Što i kako najbolje hraniti ANSISTER?

Što i kako najbolje hraniti ANSISTER?

Život u akvariju se distribuira na različitim razinama. Postoje stvorenja koja žive u blizini površine u gornjem sloju vode. Većina dekorativnih riba preferira da zauzme srednji kat, povremeno se uzdižu na površinu ili se spušta do donjih slojeva. I, naravno, postoje stanovnici najniže, donje razine. Među stanovnicima dna akvarija označeno je svijetlom točkom, malom lijepom Anzterom Riblje pametan, savjesni sanitara podvodnog svijeta.

Prikladna hrana

Plavi Cattomici-Ansister – Vrlo nepretenciozna svejedi, koja je drago da sadrže iskusne vodenike i lako se nose sa svojim sadržajem.

Posjedovanje ispuštenog tijela oblika u obliku kapi, prekrivena koštanim pločama, i kružnom usisnom šalicom, hvata dno, krajolik, staklo i lišće podvodnih biljaka, čišćenje od smeća i alge. Ali iako ansisteri jedu sve što možete jesti, akvarist se mora zbrinuti O pravilnoj prehrani Ogmica tako da riba može živjeti dug, pun život.

Stavljanje sredstava za čišćenje riba s algama, ali broj ove vegetacije koja postoji u akvariju, bez dodatnog hranjenja, često uzrokuje da se anuzija od gladi i pop do površine u potrazi za hranom.

Stoga, znanja ljudi koji se brinu o zdravlju svih stanovnika prostorije spremnika, Savjetuju vam da hranite kolicima kotrljanja, koristeći feedove koji sadrže potrebne tvari.

Prioritet u izborniku Omomics dan je povrtnjacima. Temelj ration – alge, nakon čega slijedi mrkve, tikvice, zelene salate i špina. Ribolov jako puno krastavac. Možete dati Oshparta Dandelion zelenilo, komadići bundeve, listovi kupusa, zeleni grašak, pa čak i male pruge zvona.

Osim meke vegetacijske hrane, potrebni su kopululoze i lignin. Te tvari pomažu ribama bolje probaviti jedu.

Kao izvor celuloze, moguće je da koristite vjeverice iz masivnog drva, kupljene u trgovinama za kućne ljubimce ili pronađena u šumi. Pa, ako ste pronašli odgovarajući cogin na dnu spremnika. To će već biti impregniran s vodom i neće plutati nakon uranjanja na dnu akvarija. Odabrani komad drveta treba da se pripremi za korištenje, Dostava u blago slanoj vodi.

Smetnje anchistrics i live feed, dajući prednost Cijevi, Artemia i moljac. No, to ne bi trebao biti značajan dio prehrane, kao Somick se može pridružiti i umrijeti.

Ako nemate priliku pripremiti riblju hranu sami, onda možete koristiti gotove hranjenje dizajniran posebno za soms. Proizveden hrane u obliku pilula, pahuljice ili granula koje se brzo padaju na dno. To feed već sadrži sve potrebne vitamine i minerale, omogućujući vam da spremite vrijeme potrebno za hranjenje. Prema mišljenjima vlasnika, bolje je koristiti gotovu hranu takvih tvrtki kao Tetra i seru.

Temeljna pravila

Feed Ansister je jednostavan, ali važno je pridržavati se nekih pravila hranjenja.

 • Sva hrana za compreppling treba biti na dnu, jer je to donje ribe.
 • Dijelovi biljaka prije hranjenja morate pljunuti s kipućom vodom da uništimo mikrobe i omekšavanje gornje tvrde kore.
 • Tako da komadi bilja ne plutaju, udaraju se na utikač ili se pričvršćuju na bilo koji dizajn utega. Unselecheveni ostaci se uklanjaju.
 • Iako je kod kuće Somik je svejedi, to ne znači da će sakriti trule ostatke hrane drugih riba, kao i njihovih sredstava za život.
 • Pažljivo se prati ponašanje “lijepljenja”, ako riba počne emblicirati žive lišće vodenih biljaka, to znači da nema hrane, a ona gladuje.
 • Ansister lako struganjem sa zidova akvarija zelenog mekanog alge, ali s „crnom bradom” ili Vijetnama, cathomik neće nositi, jer je vrlo teška i ne popustiti do zuba. S ovim algama, a ne svaki metalni rub može nositi.
 • Omjer biljne i životinjske hrane bi trebala biti 4 na 1, odnosno 80% su biljke, a 20% – sve ostalo.
 • Vi ne bi trebali prijeći ribu, izlijevanje hranu u nepotrebnim količinama, budući da nije odabrano komada će početi propadati i zagađuju okoliš. Procijenjena s trulim ostacima tvari dovesti do trovanja i smrti životinja.
 • Od velikog broja proteina hrane u Somika se može dogoditi iz želuca, pogotovo ako naiđete veliki broj krvnih purles u akvariju. Somomik rado love tu literaturu, joj sisa iz skloništa. Dakle, bolje je dati proteina hrane u smrznutom obliku.
 • I također se riba savršeno osjećaju s mješovitim hranjenjem, kada je završena hrana razrijeđena s prirodnim aditivima. Glavna stvar je da je prehrana puna i raznolika, a tada će ansisteri ne samo dugo živjeti, već i umnožiti.

Hranjenje malkovljem

Ako se pridržavate svih uvjeta pritvora i hranjenja odraslih riba, s vremenom možete stajati na tome kako i od hranjenja prženja tih slatkih i korisnih riba.

O zdravlju budućeg potomaka potrebno je da se pobrinete unaprijed. Stoga, iskusni vodenici savjetuju Riba se pripremaju u zasebnu akvariju i povećati udio proteinske hrane do polovice volumena prehrane. Feed je bolje dati U smrznutoj državi. Od biljnih feedova su prikladni Komadići krastavac, tikvice, bundeve, šparoge i paprike.

Ženka sadrži u mrijesta samo dok kavijar neće biti odgođen. U budućnosti se vraća u cjelokupni akvarij, a mužjak, gnojivši kavijar na kavijar, nastavlja se brinuti za gnijezdo, nitko ne potječe na njezin teritoriju. Čak i pokušaj uklanjanja upletenih dijelova hrane, uzrokuje mu najjače uzbuđenje.

Starenje ikona traje oko tjedan dana. Sve to vrijeme, muškarac ne napušta gnijezdo. Nakon izleganja ličinke, otac ih brine dva dana, sve dok Malas ne počne sami. Nakon toga, otac se vraća u ukupni akvarij, a fokeli počinju davati posebnu hranu.

U prvim danima, djeca neće biti zainteresirana za hranu, ali treći dan mogu dati svježi krastavac u prašini. I također mogu dati posebnu suhu hranu.

Kada će mali ansisteri odrasti, počinju nuditi male komadiće povrća, mršteći se na utikaču. Može biti 2 puta tjedno kako bi se odrekao lišća salate 2 puta.

Što stariji djeca postaju, veći volumen zahtijeva životnu sposobnost, Stoga, tjedan dana nakon izleganja prženja, morate se preseliti na prostraniji akvarij, na dnu od kojih trebate staviti mangrove ili komad vinove loze.

Održavanje mrvica Možete dodati malu hranu za proteine, razne izbornika whim nekoliko puta tjedno.

Kao dnevno hranjenje, možete koristiti gotove tablete za hranu. Mali dijelovi malih toddlera, ali često.

Koristeći ove jednostavne tehnike, možete rasti zdravu i lijepu ribu, čija će se dijeta malo promijeniti.

Hranjenje odrasle ribe

Odrasli stanovnici u cjelokupnom akvariju pokreću se algama koji se formiraju na staklu i ukrasima, vrijedne ih. Ali ne samo da je to uključeno u njihovu prehranu. Može li Anzistrussee pokupiti na dnu komada hrane koje se bacaju druge ribe.

Trebalo bi biti poznato da gotova hrana koja sadrži veliku količinu suhih algi može uzrokovati ribarstvo abdomena.

Tako da se to ne dogodi, Važno je promatrati standarde hranjenja, ne dopuštajući ribi prejesti.

  Preklopite ribe ne smanjuju njihovu aktivnost, nastavljajući aktivno čistiti akvarij, tako da ih nemojte držati u gladnom tijelu. Neka se riba dobro hrani i raznoliko, onda se možete diviti ova prekrasna zanimljiva stvorenja dugo vremena.

  Video poruka o ansisterima može se vidjeti u nastavku.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: