Privatna kuća u selu snježni: dizajner Aleksandar Kuznjecov

Teške zavjese, tople boje, prirodno drvo… Ova kuća u surovoj zemlji prava je oaza topline i svjetlosti koja spašava svoje stanovnike od mraza.

Projekt interijera kuće Aleksandra Kuznetsova-sudionik natjecanja "Najbolji Interijer: seoska kuća, stan"

Teške zavjese, tople boje, prirodno drvo…

Rad dizajnera Aleksandra Kuznetsova na unutrašnjosti ove kuće od 450 četvornih metara. m dokazuje da nema klimatskih ograničenja za trenutne trendove. Umjerenost u korištenju elemenata koji kao da"traže"privlači pažnju u ovu sjevernu kuću. Malo je tepiha, nema krznenih dodataka, a drvena završna obrada primjenjuje se prilično nježno. Ali prostori se hrabro kombiniraju, i vodoravno i okomito: prozirni stakleni luster u obliku duge spirale visi na dva kata.

Teško je razlikovati jedan stil, međutim, neki se elementi koriste gotovo svugdje. To je bijela boja zidova, originalna završna obrada drveta u obliku pojedinačnih matrica, kombinacija konzervativnog kožnog namještaja i ultramodernog od najnovijih materijala.

Fotografije ureda za dom ne odražavaju uvijek karakter vlasnika, ali u ovom je slučaju jasno da radna soba nosi maksimalnu individualnost. Crno-bijele fotografije rodbine, prigodne diplome i oružje na zidovima, crna boja namještaja, tepih s kožnim elementima oblikovali su brutalnu, ali modernu sliku ureda, idealnu za svog vlasnika.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: