Kako koristiti nijanse plave u interijeru: 5 inspirativnih primjera

Plavu boju često biraju ljudi s kreativnim nizom. Ima razne nijanse, uključujući tirkiz i akva-a teško ih je propustiti čak i u najblažim varijantama. Glavna stvar je odabrati pravu boju pratitelja koji će naglasiti njezinu boju.

Informacije o objektu. Dva apartmana: 2 i 3 sobe, ukupne površine 280 četvornih metara. m.

Vlasnici apartmana. Bračni par s troje djece.

Želje kupca. Prostran, udoban, funkcionalan stan za veliku obitelj.

Odluka dizajnera. U stanu nema jasnog stila, kako priznaje autor projekta. Ovdje možete pronaći znakove modernog eklekticizma i pojedine elemente art decoa. Rad na projektu nije dugo trajao, otprilike 4-5 mjeseci. Sva oprema, sanitarna oprema, pločice, svjetiljke odabrani su iz ekonomičnih serija, jer je proračun bio mali. Namještaj je rađen u Kijevu prema skicama s interneta. Kombinacija boja u stanu temeljila se na jednostavnoj ideji— napravite interijer u mekom neutralnom rasponu sa svijetlim akcentima boja. Prema mišljenju autora projekta i njegovih klijenata, ravnoteža boja pokazala se ne samo uspješnom, već i moderno izražajnom.

5 trikova koje treba ponoviti

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: