Klasika, feng shui i Provansa: 5 nalaza iz Kutuzovskog prospekta

Kako stvoriti moderan stan u klasičnom stilu, uzimajući u obzir istočnjačku mudrost-na primjeru projekta studija autorovog interijera "dizajn u kocki"

Boja, veličina, mjesto i oblik svakog predmeta utječu na Feng Shui stana i čine da se Chi energija kreće u određenom smjeru.

Rijedak slučaj u dizajnu interijera kada se arhitekti ne svađaju s Feng shuijem, već se prilikom stvaranja koncepta vode njegovim načelima.

Ovaj stan je 140 četvornih metara.m. na Kutuzovskom prospektu dizajnirao je studio autorovog interijera"dizajn u kocki" imajući na umu drevnu kinesku mudrost: oštri kutovi su izglađeni, a raspored namještaja ne ometa pravilno kretanje energije. Domaćica stana— mlada djevojka, preferira miran klasični stil s romantičnim provansalskim nagibom. Mirna shema boja djeluje umirujuće i pomaže u odvajanju od vreve metropole.

5 trikova koje treba ponoviti

Modni interijeri stanova

Interijer stana iz projekta koji je realizirao dizajner Interijer stana iz projekta koji je realizirala arhitektica Elena Ponomarenko Interijer stana iz projekta koji je realizirao arhitekt Vladimir Malashonk,

Čitaj više  Eklektična kuća-grad: dizajner Arsenij Leonovič
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: