao punilo. Ova je opcija prikladna za mušku i žensku prisutnost. U slučaju da je dar namijenjen za novogodišnju proslavu, onda možete poslati dno kutije s MISHUR-om. A za žene možete napraviti nešto originalnije. Na primjer, ispunite dno latica cvijeća.

Ako dajete dijete ili tinejdžer neku vrstu dara koji će uzeti sve glavne prostore u boksu, onda se može koristiti raznih karamela kao punila. Sadašnjost će izgledati vrlo originalno, a tako ukusna punila će uživati ​​u svemu.

Pogledaj ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: