Karakteristike i kompatibilnost žene Jarac rođene u godini štakora

Karakteristike i kompatibilnost žene Jarac rođene u godini štakora

Od svih 12 zodijačkih varijanti štakora samo su žene rođene pod znakom Jarca, imaju takva suzdržanost i oprez. Zauzvrat, među CapCorgovom, odlikuje hladnom temperamentom, štakori su najkamjenjiviji i prijateljski.

Karakterističan

Žena Jarac-Rat – jedna od najstabilnijih i svjetskijih priroda. Obično, takva astrološka kombinacija daje ljudima ravnotežu, osjetljivost na raspoloženja drugih i poslastica. Oni se hrabro upoznaju s najrazličitijim ljudima i mogu podržati dobre odnose s njima, ali malo se može nazvati istinski voljenima, jer su vrlo cijenjeni za stvarno prijateljstvo. Isto se može reći o njihovom ponašanju s predstavnicima suprotnog spola. Ova žena teži stabilnim, snažnim odnosima koji će trajati svoj život.

Budući da je djetinjstvo, Baby Capricorn štakor ozbiljan i uredan. Obično u svojoj kutiji s igračkama vladaju naredbu, koliko je to moguće u ovoj dobi. I kad ode u školu, onda je pohvaljena za krajolik i točnost. Djevojka voli postaviti sve na svojim mjestima: ručke, bilježnice, dnevnik. U isto vrijeme, to je pomalo zahtjevno na drugim momcima i, štoviše, preuzimanja: neće biti prijatelji sa svim kolegama, ali će izabrati jednu ili dvije djevojke.

MingGim, djevojka Jarac štakora obično cvjeta da primijećuju okolnost. Zahvaljujući lijepom izgledu, to jednostavno ima druge ljude i dobije cijelu vojsku obožavatelja. Šarmantan Capricorn štakor ima mnogo prijatelja i prijateljica. Ima živi um koji joj omogućuje da fino osjeti situaciju, i ako je potrebno, i napraviti kompromise.

Oni znaju čitati informacije o ljudima po svom izgledu. Budući da su dobri psiholozi, fleksibilni kapiškinski štakori znaju kako organizirati sugovornika. Da bi se bolje prilagodio, kopiraju ponašanje, stavljaju “maske”, pogodne za određenu situaciju, u svakom pogledu. Oni su obično zadovoljni vlastitim izgledom, jer znaju koliko se profitabilno predstaviti čak iu prisutnosti nesavršenosti. Takve žene su lako naučiti nešto novo: Visoka erudicija pomaže im da se ulaze u višim krugovima društva i sjaj u sekularnim događajima.

Što štakori štakora ne vole riskirati. Ako nešto ne pođe u skladu s planom, onda su uznemireni, ali ne padaju u duh. Kada život izazove, oni dobivaju priliku da se ponovno testiraju i dokažu sve svoje talente i sposobnosti.

Na poslu

Sa svim šarmom, ova djevojka nije sklon da se okrene oblaka i da se potapaju iluzija. Stavljajući cilj, naša heroina kompetentno stavlja prioritete i kreće se naprijed. Općenito, žena Jarac štakora može se reći da ona planira svoj život. To se odnosi ne samo na osobne odnose, nego i profesionalnu sferu. Socijalnost, znatiželja i želja da budete u svemu što joj je lako ući u bilo koji posao i krenuti na servisne stepenice. Doprinosi tome i razvijena intuicijom prirode.

Ova znatiželjna priroda je dobro pogodna za rad u vezi s analitikom i izračunima. Jarac štakori mogu rasti u službi i dobiti mjesto šefa. Ali kreativna aktivnost nije jako blizu.

Materijalna dobrobit za te žene ne igraju posljednju ulogu, ali ne moraju dati svu snagu da to postignu. Sretno i sposobnost da lako hodate kroz život omogućuju vam da postignete uspjeh bez napora Titanic. Često djevojka Jarac, rođena u godini štakora, već u djetinjstvu zna tko bi željela biti kada raste.

Pouzdano kreće na uslužnim stubištem, ona rado pomaže u zapošljavanju svojih najmilijih, jer se u njihovom društvu osjeća uistinu ugodno i samouvjereno.

Zaljubljen

U ljubavi, štakori štakora nisu skloni emocionalnim naletima. Njihovi romani nisu previše stupljeni, ali su prisutni, doista, duboki osjećaji. Može se osramotiti ljude koji su navikli na aktivnu demonstraciju osjećaja od žena i ljubavi kada “brazilske strasti” kuhati oko njih. Samo Jarac štakor nije spreman žuriti u bazen s glavom na prvim znakovima ljubavi, prije svega, ona nastoji istražiti svog partnera u svakom pogledu: obrazovanje, socijalni status, obiteljske kvalitete, pristojnosti, sposobnost komunikacije. Ovaj pristup je prilično opravdan za žene koje žele oženiti jednom zauvijek.

Važna prednost u odnosu s njom može se nazvati odsustvom skandala i glasnih scena ljubomore. Za zagrijavanje odnosa s emocijama ne u njezinu stilu. Žena će se ponašati s dostojanstvom čak iu najuglednijim situacijama. Ali, kao atraktivna i samouvjerena dama, Jarac štakor neće tolerirati stalne promjene i jednostavno pronaći prikladniji partner.

Budući da je Jarac štakor vrlo zahtjevan, neće dopustiti da joj čovjek cvjeta. Odabrani, skloni štetnim navikama ili nema ciljeva u životu, najvjerojatnije će odbiti našu heroinu na početku datiranja. Ova žena želi vidjeti partnera pored njega koji ispunjava sve zahtjeve ozbiljnog Jarca.

Da bi osvojili srce Jarac – Jarac, snažan seksualni predstavnik trebao bi se pokazati snažnom osobom koja može donositi odluke, a ponekad i zamijeniti snažno rame njegovog pratioca.

Iako naša heroina i ne obično objesiti svoje probleme na drugima, važno je da osjeća da postoji jak čovjek koji će štititi i, ako je potrebno, reći će svoju težinu riječ.

U obitelji

Obično žene kao što su Jarac – Jarac ne pate od nedostatka pažnje, budući muž se jednostavno nalazi na putu, nakon čega se sudbonosni sastanak završava s brakom. Ove mlade dame imaju tendenciju da se rano komuniciraju u Uzami Gimenti, a bračna unija je skladna i sretna. Ako okolnosti razvijaju, tako da je u pitanju opet, ovaj put je Jarac štakor će izabrati muža više misli. Žena će procijeniti ne samo glavni glavni odnos prema sebi, ali i svojoj djeci koja u prvom redu.

Ni u vrlo mladoj dobi, žena Jarac-Rat privlači ljude u dječjoj neposrednosti, topline i sposobnost da se ne zauzmu svoje probleme na druge. Ne previše burna temperamenta ona kompenzira željom stvaranja koherentnog za bračnog druga. Ove dame učiniti sve da požuri kući svaki put, jer uvijek će vladati udobnost i toplu atmosferu. Sposobnosti uma pomaže ove dame postati pravi „borbeni djevojka” za muža, koji je uvijek sluša i dati savjet.

Kompatibilnost

Za stabilnim vezama, ova žena je važno da je čovjek stvarno stalo do nje. Ovo je čovjek-a rak koji voli i cijeni povjerenje i nježnu komunikaciju sa svojom “polovicom”. Još jedna uspješna opcija za bračnu unija – Djevica. On će u nju staviti samopouzdanje i podučavati biti namjerno. Dobar rat s muškarcima. Dakle, da je stvarno skladno, oba partnera moraju naučiti biti manje tvrdoglava i slušaju glas partnera.

Njezini odnosi s Bikom ili LVomom bit će dobro opisani, glavna stvar je da je čovjek lagano govorio o svojoj žudnji za neovisnosti i slobodi. Astrolozi se također preporuča da pogledaju ribu, to je čovjek koji ostaje u stvarnosti, ponekad može očarati partnera s snovima i natjerati se da se raduje u životu.

Previše tvrdoglav za Jame Dame će biti Aries. Vjerojatno neće moći pregovarati i inzistirati svaki put na njihovom.

Blizanci i vage nisu prikladni za ženu-Jarcu za dugu vezu zbog previše lakog odnosa prema stvarima koje su joj važne.

Među predstavnicima istočnog horoskopa, treba se smatrati štakorima, zmajevima, tigrovima i zmijama. Srednja kompatibilnost imat će obiteljske odnose s zec (mačka). Najmanje, prema astrolozima, ova žena će stati konju, penis i psa.

Žena Jarac-Rat mirna i istovremeno uspješna u životu. Privlačna je za predstavnike suprotnog spola i zna što želi u životu. Osvojiti ga, potencijalni partner je važan za prikaz istinski muških svojstava: povjerenje i brigu. Za nju je važnije od napornog prepoznavanja u ljubavi pod mjesecom i slatkim snovima. Ako će odnos biti stvarno uspješan i dovesti do stvaranja obitelji, onda će muškarac dobiti brižnu ženu u Jarac štakoru, dobru majku i istovremeno uspješnu ženu u jednoj osobi.

Pročitajte više o ženi Jarca ćete naučiti iz sljedećeg videozapisa.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: