Savršena kuća 10: kreacija Kellie Hoppen

Poznata ruska dizajnerica interijera Varvara Zelenetska odabire projekte zapadnih kolega. I objašnjava zašto je ovu kuću spremna nazvati savršenom. U virtualnoj šetnji unutrašnjošću Barbara obraća pažnju na zanimljive detalje i tehnike koje treba uzeti u obzir. U ovom izdanju — sofisticirana crno-bijela i bež kuća.

Ovaj stan zauzima dvije etaže u staroj viktorijanskoj kući pored londonskog Covent Gardena. Interijere je dizajnirao Kraljičin ured britanskih dekoratera Kellie Hoppen.

Zašto savršen? Ovaj interijer nazvao sam"iskreno crno-bijelo". Budući da se pravilo jednobojnosti u njemu poštuje što je bolje moguće. U njemu praktički nema mrlja u boji. Ali postoji mnogo nijansi bež, sive, crne i tamno smeđe. A kad vas boja ne ometa, oblik je jasno vidljiv i ovdje je savršen. Ovaj je interijer suzdržan, ponekad čak i asketski, a ujedno je i višeznačan. Ovisno o osvjetljenju, može biti strogo kontrastna i meko respektabilna— tada se ovdje aktivnije igraju tople nijanse.

.

Ostali projekti stanova

Interijer stana iz projekta koji je realizirao arhitekt Mihail novinski Interijer stana iz projekta koji je realizirao arhitekt Dmitrij Antjušin Interijer stana iz projekta koji je realizirala dizajnerica-dekoraterka Ekaterina Kolegova

Čitaj više  9 stvari kojih je obično previše
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: