Raznovrsnost Flasora

Raznovrsnost Flasora

Pronađite prikladnu hranu za kućne ljubimce nije tako lako, jer tržište nudi širok raspon proizvoda, koji ima vlastite karakteristike i karakteristike. Među raznolikošću hrane za pse i mačke, posebnu pozornost treba posvetiti francuskom marku Atarzora, koji je već uspio steći povjerenje i priznanje među vlasnicima četveronožnih nogu. Tvrtka nudi mnoge verzije hrane, pa svatko može pronaći nešto prikladno za kućnog ljubimca.

Prednosti i nedostatci

Francuski feedovi Francuza su u velikoj potražnji za više razloga. Prije nego što počnete se upoznati s asortimanom, trebali biste saznati sve značajke proizvoda, njegovih prednosti i mana, koji su gotovo u svakoj krmi. Glavna prednost koja je važna je apsolutno za svakog vlasnika kuće pravi meso u sastavu i odsutnosti offal. Tvrtka koristi prirodne sastojke, tako da ne možete brinuti o zdravoj prehrani. Mnogi privlače bogat izbor feed za kućne ljubimce, koji su vrijedni sadržavanja na prehrani, u rasponu se nude u hrani za bemeriranje.

U kompoziciji nećete naći nikakve sintetičke boje i konzervanse, što znači da su proizvodi u potpunosti sigurni za četveronožne.

Što se tiče nedostataka koji nisu lišeni hrane, oni su da proizvođač ne ukazuje na postotak omjer sastojaka. Proizvodi nisu tako lako pronaći, ne prikazuje se u svakoj trgovini za kućne ljubimce, tako da morate pokušati napuniti rezerve za vašeg ljubimca. Minusi su beznačajni, ali važno je uzeti u obzir obilježja životinje, jer alergijska reakcija može biti na određenim sastojcima, pa se preporučuje za degustaciju za razumijevanje koje je hrana prikladna za vaš omiljeni.

Glavni izvori proteina su prirodni janjeti meso, ptice, kao i riba. Otac je pun probiotika, stoga doprinosi razvoju tijela. Mjesta proizvođača nudi bogat izbor za mačke i pse različitih pasmina i veličina, zbog čega su proizvodi traženi na tržištu. FATAZOR može pronaći patke masti, bez koje je nemoguće učiniti, jer sadrži korisne kiseline, vitamine i antioksidanse. Zbog mineralne kompozicije, kiselost se smanjuje, što je prevencija mnogih bolesti. Da bi se poboljšao miris, proizvođač bira isključivo prirodne okuse i konzervanse, nema boja u krmi. Hrana, kao dio od kojih jede kukuruz i druge žitarice, potrebno je pažljivo dati, budući da u nekim životinjama uzrokuju alergijsku reakciju i domaće utječe na osjetljivu digestiju.

Pregled mačaka i mačke

Da biste pokupili visoku kvalitetu hrane za vašeg ljubimca, morate se upoznati s rasponom tvrtke. Suhi kompletni proizvodi se proizvode za mačiće, u sastavu od kojih prirodni sastojci. Ušijena hrana prikazana su u tri pravila. Za dnevnu potrošnju možete obratiti pozornost na čisti život za mačke, koji je pogodan za odrasle mačke. Ako je potreban zdravstveni problem, ili oporavak nakon dugotrajnog liječenja, tvrtka je razvila zaštitu hrane. Za očuvanje svih korisnih elemenata i vitamina, razvijena je serija Croctail, u kojoj je razvijen veliki sadržaj probiotika i biološki aktivnih tvari.

Sastojci Čisti život za mačke Prirodno podrijetlo, postoji riba s mesom, povećavajući prehrambenu vrijednost hrane za životinje, antioksidansi i bez žitarica. Takva prehrana je pogodna za gotovo sve mačke, čak i kod osjetljivog želuca, imunitet će biti jak, glad je potonuo, a ljubav će ostati zadovoljna. Sterilizirane životinje često doživljavaju veliki stres nakon operacije, tako da se sklonosti okusa mogu promijeniti, što znači da je možda morati tražiti nešto novo. Francuska tvrtka je pobrinula se za to i oslobodio niz čistih životnih mačaka steriliziranih, koji je čak i pogodan za mlade mačke, a ovdje za životinje starijih od 8 godina namijenjeni su čisti život mačaka sterilizirana 8+.

Proizvodi za pse

Proizvođač stanazora razvio je zasebnu kategoriju hrane za pse, u kojima možete pronaći ravnalo za velike i male pasmine, kao i zasebnu moć štenaca. Veliki paketi se nude u težini od 20 kg, što bi trebalo biti dovoljno za dugo vremena, ovisno o veličini četveronožnog prijatelja.

Jedan od najpopularnijih linija hrane za pse je prestiž, u kojem proizvođač koristi 12 recepata. U ovoj kategoriji postoji hrana za bilo koji kućni ljubimci, svaki proizvod ima vlastitu konzolu. Na primjer, ovisno o dobi – štene, odrasli, stariji i od veličine ljubimca – mini, maxi.

Da biste stvorili hranu, čak i kalorijske potrebe uzimaju se u obzir ako ste posadili vaše kućne ljubimce na prehranu, bolje je odabrati prestižnu svjetlost, u slučaju kada težina ne dosegne, treba ga zaustaviti na aktivnoj.

Prestiž feed je idealan za pse sklone setu viška težine, a također odgovara ne samo za velike, već za male pasmine. Glavne prednosti serije uključuju sadržaj s niskim kalorijama zbog vlakana, ispravan omjer proteina za potporu mišićne mase i spriječiti taloženje masti. Kao dio postoje morske trave, koje osiguravaju pravilnu njegu zuba. Među sastojcima nalazi se mali sadržaj graška, pšenice, kukuruza, mesa peradi, vlakana graha i jabuka, kao i pulpa repa i ekstrakta biljaka. Hrana se nudi u snopovima 1, 3 i 8 kg. Mnogi vlasnici suočavaju se s osjetljivom probavom svojih pasa, posebno se odnosi na određenu kategoriju pasmina. Za njih su razvijene tri vrste osjetljivih na ljepotu. Izbor se nudi janjetina s rižom, lososom i peraškom mesom, bez žita koji može uzrokovati poremećaj želuca.

Za odrasle

Elitna kategorija je u velikoj potražnji među rasadnicima, hranjenje u velikim vrećicama. U vladaru možete brojati 11 varijanti uravnotežene prehrane. To su suha hrana, koja koristi dehidriranu piletinu i patke, jedu kukuruza i pšenice, kao i životinjske masti i jabuke vlakana. Unatoč činjenici da proizvođač ne ukazuje na postotak sebe, potrošači sami primijeti da kućni ljubimci vole takvu hranu, osim toga, pozitivno utječu na zdravlje, a to je najvažnija stvar.

Za štence

Treba napomenuti da za najmanji štenci koji su samo ekzokumentirani od majke, u elitnoj kategoriji postoje suhe mliječne mješavine. Mogu se koristiti čak i od prvih dana života – to je sisanje potpune hrane, ako prirodna laktacija nije dovoljna, ova opcija je najprikladnija.

Summing Up, treba napomenuti da je tvrtka, doista, pokušala stvoriti širok raspon uravnotežene prehrane, apsolutno za sve pse i mačke, bez obzira na veličine. Pasmina se uzima u obzir, osjetljivost i dob, što je jednako važno. Mnogi vlasnici primjećuju da francuski brand zaslužuje pohvalu, budući da su samo prirodni sastojci u sastavu, tako da je hrana prikladna gotovo uvijek.

Jedina stvar koju trebate uzeti u obzir kada prevodite kućnog ljubimca za novu hranu, potrebno je to učiniti postupno kako ne uzrokuje stres.

Hrana mora biti zasićena vitaminima i mineralima, da ne uključuje gluten i GMO, to su ovi parametri koji se repliciraju banazorski proizvodi.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: