Decal pravila za muškarce

Decal pravila za muškarce

Etiquette za muškarce – to su određena pravila za koju su orijentirani najbolji predstavnici jakih gospoda, gospodo. Prije toga, u odnosu na damu, govor i manire mogu definirati predstavnik plemstva. Ova se pravila smatrala obveznim za sve one koji su ušli ili nastojali ući u više društvo, budući da je etika odigrala vrlo važnu ulogu.

U ovom trenutku sve je drugačije: muškarci su prestali razmotriti pravila ponašanja važnih i uzalud. Manire i izgled su “posjetnica” koja predstavlja okružuju: ljudi percipiraju druge ljude kao one koji se hrane sami.

Aroma

Eau toaleta ili kolonjska voda su indikator okusa jakog poda. Ovo je vrlo važan detalj slike čovjeka koji prati. Pri izboru odijevanja vode, kolonjske, dezodorans, losion za brijanje trebao bi biti što je moguće ozbiljniji:

 • Aromatični alati za jake tloce predstavnike su najrazličitiji. Također treba napomenuti da su se neki moderni proizvođači počeli specijalizirati za proizvodnju parfema za muškarce.
 • Prilikom odabira higijenskih i parfema, potrebno je uzeti u obzir da se mirisi moraju kombinirati ispravno. Gamma okusi trebaju biti ujednačene.
 • Pomiješajte različite kompozicije parfema i mirisi se ne preporučuju, ali mnogi muškarci to i dalje rade: na primjer, koristeći losion za brijanje, a zatim s WC-om ili kolonjom. Ako ste navikli da to učinite, vrijedi branje okusa koji pripadaju jednoj liniji parfema.

Trebalo bi biti na umu da se tijekom dana treba povećati koncentracija aromatičnih fondova, a ne obrnuto.

 • Isti agens parfem može se odabrati najviše dva puta tjedno. Nemojte dodavati miris tijekom događaja (na predstavnicima finog spola ovo se pravilo ne primjenjuje).
 • Kuće ne moraju koristiti toaletnu vodu ili kolonjsku vodu prije jela i kuhanja.
 • Koristite aromatične alate u toplini koju trebate što je više moguće: ljeti je samo dezodorans obično dovoljno. Što se tiče gustih i vunenih stvari, koje se obično koriste u hladnoći – treba imati na umu da apsorbiraju vrlo dobro i mirise od parfema i mirisa duhana. Takve kombinacije mnogi smatraju vrlo odbojno.

odjeća

Garderoba modernog predstavnika jake kate najčešće se odlikuje sortom. Važnu ulogu igra se harmonija izgleda, a ne leptir i lom. Svaka detalja slike mora biti pažljivo promišljena (osobito ako je kostim klasik). Ono što želite izgubiti stil u odjeći ne znači da slika ne bi trebala biti skladna.

Kravata potrebna za odabir tako da se kombinira u boji s odjećom. Kostim – malo tamnije od košulje. Univerzalni u svim slučajevima, boja košulje je bijela.

Korištenje nakita i glomaznog nakita etiketa za predstavnike snažnog spola nije dobrodošla. Neki muškarci misle da je moguće pokazati svoj status ili bogatstvo drugima, ali obično se njihova reakcija u konačnici ispostavljaju apsolutno suprotno.

Cipele

Obuća je vrlo važan dio garderobe. Glavno pravilo: cipele ili čizme trebaju biti čiste. O tome kako izgledaju cipele s jakim seksom, ne samo da žene ne obratiti pozornost.

Nedostaju čizme mogu se nositi samo u određenim slučajevima. Za sastanke s poslovnim partnerima i datira više antilop ili mat kože.

Zapamtite da cipele moraju odgovarati boji kostim.

Poslovni razgovor

Određena hijerarhija uvijek se uzima u obzir u poslovanju: razlike između podova su blago izbrisane na ovom području. Na vratima i na ulazu u dizalo morate preskočiti glavu naprijed. Bez obzira na to je li dama ili čovjek. Što se tiče pozdrava: podređeni moraju pozdraviti prvi.

Poslovna osoba treba imati posjetnicu. Ako komunicirate s potencijalnim partnerom, mnogo solidnijim i prikladnijim da vam vrate posjetnicu nego tražiti papir kako biste napisali telefonski broj.

Na ovoj kartici ne bi trebali biti dodatni podaci, ukrasni elementi. Vrlo je važno za najvažnije informacije: ovo je telefonski broj, položaj, naziv tvrtke, prezime, ime.

Na poslovne sastanke morate se unaprijed pripremiti. Preporuča se unaprijed brinuti o kompilaciji malog upitnika: tako da možete podržati poslovni reputaciju, uštedjeti vrijeme (sugovornik i vlastiti).

Kada komunicirate s poslovnim partnerom, treba se ponašati dobronamjerno. Možete koristiti rukovanje (bez obzira na to tko komunicirate s muškarcem ili sa ženom). Možete izraziti mogući pristanak pomoću laganog čvorova.

Kultura u restoranu

Izbor prikladne odjeće za restoran ovisi o razini ustanove, osobe koje idu tamo, razlog za posjet:

 1. Ako idete na sastanak, možete nositi običan klasični odijelo (u ovom slučaju dopušteno je bez kravate).
 2. Ako govorimo o svečanom banketu, morat ćete pripremiti smoking ili frakturu.

Restoran mora zapamtiti osnovna pravila koja se odnose na pribor za jelo:

 • Ne podižete pad ubrus ili uređaj. Vraćajući ženu što je pala, čovjek će pokazati samo da ne zna za pravila. Morate nazvati konobara i pitati mu novi ubrus ili drugi uređaj.
 • Ne može se koristiti u restoranu za zube, čak i ako stoje na stolu.

Novi gost mora biti pohlepan (treba ga donijeti). Pozdrav s drugim čovjekom slijedi rukovanje. Ako dolazi fer seks, trebate joj pomoći da sjedne, preselio se na ovu stolicu za ovo.

U odnosu na žene

Kada komunicirate s dame, gospodin mora zapamtiti glavna pravila:

 • U društvu je prihvaćeno da bi dama trebala ići na desnu stranu. Ispostavilo se da čovjek treba nastojati otići u lijevo od nje. Samo predstavnici snažnog spola povezane s vojnom sferi idu na desno od dame: tako da mogu biti počašćeni.
 • Ako je dama skliznula ili posrnula, podržite je za laktu. Međutim, samo ona može odlučiti hoće li vas odvesti pri ruci.
 • Ne smijete pušiti u prisutnosti poštenog spola, dok se ne dopusti.
 • Na izlazu i ulazu trebate otvoriti vrata žene. Čovjek mora preskočiti damu naprijed.
 • Potrebno je zaštititi ženu, spustiti se s stepenica ili se penjati.
 • Na izlazu dizala, gospodin propusti prekrasan seksualni predstavnik naprijed, ali tamo dolazi tamo.
 • Čovjek bi trebao napustiti auto. Tada ćete morati dobiti oko automobila i otvoriti vrata kako bi pomogli dama da izađe. Ako su i žena i muškarac putnici, moraju biti na stražnjem sjedalu. Prvo bi trebao dobiti damu, a zatim njezina satelitska sjedišta.

 • Gospodin mora pomoći dami da puca u gornju odjeću, kao i služe kad žena napusti sobu.
 • Ako pravedan seks stoji, ne smijete sjesti (uključujući javni prijevoz).
 • Ne bih trebao zakasniti na sastanak s ženom. Trebate pokušati doći unaprijed, jer ga kašnjenje čovjeka može staviti u neugodan položaj. Ako se dogodi nepredviđena situacija, morat ćete upozoriti o tome i ispričati se.
 • Dame trebaju pomoći nositi velike torbe, teške predmete. Obično se ne odnosi na pluća, ženske torbe.
 • U muškim tvrtkama treba izbjegavati iskrene razgovore o ženama.
 • Tijekom razgovora, predstavnik snažnog poda ne smije držati ruke u džepovima, staviti ih na prsima.

Javna mjesta

Ako želite upoznati damu na javnom mjestu (u trgovini, na ulici), zapamtite što je dopušteno, ali samo ako imate dobar razlog za takav korak. Mali oblici prekrasnog seksa kao besmislen “pokupi”: obično se takvo ponašanje smatra sramnim za djevojčice.

Nemojte natapati ženu, nemojte ga povući preko rukava. Prije razgovora trebate postaviti dopuštenje. Recite nam zašto želite komunicirati. Određena komplimentom će također pomoći napraviti dobar dojam, ali treba imati na umu da on ne bi trebao biti povezan s vulgarnosti.

Čak i ako želite saznati više o nepoznatom djevojkom i odmah, ne morate početi sa pitanje u vezi s njegovom bračnom statusu. Predloži damu da ga potrošiti malo, pokušati vezati lagani i opušten razgovor. Ako žena ne želi dati broj telefona, pitati da li ona ima želju kontaktu na drugi način – na primjer, putem društvenih mreža.

Zapamtite glavni pravilo: što je nemoguće nametnuti, ako djevojka ne želi komunicirati.

Dodatne preporuke

Ima puno dobrih tonskih pravila, ali treba imati na umu da je prirodni ulogu imaju. Ne naprezati, pokušavajući ispuniti etičke ponašanja: ponašati što je moguće više. Na taj način možete organizirati ljude na sebe. Netko se može činiti da su pravila dobrog tona i prirodnosti nespojive, ali to nije. Trebate ih samo zapamtiti, naučiti koristiti, a onda će sve biti učinjeno po sebi.

Zapamtite da će vam i najjednostavnija pravila pomoći da osvoji mjesto u društvu i osvojiti srce gospođice. Pravi gospoda koji znaju što su kultura i dobri maniri rijetki, ali u isto vrijeme i dalje su vrlo cijenjeni.

Više o pravilima muške etikete, pogledajte sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: