Internet-plastika

Visokotlačna plastika.

Tako se skraćeno naziva visokotlačna plastika-zodijak. Naziv odražava način izrade materijala: pritisne se pod pritiskom na podlogu od MDF-a ili iverice. Aktivno se koristi u oblogama radnih ploča & # 40; posebno u uredskom namještaju & # 41; i fasade kabinetskog namještaja.

A-plastika je heterogena: sastoji se od kraft papira impregniranog fenolnim termoplastičnim smolama i prednje površine prekrivene slojem takozvanog sloja ( papir s termički stvrdnjavajućom smolom ). Ulogu prednje površine može igrati furnir ili ukrasni papir. Listovi prešani pod visokim tlakom"sinterirani" i daju izražajan i vrlo izdržljiv materijal: otporan na kemijska i mehanička oštećenja, vlagu & # 40; ne iskrivljuje se & # 41; i svjetlost & # 40; ne blijedi & # 41;.

Plastika s prirodnim furnirom ima svoje posebno ime— Oberflex ( istoimena francuska tvrtka posjeduje patent za ovu tehnologiju & # 41;. Unatoč hirovima prirodnog drva, gotov materijal je nevjerojatno izdržljiv. Ne mrvi se tijekom rezanja, ne lomi se tijekom skladištenja i transporta, ne troši se, Otporan je na izravnu sunčevu svjetlost.

Postoje četiri vrste tekstura:

  • saten & # 40; prirodni mat efekt & # 41;
  • mat & # 40; prirodna boja drva & # 41;
  • reljefni & # 40; preneseno drveno zrno & # 41;
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: