Novosti u veljači u IKEA-i

Asortiman će sadržavati kolekcije u modernom stilu koje razlikuju elemente bloka boja, jednostavne oblike i eksperimente s materijalima.

Među novitetima:

  • Za malu djecu – nove kolekcije namještaja i Tekstila, kao i madraci za bebe.
  • Za kupaonicu – tuševi koji će vam pomoći smanjiti potrošnju vode i energije koja se troši na zagrijavanje.
  • Pribor – satovi s novim značajkama i proizvodi za čajanke i pauze za kavu.

BOURVIK stol

Stol dolazi u crvenoj i crnoj boji, a tu je i bijela u kombinaciji s oblogom od breze.

Ručka će vam omogućiti jednostavno pomicanje stola jednom rukom. Dizajnirajući ovaj model, dizajner Mikael Akselsson nastojao je stol učiniti što lakšim i pokretnijim. Na vrhu stola priloženog BURVIK stola nalaze se visoke stranice: pomicanjem stola nećete ispustiti predmete koji stoje na njemu na pod.

GRANBODOV set stolova

Stolovi se mogu koristiti kao tri odvojena bočna stola ili kao jedan dugi stolić za kavu. A izvrsni su i za male stanove, jer svi zajedno zauzimaju malo prostora. Imaju površinu otpornu na habanje, koju je lako održavati, a najmanji stol ima visoku stranu, pa je prikladno pohraniti razne sitnice na njega— na primjer, daljinski upravljač za TV.

Torrildov tepih

Dizajnerica svijetlog tepiha TORRILD s kratkim hrpama-Pauline Macado.

Navlaka je izrađena od prirodnih Rami vlakana, bez upotrebe kemijskih boja i izbjeljivača— što je omogućilo smanjenje potrošnje vode tijekom proizvodnog procesa.

Proizvodi za tuširanje BROGRUND

Kolekcija uključuje: termostatsku slavinu, ručni tuš i nadzemni tuš s različitim načinima dovoda vode, potpuno opskrbljene setove proizvoda za tuširanje i male setove dodatne opreme.

Naši proizvodi za tuširanje omogućit će vam održiviji način života: smanjiti potrošnju vode i uštedjeti energiju potrebnu za zagrijavanje. U tome će vam pomoći ograničivač tlaka vode.

Sve slavine za tuširanje opremljene su prikladnom policom, sigurnosnim gumbom bez pritiska koji ne možete učiniti temperaturu vode iznad 38 stupnjeva i, što je najvažnije, zaštitom od grijanja, zahvaljujući kojoj je tuš siguran čak i za najmlađe članove obitelji.

Glave tuša mogu imati pet različitih načina isporuke vode, od kontinuiranog protoka do masažnog mlaza.

CLAMMIG kolekcija za mališane

Kolekcija uključuje tekstilne proizvode koji su dovoljno mekani i udobni čak i za novorođenčad. I naravno, cijela je kolekcija temeljito pregledana radi sigurnosti u svim fazama proizvodnje. Pamuk koji se koristi za proizvodnju kolekcije CLAMMIG nije samo praktičan, već i dugoročno siguran za prirodu.

Namještaj za bebe lagao je

Dječji krevetići prošli su kroz 28 različitih testova kako bi osigurali čvrstoću i sigurnost. Dno krevetića osigurava dobru ventilaciju, tako da krevet ima idealnu mikroklimu za spavanje, a bočne šipke postavljene su na optimalnoj udaljenosti jedna od druge. I naravno, materijali i boje ne sadrže štetne tvari, svi kutovi su zaobljeni, a dizajn krevetića je pouzdan i stabilan, čak i ako će vaša beba skočiti u njega 5000 puta.

Viseća svjetla VEKSHE

Jednostavne i elegantne VEKSHE viseće svjetiljke dolaze u dvije opcije boja— nježno bež i svijetlo plava. Zahvaljujući pripijenoj stropnoj čaši, ova aluminijska viseća svjetiljka uvijek će izgledati uredno.

Sat stupa i PANORERA

Bijeli zidni sat stupa opremljen je senzorom koji reagira na zvuk, poput pamuka, koji osvjetljava brojčanik.

Osim toga, senzor je ugrađen u senzor koji podešava svjetlinu pozadinskog osvjetljenja, štedeći bateriju. Panoramski sat od nehrđajućeg čelika ima LED svjetlo koje svijetli svakih pet sekundi. Za sve modele koristi se tihi kvarcni mehanizam, tako da vas više neće smetati dosadno otkucavanje.

Posuđe KRUSTAD

Porculan se osjeća lagano, ali je vrlo izdržljiv: otporan je na usitnjavanje i ogrebotine. Osim toga, ovaj se pribor može koristiti u posuđu i mikrovalnoj pećnici. Ovu seriju dizajnirala je Anna Lerinder, Švedska dizajnerica keramike. Serija je uključivala tanjur, tanjur za desert, zdjelu i šalicu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: