Sve o ljepoti i mladih mantre

Sve o ljepoti i mladih mantre

Tibetanska filozofija uključuje Jedinstvena molitva od pomlađivanja Vede – Mantra. Može povećati radnju ne samo u okviru posebnih ritualnih rituala, već i za “zaraditi”. Koristi se za urote vode i kozmetičkih lijekova. Ostanimo u detaljima o nijansama ove molitve (mantre).

Osobine

Molitva praksa na istoku zauzima posebno mjesto. Mantra – To je izravna privlačnost raznih božanstava (drevnih bogova), njihove pohvale, kao i želje, zahvalnost, priče o najdubljim, zahtjevima. Za razliku od kršćana, te molitve zvuče malo čudno (može se činiti kao prosječna osoba) i sastoji se od skupa nepostojećih (nepoznatih) riječi. Zapravo, zvukovi su tako odabrani tako da se osoba može identificirati s određenom energijom i vibracijama.

Sve je usmjereno na činjenicu da je osoba tijekom čitanja postala suglasnost s svemirom za koje, kao što znamo, sve je moguće. Tako Praksa čitanja Mantras vodi osobu na činjenicu da mu ne postoji ništa nemoguće. Ako prevedite s sanskrt, “mantra” znači “oslobođenje uma”, “zaštita”.

Nastavnici govore o promjenama tijela čak i na staničnoj razini tijekom redovnog slušanja i čitanja mantre. Ljudska energetska ljuska je tanka i lako utječe na tijelo, kao materijalnu tvar, reagira mnogo dulje. Na primjer, bolest zbog starog uvrijeđenog uvrijeđenog na podsvjesnoj razini i fizički se manifestira samo kroz godine. Tako da se tijelo izliječi, također je potrebno vrijeme. Može se oduprijeti transformacijama, ali kao rezultat toga, pod utjecajem prakse, promjene se događaju. Mantre su duge i kratke, postoje oni koji su popraćeni posebnim obredima bez njih.

Ako se izgovaraju u hramovima, pročitajte kao napjev i predstavili javnost u transu. Ali kućna praksa ne znači.

Ako mantre mogu toliko utjecati na tijelo, onda je vjerojatnije da će više suptilnih ljudskih školjki imati blagotvoran učinak. Praktikanti istočne filozofije tvrde da mantre imaju učinak iscjeljivanja na sve sfere života.

Dakle, među ženskom popularnom ljepotom mantrom i mladim s tibetanskim tekstom, koji je sposoban pokrenuti poseban program pomlađivanja u čovjeku. Mnoge mantre su poznati na svijetu, ali Tibetan s kodiranim riječima i šifra su najpopularniji, čiji zvuk pomaže praktikantima “uhvatiti” željeni val i podesiti na njega.

Blagotvorni zvuk stvara jedinstvenu vibraciju u tijelu i uzrokuje posebnu državu za meditaciju. Kao rezultat toga, osoba osjeća unutarnji sklad, koji donosi uspjeh u liječenju. O Jačanje zdravlja žena i pokrenuti procese obnove u svom tijelu, to je zbog sljedećih postupaka:

  • vratiti normalan rad srca i desno ritmičku dah+
  • Ponavljanje svetih riječi „ukodirana” mozak za rad u tijelu određene promjene, u ovom slučaju proces pomlađivanja+
  • Oporavak metabolizma (metabolizam), što će utjecati na proces čišćenja tijela od kopča i smanjenje težine.

Mantre za pomlađivanje preporuča ne samo na žene. Oni se čitaju bez obzira na dob i spol. Oni pomažu akumulirati korisnu energiju iz unutarnjih skrivenih rezervi tijela i od prirode.

Tekstovi

“Mahammündjaya” – Tako se naziva jedna od najpopularnijih mantra pomlađivanja. To je vrlo moćna molitva za vječni mladost s ciljem pomlađivanja tijela i transformacije žene. Potrebno je izgovoriti sljedeću svetu frazu: “Om Yaajamah Pushtivardkhanam sugandhyam bandankan urvarukiva muksshaty Merritit”.

Ova mantra je pretežno čitanje ujutro, okrećući se prema istoku. Riječi se izgovaraju tek nakon potpunog opuštanja, prije nego što se morate riješiti svih nepotrebnih misli. Inače će djelovanje mantre biti minimalna. Općenito, prikazani tekst će pomoći u postizanju svakog predstavnika lijepog spola svog šarma, ljepote, mladih, za punjenje ženske energije i atraktivnosti, da postane zanimljivije za muškarce.

Da bi se postigla pomlađivanje cijelog tijela, glatke bore, normalizirajte rad unutarnjih organa i procesi tijela pomoći će sljedeći tekst: “Ram Aum Sriim Cilj SurAna Dyiai Schahaha”. Ponavlja se do 108 puta, u isto vrijeme drže 2 čaše vode.

Nakon čitanja, vode iz jednog posuda piće i zamrznute od drugog. Kocke leda trljaju tijela kasnije, koja se posebno moraju pomladiti. Praktičari kažu da ova mantra daje:

  • Poboljšava proizvodnju hormona sreće+
  • Ažurira različite sustave tijela+
  • Poboljšava cjelokupno zdravlje i aktivira procese pomlađivanja unutra.

Zahvaljujući takvoj molitvi, ne pojavljuje se samo pomlađivanje tijela, već i dušu. Svete riječi teksta pomoći će u postizanju iskrene ravnoteže, harmonije, osjećaju vlastitu snagu i ljepotu.

Tu je mantra za mršavljenje: “Gate Gate Poro Vrata Poro som Gate Bodhi Swaha”.

Tako da to daje rezultat, potrebno je Poštujte sljedeća pravila:

  • Postoji umjerena količina hrane+
  • Pročitajte ove riječi redovito+
  • vjeruju u vrlinu tih linija.

Preporučiti da počnete čitati ovu molitvu na svoj rođendan i izdržati takve prakse u roku od dva mjeseca.

Da bi privukli muškarce, stjecanje harmonije i ženstvenosti, žene su dane još jednu mantru: “San Siai Nah Pai Tun Dow”. Vibracije izgovaranih zvukova čine takvu snažnu auru oko tog potiska za štetnu hranu, želju prejesti. Programiranje tijela da se riješi dodatnih kilograma i pretvorite ih u energiju za provođenje aktivnog načina života i sporta. Napitak i sklad u duši vrlo brzo, ako slijedite sva pravila čitanja.

Kada čitate?

Izgovarati mantre za uljepšavanje, pomlađivanje i šarma, morate nekoliko puta, poželjno je da je broj čitanja bio je više od tri (simbolizira jedinstvo božanstva) ili sedam (magični broj svemira). Ali Najbolje od svih svetih fraza će raditi ako se ponavlja 108 puta. A najbolje vrijeme za njihovo djelovanje je ujutro i navečer.

U jutarnjim satima, trenirao mantre potrebi tijekom vježbanja, dok vježbanje, a navečer – prije odlaska u krevet. Da li je to što je potrebno svaki dan za dugo vremena za najmanje dva mjeseca.

Smatra se da mantre mladosti i ljepote su vrlo moćna, samo morate iskreno vjeruje u njih.

Pravila čitanja

Morate odabrati mantru prema vašim potrebama. Poželjno je da je izvor odakle dolazi riječi će biti testirani. Prijevod nije potreban jer je takva molitva zvuk, a ne na mjestu. Zatim morate odlučiti na mjestu, najbolje je ponovno prikupiti. Možete sjesti ili leći, opustiti se i pustiti sve misli. Prije čitanja trebaju biti i tri duboka udisaja i izdisajte isto vrijeme. Pročitajte ili slušajte mantre, ponavljajući o sebi, trebate barem tri puta, a onda bilo koji broj puta, koji je podijeljen s 3, ili svih 108 puta.

Ponekad je određeni broj naveden za određene tekstove – tada slijedite ove preporuke. Neki izgovaraju mantre o sebi ili ih slušaju bez da su u meditativnom stanju: u transportu, na cesti, u teškoj situaciji i uvjeravam da rezultat također ima. Ali tibetanska praksa se još uvijek gradi na potpunom opuštanju i ometanju stranih pitanja. Ne znajući sanskrt, možete slušati mantru u čijem izvršenju razumjeti kakav naglasak. Čitati u toj intonaciji i tako glasno kao što ćete biti ugodno.

U idealnom slučaju, morate čuti vaš glas na razini tišine, ali možete izgovoriti tekst i sebe. Neki učitelji istočne filozofije nude svoje učenike na početku prakse za čitanje i molitvu pod zvukovima mantre, koji proizlaze iz svetog čovjeka. Na taj način možete brže fokusirati, postati jedan i postići željeno stanje za izgovor molitve. Koliko dugo za čitanje mantre ovisi o tome koliko je pisano u svakom slučaju, ali za postizanje ciljeva to učinite najmanje tri tjedna.

Dobar rezultat daje praksu čitanja za 40-60 dana bez prekida. Ako barem dan nedostaje, brojanje počinje ponovno. Tijekom takve meditacije morate imati dobro zdravlje, raspoloženje i samo pozitivne misli. Ostavite bijes, prekršaj, ljutnju i iritaciju izvan područja prakse i nakon toga, morate pokušati od njih samo pozitivan stav, vjera će promijeniti vaš unutarnji svijet kako bi se rezultat, vratit će harmoniju i ljepotu duše i hoće također dati fizičku snagu i doprinosi vašoj transformaciji.

Kako ojačati akciju?

Ubrzajte postupke pomlađivanja mogu se redovito uključiti u jogu i vedsku praksu čitanja molitve. Joga će pomoći da se opustite i doprinosi boljem procesu prodiranja u zvučne kodove svetih riječi unutar osobe. Duhovni samorazvoj – Ovo je ono što trebate učiniti. Pokušajte pronaći korisno zanimanje (hobiji) za sebe, riješite se svih negativnih navika: prejedanje, pušenje, alkohol, i tako dalje. Donijeti pravi način života, platiti dovoljno vremena za odmor i spavanje.

U večernjim satima djelovanje molitve će se povećati ako ga je izgovoreno na zalazak sunca. Općenito, svete riječi će bolje funkcionirati ako se suoče s njim na istoku. Potrebno je jasno izgovoriti slova, izgovoriti zvukove bez iritacije i nelagode. Dodajte nešto u svoju svetu mantru – može uzrokovati obrnuti rezultat.

Tekstovi za pomlađivanje i ljepotu korisne za izgovaranje svijeća na plamenu ili gledajući u proljetnu čistu vodu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: